Konyhai mérlegek

SKS 5700 Konyhai mérleg

  • Különösen nagyméretű LCD kijelző (72 x 35 mm)
  • Tára funkció
  • Automatikus kikapcsolás a mérés után
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SKS 5700 egy összecsukható digitális mérleg konyhája elengedhetetlen eszköze lesz. 4 mm vastag, edzett biztonsági üveg felületén mérheti le a hozzávalók súlyát. A mérleg helytakarékos, mivel összecsukva csak 7 cm mély. Extra nagy LCD kijelzőjéről könnyen leolvashatók a mért adatok, de figyelmeztet az elem merülésre is. Maximális terhelhetősége 3 kg.

1 g-os pontosság

A Sencor 4 érzékeny szenzorral szerelte fel a mérleget, hogy minden háztartásban még pontosabbak legyenek a konyhai mérlegek! Az összes hozzávalót 1 g-tól akár 3 kg-ig súlyhatárig van lehetősége mérni. Túlterhelés esetén a készülék értesíti Önt.

Élelmiszer súlyának számolása az intelligens TARE funkcióval

Az intelligens TARE funkció több élelmiszer kényelmes lemérését kínálja egyszerre anélkül, hogy a tálat egyáltalán le kellene venni a mérlegről. A TARA le tudja vonni az edény vagy a hozzáadott élelmiszer súlyát, így mindig a pontos végső tömeget kapja.

Beépített LCD kijelző

A beépített háttér-világítással rendelkező LCD kijelzőnek köszönhetően, könnyedén olvashatja le a különböző információkat.  A kijelző mutatja a gyenge elem vagy akár a méréshatár túllépésre szóló figyelmeztetést is.

Egyszerű, kompakt kialakítás

Az összecsukható kialakításnak köszönhetően szinte minimális helyigénye van a tárolásra. De lehetősége van a falra szerelni is, a mérőfelület egyszerűen fel és lehajtható az Ön kényelme érdekében. Zárt állapotban a mérleg nincs 7 cm mély. Az üveg felületnek köszönhetően könnyen tisztántartható.

Több, mint egy közönséges mérleg

A digitális konyhai mérleg számos extra funkcióval rendelkezik, amely szinte nélkülözhetetlen egy recept pontos elkészítéséhez. Beépített óra funkcióval mindig tudni fogja mennyi idő van még a vacsoráig. A konyhai időzítőnek köszönhetően minden étel a megadott időn belül készülhet el, anélkül, hogy megégne. Egyszerűen állítsa be a szükséges időt és a mérleg hangjelzéssel fogja Önt figyelmeztetni. 

Egyszerű működtetés

A mérleg működését kettő 1,5 V-os AAA típusú alkáli elem biztosítja. Az alacsony elem kapacitás szintet a beépített LCD kijelző egy ikon jelzi Önnek. A mérleg 60 másodperc tétlenséget észlelve automatikus kikapcsolja magát.
Konyhai mérlegek

Műszaki paraméterek

Max. teherbírás 3 kg
Mértékegységek g
Auto ON/OFF
TÁRA funkció Igen
Memória Nem
Tál Üveg
Mérési pontosság 1 g
Tápellátás Elem
Magasság (cm) 15,8 cm
Szélesség (cm) 22,5 cm
Mélység (cm) 28,6 cm
Szín Ezüst
Tömeg 560 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Alkáli elem AAA
SBA LR03 4BP AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AAA
SBA LR03 10BP AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 10 db-os csomagolás / Alkáli elem
Alkáli elem AAA
SBA LR03 8S AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 8 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AAA
SBA LR03 4+2BP AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 4 +2 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AAA
SBA LR03 4S AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás