Kültéri antennák

SDA 632 Kültéri antenna

  • Tartós és robusztus kültéri kialakítás
  • Vízszintes és függőleges polarizáció
  • Az antenna alacsony jelszintű területekre alkalmas
A Sencor SDA 632 kültéri antenna készen áll a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheted a tv műsorait. Az elérhető UHF sáv tartomány 470 – 790 Mhz az impedancia értéke 75 ohm az erősítés 12 dB visszahatás pedig 24 dB. A beépített, alacsony zajszintű erősítő fokozatmentes beállítást tesz lehetővé. 

DVB-T2 VÉTELI LEHETŐSÉG

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheted a tv műsorait. A fogadott csatornák 21-69 közötti tartományba esnek. Az antenna kifinomult összecsukható kialakítású a könnyű telepítéshez, beépített szimmetrizálóval rendelkezik és a vételi tartománya akár 50 km is lehet. Alacsony jelvételi szintű területeken is használható. 

BEÉPÍTETT LTE SZŰRŐ 

Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. A Sencor SDA 632 az antenna polarizációt tekintve vízszintes polarizációs kialakítású.
Kültéri antennák

Műszaki paraméterek

Kialakítás Kültéri
Frekvenciasávok UHF/VHF
Antennanyereség 12 dB
RF impedancia 75 Ohm
Frekvenciatartomány VHF 174-230MHZ UHF 470-790MHZ
Állítható Mechanikus
LTE szűrő Igen
DVB-T támogatás Igen
Polarizáció Vertikális

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás