Konyhai robotgépek

STM 3752BL-EUE3 Konyhai robotgép

 • 2 Nutri Smart program
 • Nutri Blender ivópalack
 • Robusztus fémből készült vezérlők
Archivált termék
Nem elérhető
1
/
7
2 NutriSmart program
A több kiállásos konstrukcióval több konyhai gép szerepét tudja betölteni, így valóban egy többfunkciós készülékről beszélünk. Az egyik kimenetemet mixelésre használhatja két NutriSmart üzemmóddal, amihez tartozik egy nagyon jó minőségű NutriBlender kiegészítő is. Ráadásul a bajonett rendszerrel a kiegészítők cseréje rendkívül egyszerű.
2
/
7
Turmix mód
Ehhez az üzemmódhoz egy 1,5 literes maximális kapacitású keverőedény áll a rendelkezésére, valamint a hozzátartozó hosszú élettartamú, rozsdamentes acélból készült késegység. Kényelmesen turmixolhat vele meleget, hideget, kenhetőt készíthet leveseket, önteteket, zabkását stb.
3
/
7
Smoothie mód
Készítsen tápláló, gyümölcs, zöldség vagy fehérje dús italokat! Egyszerűen cserélje le a keverőedényt a 0,6 literes kapacitású Nutri palackra, amit a kialakításának köszönhetően bárhova magával tud vinni. A palack Tritanból készült, egy nagyon strapabíró műanyag, amely bármilyen tevékenységre alkalmas, nem szívja magába a szagokat, BPA-mentes és bármilyen kézbe illeszkedik.
4
/
7
Speciális flexi habverő
A speciális flexi kialakítás miatt ideális választás finom, könnyed tésztákhoz, muffin készítéshez és különböző töltelékek készítéséhez.
5
/
7
Ballonos habverő
Akár nyolc tojást vagy tizenkét tojásfehérjét is felverhet vele, így kiváló állagú tejszínhabot, lágy krémeket vagy akár majonézt is készíthet vele.
6
/
7
Dagasztó horog
Bármilyen nehéz tésztát könnyedén meggyúrhat – mindegy, hogy pizzához vagy kenyérhez készül.
7
/
7
Habverő
Bármilyen könnyű tésztát elkészíthet, miközben kellő levegő marad benne, mintha csak kézzel keverte volna össze.
A Sencor STM 3752BL-EUE3  konyhai robotgép tökéletes társ a konyhájának. A robotgép nagy 4 literes rozsdamentes acél táljában, nagyobb mennyiségű tészták, krémek készítésére is alkalmas. A csomag tartalmát is képező 4 különböző cserélhető Flexi fejeknek köszönhetően lehetővé teszik a tökéletesen felvert tejszínhab vagy könnyű tojáshab elkészítését, de a dagasztás, illetve könnyű tészták elkészítése sem okoz neki gondot. A bolygóműves rendszer lehetővé teszi az alapanyagok maradéktalan feldolgozását és ezáltal minden összetevő alapos összekeverését. A bolygórendszerű működés lényege, hogy a keverőszár a saját tengelye és a hajtómű tengelye körül is forog. A 1000 W teljesítményű motor intenzitását összességében 6 teljesítmény-fokozattal lehet irányítani.

Több színváltozat

Szinte egyedülálló a Sencor több színváltozatban elérhető többfunkciós konyhai robotgépe, amelyek közül mindenki kiválaszthatja kedvencét! Nem csak azért, hogy minden belső tér személyre szabott legyen, hanem a készülék tökéletes munkát is végez, a nagy teljesítmény és a számos funkcióknak köszönhetően időt és energiát takarítanak meg!

NutriSmart Programok NutriBlender kiegészítőkkel

A két kimeneti konstrukciónak köszönhetően használható konyhai robotgépként és akár kiváló turmixgépként is. A turmix kimenethez két NutriSmart üzemmódot tud használni, amelyekhez kiváló minőségű NutriBlender tartozékok vannak. Ezenkívül a bajonettrendszer megkönnyíti a csatlakoztatást és összeszerelést. 

Intelligens LED világítás 

Minden munkafolyamat tökéletes fényviszonyok mellett ellenőrizhetőek. A forgófej részhez épített világítás minden alkalommal segítségére lesz amikor elindítja a készüléket. 

Bolygóműves működési elv

A Sencor egyedülálló bolygóműves rendszere lehetővé teszi az alapanyagok maradéktalan feldolgozását és ezáltal minden összetevő alapos összekeverését. A bolygórendszerű működés lényege, hogy a keverőszár a saját tengelye és a hajtómű tengelye körül is forog.

Sencor Smart Power & Energy Technológia

Egy konyhai robotgép esetén a sebesség minősége kifejezetten hozzájárul a sikeres eredményekhez. A Sencor Smart Power & Energy Technológia ezt hivatott szolgálni. Egy lassú indítással kezdve Ön válaszhatja ki a hat különböző fokozatból a legmegfelelőbbet, egy manuálisan vezérelhető háttérvilágítással is rendelkező gomb segítségével. 

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor három biztonsági funkcióval szerelte fel a készüléket, amelyek garantálják a biztonságos kezelést még a legnagyobb teljesítmény mellett is. Biztonsági reteszek, csúszásgátló talpak és túlmelegedés elleni védelem.

Jellemzők:

 • A robotgéppel akár 1,6 kg tészta is készíthető
 • Robusztus fémből készült vezérlők
 • Tapadókorongos, csúszásgátló talp
 • Hálózati vezetéktároló a készülék alján
 • Túlmelegedés elleni védelem
 • Recept ötletek 

Tartozékok:

 • 4 literes rozsdamentes acél tartály fedéllel
 • 4 Flexi fej
 • Nutri Blender ivópalack

Technikai információk:

 • Teljesítmény: 1000 W
 • Tápfeszültség: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
 • Hálózati kábel hossza: 1,0 méter
 • Sebességfokozatok száma: 6
 • Zajszint: 92 dB
 
Konyhai robotgépek

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 1 000 W
Tál (tészta) kapacitás: 1,6 kg
Edény anyaga Rozsdamentes acél
Dagasztás Igen
Habverés Igen
Metélés / vágás Igen
Reszelés Nem
Húsdaráló Nem
Gyümölcsfacsaró Nem
Mixer Igen
Citrusprés Nem
Kijelző Nem
Sebességszabályozás Igen
Impulzus kapcsoló Igen
Tárolórekesz Nem
Szín Kék

Letöltés

Képek
Töltsön be többet

Tartozékok

Ballon habverő
STX 059
Ballon habverő
Kompatibilis a Sencor STM 375x készülékekkel
Mixer kehely
STX 056
Mixer kehely
Kompatibilis a Sencor STM 375x készülékekkel
Műanyag fedél
STX 057
Műanyag fedél
Kompatibilis a Sencor STM 375x készülékekkel
Turmixgép fedél
STX 058
Turmixgép fedél
Kompatibilis a Sencor STM 375x készülékekkel
Flexi habverő
STX 060
Flexi habverő
Kompatibilis a Sencor STM 375x modellel
Mixer kehely
STX 061
Mixer kehely
Kompatibilis a Sencor STM 375x készülékekkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás