2+1 ÉV KITERJESZTETT GARANCIA

Vásároljon most Sencor termékeket, és regisztrálja azokat a 2+1 év kiterjesztett garanciáért!
Amennyiben 2022. október 15. után Sencor terméket vásárol, és a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálja készülékét, úgy +1 év kiterjesztett garanciát biztosítunk.
Büszkék vagyunk termékeinkre és azok minőségére. Hiszünk abban, hogy a készülékeink hosszú időn keresztül megbízhatóan működnek háztartásában anélkül, hogy meghibásodnának, ezért a jogszabályban meghatározott és az önként vállalt jótállási időn felül, minden készülék vásárlása után +1 év kiterjesztett garanciát biztosítunk, regisztráció esetén.

Regisztrálja be az október 15. után megvásárolt termékét a vásárlást követő 30 napban a Sencor.hu regisztrációs oldalán.

MIÉRT ÉRDEMES SENCOR TERMÉKEKET VÁLASZTANIA?


Mi, a Sencor csapata hiszünk abban, hogy termékeink hozzájárulnak ahhoz, hogy a házimunka kényelmesebb és gyorsabb, a szabadidő eltöltése pedig élvezetesebb legyen.

Kiemelt szempont minden készülékünk esetében az innováció, a kifogástalan működés és a gyönyörű megjelenés.

Ennek a hármasa nyújt egy magas szintű minőséget, amelyet a Sencor termékeket használó magyar családok már élvezhetnek. Szeretik a kényelmet, a könnyen használható és valóban hasznos készülékeinket, amelyekkel egy boldogabb otthont teremtenek.

Most itt a lehetőség, hogy Ön is részese legyen ennek, és megtapasztalja a Sencor élményt az otthonában.

  • Termékeinket európai mérnökök tervezik, akik figyelembe veszik a legújabb technológiai újításokat, és ezeket az európai fogyasztói igényekhez igazítják
  • A márka gyökerei Japánból erednek, amely megalapozza a precizitásra, a megbízható minőségre való törekvést
  • Termékeink számos kiegészítővel és tartozékkal rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy a nehezebb feladatok sem jelentenek akadályt használóiknak
  • Kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, ezért bárki megtalálja a számára ideális készüléket
  • A funkcionalitás mellett legalább olyan fontos számunkra a design is, ezért termékeink szebbnél szebb színben elérhetőek, amellyel otthona ékévé válnak
  • A változatos színek mellett az esztétikus megjelenés és a felhasználóbarát kialakítás is fontos célkitűzésünk
  • A technológia fejlődésével arra törekszünk, hogy egyre több termékünk applikációból irányítható legyen, így megkönnyítve a hétköznapokat. Víziónk között szerepel, hogy egyetlen applikációt használva( Sencor HOME) az összes háztartási készülékünk egy kézből legyen irányítható.

 

 A +1 év kiterjesztett garancia mely Sencor termékekre vonatkozik?

 

A válasz egyszerű: az összesre. Legyen szó a TV-ről, szórakoztató elektronika vagy konyhai készülékekről, háztartási készülékekről, egészségmegőrzésről vagy irodai és egyéb termékekről. Termékeink széles választékában biztosan megtalálja azt, amelyre Ön vagy családtagja vágyik.

Válassza az akár 9 metálfényben pompázó konyha készülékeink egyikét, amelyek számos tartozékuknak köszönhetően bármilyen konyhai feladatot képesek ellátni, legyen szó sütésről, főzésről, vagy étel előkészítésről. Csúcskategóriás konyhai robotgépeink strapabíró fém borítással és fémből készült fogaskerekekkel rendelkeznek, amelyek a legnehezebb feladatokkal és nagyobb mennyiségű alapanyagokkal is elbírnak.

Azért, hogy az ebéd se jelentsen gondot, készítse be lassú főző készülékeinkbe az összes szükséges alapanyagot, a főzést pedig bízza készülékre. A húsok szaftosabbak, a zöldségek üdék és finomabbak lesznek, mint a hagyományos ételkészítés során. De ha a család egy jó húslevesre vágyik, akkor sem kell az egész napot a konyhában töltenie. Tegyen mindent az elektromos kuktába, és hamarosan az asztalon gőzölöghet a lélekmelegítő finomság.

És ez csak néhány példa ízelítőül, hogy mennyi mindenben tud társa lenni a Sencor.  A munka és a szórakozás mellett társak vagyunk a szépség- és egészségmegőrzésben is. Kiváló minőségű termékeinkkel törekszünk arra, hogy felhasználóink egészségesek és magabiztosak legyenek bármilyen helyzetben.
Hiszünk abban, hogy a Sencor termékkel könnyebb, kényelmesebb és szórakoztató életet teremtünk!

Ha a kikapcsolódáshoz keres megbízható partnert, akkor nézzen körben TV és Audio-video készülékeink között, ahol az igényeinek és lehetőségeinek legideálisabb termékek között tud válogatni.

Gyakran szervez bulit otthon, vagy csak relaxálna a kertben vagy a teraszon? Válogasson a vezeték nélküli bluetooth hangszóróinkból, amelyek kiváló hangzást és hosszú üzemidőt biztosítanak és egyes modellek további extra funkciókat is kínálnak.

A buli után kezdődik a takarítás, amely nem kell, hogy fárasztó és időrabló tevékenység legyen. A robotporszívóink akár egy gombnyomással tisztává varázsolják a padlót, rúdporszívóinkkal, pedig könnyedén ki tudja takarítani a nehezen elérhető helyeket is.

Keresse a háztartási készülékek teljes egészét lefedő termékpalettánkat(konyhai, háztartási, audio-video  és egészségmegőrző  és szépségápolási készülékeinket)a kiemelt viszonteladó partnereinknél vagy e-boltokban !

Kiemelt online Partnereink:


Regisztrálja itt Sencor termékét 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás