Grillsütők

SBG 6650BK Kontaktgrill

  • Exkluzív üveg dizájn
  • Digitális működtetés kijelzővel, a kényelmes és precíz grillezéshez
  • 3rd Generation tapadásmentes sütőlapok, beépített fűtőspirállal
66990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
3

Időtlen design

A nemesacél és üveg kombinációjával büszkélkedő, rendkívül stílusos megjelenésű kontaktgrill igencsak jól mutat a konyhapulton (persze függőleges tárolási pozíciójának köszönhetően igény szerint egyszerűen el is rakhatja a konyhaszekrénybe).
2
/
3
Három különböző működési pozíció
Örömmel fogja fogadni a grillfelületek praktikus és sokoldalú beállításának lehetőségeit. Három pozicionálási lehetőség közül választhat. Zárt helyzetben, kontaktgrillként, amely egyenletesen és pontosan süti hozzávalókat. Nyitott helyzetben 90°-os vagy 180°-os szögben, így nagyobb terület áll az Ön rendelkezésére, és akár több fogás is elkészíthető egyszerre.
3
/
3
Egyszerűen és gyorsan elvégezhető karbantartás
A Sencor mindent megtett, hogy a lehető legkényelmesebbé tegye a grillezés utáni karbantartást. Tapadásmentes felülettel rendelkező sütőlapokat nyugodtan moshatja a mosogatógépben. Ultragyors tisztítás esetén pedig elegendő a konyharuhával történő tisztítás. A grillsütőbe épített olajcsepegtető edény, a sütéskor keletkezett folyadékokat gyűjti össze, egyszerűen kivehető így a tisztítása se okoz nagy feladatot.
A Sencor SBG 6650BK kontaktgrill luxus üveges kivitelben digitális vezérléssel, 3rd Generation tapadásmentes grillsütő lapokkal és beépített fűtőszállal. A Sencor grillsütőben a paralelogramma mechanizmus biztosítja az egyenletes nyomást. A hőmérséklet-szabályozás automatikus. A grillsütő csupán néhány perc alatt megtisztítható, illetve a sütő lemezek mosogatógépben moshatók.

Olaj nélkül, egészségesen

A speciális tapadásmentes bevonattal rendelkező sütőlapoknak köszönhetően, nincs szükség olajra vagy zsiradékra a grillezés során. Így az étel nemcsak ízekkel teli lesz, hanem egészséges is. Két különböző felülettel rendelkezik, a sima sütőlap ideális zöldségek, tojás, bacon vagy különféle péksütemények elkészítéséhez a szendvicsektől kezdve egészen a paniniig. A bordázott felület tökéletes választás a húsok, halak, sajtok vagy akár kolbászok sütésre. A sütőlapok mérete 30 x 25 cm.

Három különböző működési pozíció

Örömmel fogod fogadni a grillfelületek praktikus és sokoldalú beállításának lehetőségeit. Három pozicionálási lehetőség közül választhatsz. Zárt helyzetben, kontaktgrillként, amely egyenletesen és pontosan süti hozzávalókat. Nyitott helyzetben 90°-os vagy 180°-os szögben, így nagyobb terület áll a rendelkezésedre, és akár több fogás is elkészíthető egyszerre.

Egyszerű digitális vezérlés

Az olaj és zsiradék nélküli sütésről már szó volt. De meg kell még említeni még az automata hőfokszabályzó is, 30 perces időzítő funkcióval. A termosztáton 60 és 230 °C közötti hőmérséklet beállítási lehetőségek közül tudsz választani. A narancssárga háttérvilágítású LCD kijelző egyértelműen tájékoztatást ad a sütési időről és hőmérsékletről. A használati útmutatóban ajánlásokat találsz, mely ételhez, milyen az ideális sütési hőfok. A 2000 W teljesítménynek köszönhetően pillanatok alatt sütésre kész.

Egyszerűen és gyorsan elvégezhető karbantartás

A Sencor mindent megtett, hogy a lehető legkényelmesebbé tegye a grillezés utáni karbantartást. Tapadásmentes felülettel rendelkező sütőlapokat nyugodtan moshatod a mosogatógépben. Ultragyors tisztítás esetén pedig elegendő a konyharuhával történő tisztítás. A grillsütőbe épített olajcsepegtető edény, a sütéskor keletkezett folyadékokat gyűjti össze, egyszerűen kivehető így a tisztítása se okoz nagy feladatot.

Időtlen design

A nemesacél és üveg kombinációjával büszkélkedő, rendkívül stílusos megjelenésű kontaktgrill igencsak jól mutat a konyhapulton (persze függőleges tárolási pozíciójának köszönhetően igény szerint egyszerűen el is rakhatod a konyhaszekrényedbe).

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor grillsütők tervezésekor a funkcionalitás mellett a biztonságos használatra is nagy hangsúlyt fektettünk. A készülékbe számtalan biztonsági funkció került beépítésre, mint például a túl melegedés elleni védelem. A hőszigetelt fogantyúknak köszönhetően egyszerűen készíthetsz szendvicseket, a hideg érintésű borítás pedig véd a kellemetlen sérülésektől. A csúszásmentes lábak garantálják a maximális stabilitást.

Csomag tartalma

  • Kontakt grillsütő
  • Tisztító, kaparó villa
Grillsütők

Műszaki paraméterek

Grill típusa Elektromos
Grillező felület Tapadásgátló
Felső grillező lap Sima
Grillező lap Bordázott
Termosztát Igen
Grillező rendszer Zárt és nyílt
Csepegtető tálca Igen
RACLETTE kiegészítő 0
Teljesítmény (W) 2 000 W
Magasság (cm) 18 cm
Szélesség (cm) 38 cm
Mélység (cm) 36,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 7,2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás