Grillsütők

SBG 6231SS Intelligens kontaktgrill

  • Intelligens beállítások az egyszerű grillezéshez
  • Sütési fázis követés
  • Időtlen design
59990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
3
Ismerje meg a Sencor kontaktgrillsütőt
A Sencor SBG 6231SS intelligens elektromos grillsütő tökéletesen megfelel minden körülménynek. Néhány lépésben, és főleg rövid idő alatt elkészíthet egy finom steaket, egy zamatos hamburgert, valamint zöldségeket, burgonyát és péksüteményeket.
2
/
3
Automata érzékelők
A Sencor automata érzékelőkkel szerelte fel, amelyek érzékelik a készülő hús/zöldség vastagságát, majd ennek megfelelően állítják be a grillezési időt és a hőmérsékletet.
3
/
3
7 intelligens program
Tudjuk, hogy minden étel más-más hőmérsékletű és hosszúságú grillezést igényel, ezért a Sencor 7 automata grillezési programmal szerelte fel a grillsütőt. Gond nélkül grillezhet húst, zöldséget, kolbászt, halat vagy akár még kenyeret süthet.
A Sencor SBG 6231SS kontaktgrill időtlen, nemesacél kivitelben digitális vezérléssel, 3rd Generation tapadásmentes grillsütő lapokkal és beépített fűtőszállal. A grillsütő 3 helyzetben működtethető. Használható 90°-ban, ilyenkor csak egy grill lapon van lehetőség sütni, de több alapanyag sütéséhez nyissa ki 180°-ban így mindkét sütőfelület használható. Ha pedig egyszerű melegszendvicset vagy panninit készíteni akkor egyszerűen a grillezendő alapanyagra zárja a fedelet. A Sencor grillsütőben a paralelogramma mechanizmus biztosítja az egyenletes nyomást. A hőmérséklet-szabályozás automatikus. A grillsütő csupán néhány perc alatt megtisztítható, illetve a sütő lemezek mosogatógépben moshatók. 

Automata hús- és zöldségvastagság-érzékelők

A Sencor automata szenzorokkal szerelte fel a grillsütőt, amik felismerik a készülő hús/zöldség vastagságát, majd ennek megfelelően állítják be a grillezési időt és a hőmérsékletet. A sütés egyes szakaszai a beépített LCD kijelzőn folyamatosan nyomon követhető, így az étel pontosan a Te ízlésed szerint készül el.

7 intelligens program a kényelem érdekében

Tudjuk jól, hogy minden étel más és más hőmérsékletet és grillezési időt igényel, ezért került beépítésre 7 automatikus grillezési program. A forgatógombbal csak egyszerűen válassza ki az LCD-kijelzőn egymás után megjelenő 7 program egyikét. Gond nélkül grillezhetsz húst, zöldséget, kolbászt, halat vagy akár még kenyeret piríthatsz. Nem találod a számodra megfelelő programot? Nem probléma, egyszerűen használd a kézi beállításokat.

A következő programok érhetők el
1.       Fagyasztott élelmiszerek
2.       Szalonna
3.       Csirke
4.       Virsli és kolbász
5.       Steakek
6.       Hal
7.       Hamburger
8.      Kézi beállítás

Kiváló minőségű grill sütőlapok

Kiváló minőségű tapadásmentes anyagból készült kivehető grill sütőlapok biztosítják az egyenletes grillezéshez. Sima felületű tányéron zöldségek, tojás, bacon vagy különféle péksütemények készíthetők, a bordázott felület tökéletes a húsok, halak, sajtok vagy akár kolbászok sütésre. A sütés alkalmával keletkező felesleges levek, zsírokat egy speciális cseppgyűjtő tálcába vezetődnek el, amit akár a mosogatógépben is elmoshat.

Hatékony teljesítmény, gyors felmelegedés

A 2100 W teljesítménynek köszönhetően pár perc alatt készen áll a sütésre. Válaszd ki a sütési pozíciót (zárt/nyitva 90°/nyitva 180°), majd állítsa be a kívánt sütési programot. A grillsütő jelezni fogja a részedre amikor a sütésre kész állapotba kerül.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor grillsütők tervezésekor a funkcionalitás mellett a biztonságos használatra is nagy hangsúlyt fektettünk. A készülékbe számtalan biztonsági funkció került beépítésre, mint például a túl melegedés elleni védelem. A hőszigetelt fogantyúknak köszönhetően egyszerűen készíthetsz szendvicseket, a hideg érintésű borítás pedig véd a kellemetlen sérülésektől. A csúszásmentes lábak garantálják a maximális stabilitást.
Grillsütők

Műszaki paraméterek

Grill típusa Elektromos
Grillező felület Tapadásgátló
Grillező lap Kombinátl
Termosztát Igen
Grillező rendszer Zárt és nyílt
Csepegtető tálca Igen
Teljesítmény (W) 2 100 W
Magasság (cm) 18,5 cm
Szélesség (cm) 38 cm
Mélység (cm) 32 cm
Szín Ezüst
Tömeg 6 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás