Konyhai mérlegek

SKS 5400 Konyhai mérleg

  • Nemesacél felület a könnyű tisztíthatóságért és higiéniáért
  • 4 precíziós érzékelő a még pontosabb mérés érdekében
  • Automatikus kikapcsolás a mérés után
7990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab

A Sencor SKS 5400 digitális mérleg ideális segítőtárs a konyhában. Kiváló minőségű, nemes acélból készült speciális bevonattal az ujjlenyomatok ellen. Rendkívül vékony kialakítású mindössze 14 mm magas. A mértékegységváltó rendszernek köszönhetően könnyen meghatározhatja a víz és tej térfogatát milliliterben, a szilárd hozzávalókat pedig grammban vagy fontban. A mérés maximális pontosságát 4 integrált érzékelő biztosítja. Túlterhelés esetén a készülék értesíti Önt.

1 g-os pontosság

A Sencor 4 érzékeny szenzorral szerelte fel a mérleget, hogy minden háztartásban még pontosabbak legyenek a konyhai mérlegek! Az összes hozzávalót 1 g-tól akár 5 kg-ig súlyhatárig van lehetősége mérni. Túlterhelés esetén a készülék értesíti Önt.

Élelmiszer súlyának számolása az intelligens TARE funkcióval

Az intelligens TARE funkció több élelmiszer kényelmes lemérését kínálja egyszerre anélkül, hogy a tálat egyáltalán le kellene venni a mérlegről. A TARA le tudja vonni az edény vagy a hozzáadott élelmiszer súlyát, így mindig a pontos végső tömeget kapja. 

Beépített LCD kijelző

A beépített háttér-világítással rendelkező LCD kijelzőnek köszönhetően, könnyedén olvashatja le a különböző információkat.  A kijelző mutatja a gyenge elem vagy akár a méréshatár túllépésre szóló figyelmeztetést is. 

Rozsdamentes kialakítás

A rozsdamentes kialakításnak köszönhetően a digitális konyhai mérleg takarítása hihetetlenül egyszerű. Nincs szükség mosogatásra, csak egyszerűen egy nedves szivaccsal törölje át és már újra tiszta lesz a készülék. Ujjlenyomat mentes bevonattal rendelkezik. 

Egyszerű működtetés

A mérleg működését 2x 3 V lítium CR 2032 típusú alkáli elem biztosítja. A csomagban már megtalálható. Az alacsony elem kapacitás szintet a beépített LCD kijelző egy ikon jelzi Önnek. A mérleg 60 másodperc tétlenséget észlelve automatikus kikapcsolja magát.

Konyhai mérlegek

Műszaki paraméterek

Max. teherbírás 5 kg
Mértékegységek g
Auto ON/OFF
TÁRA funkció Igen
Memória Nem
Tál Tál nélkül
Mérési pontosság 1 g
Tápellátás Elem
Magasság (cm) 1,4 cm
Szélesség (cm) 20,1 cm
Mélység (cm) 20,1 cm
Szín Ezüst
Tömeg 470 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 1BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 1 db-os kiszerelés 
CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 2BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 2 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás