STX 007 Tartozék készlet

  • Eredeti Sencor tartozék 
Archivált termék
Nem elérhető
A szeletelő, reszelő feltét segítségével különleges alakzatú, állagú és formájú zöldségeket, gyümölcsöket készíthet el. Reszelhet, darálhat salátákhoz vagy akár dekorációs elemeket készíthet az elkészült tányér tökéletes megjelenítéséhez. 
A karácsonyi sütik elkészítése ezentúl sokkal könnyebb lesz. A többfunkciós kialakításnak köszönhetően a korábban elkészített tésztát egyszerűen tudja megformálni. Három különböző forma áll a rendelkezésére. 
A kávé és fűszerőrlő segítségével, frissen őrölhet szemes kávét, diót, mákot és különböző fűszernövényeket egyaránt. Használata rendkívül egyszerű.
 

Egyszerű higiénikus karbantartás

Az STX 007 karbantartása a kialakításának köszönhetően rendkívül egyszerű. A strapabíró kialakításnak köszönhetően hosszú távon számíthat a kiegészítők segítségére.


Sencor tartozék 

A Sencor a készülékeit a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, valamint biztonságos és környezetbarát anyagok felhasználásával fejleszti és gyártja. A Sencor készülékek hosszú élettartalma érdekében, lehetőség szerint mindig csak eredeti Sencor tartozékok használjon! 

Konyhai robotgép kiegészítők

Műszaki paraméterek

Anyag Rozsdamentes/acéllemez

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás