Kültéri antennák

SDA 532 Kültéri antenna

  • Akár 20 dB erőssítés
  • Beépített 5G LTE szűrő
  • Vízszintes és függőleges polarizáció
14990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SDA 532 kültéri antenna készen áll a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait.  Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. Az elérhető UHF sáv tartomány 470 – 694 Mhz közötti az impedancia értéke 75 ohm a nyeresége pedig 20 dB. A beépített, alacsony zajszintű erősítő fokozatmentes beállítást tesz lehetővé. 

DVB-T2 vételi lehetőség

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. A fogadott csatornák 21-50 közötti tartományba esnek.

BEÉPÍTETT 5G LTE SZŰRŐ 

Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. A Sencor SDA 312 az antenna polarizációt tekintve kettős polarizációs kialakítású.
Kültéri antennák

Műszaki paraméterek

Kialakítás Pokojová / venkovní
Frekvenciasávok UHF
Antennanyereség 20 dB
RF impedancia 75 Ohm
Frekvenciatartomány UHF 470-698MHZ
LTE szűrő Igen
Állítható Mechanikus
DVB-T támogatás Igen
Polarizáció Vertikális

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás