Kültéri antennák

SDA 612 Kültéri passzív antenna

  • Beépített szimmetrizáló
  • Magas fokú érzékenységgel és zavarással szembeni ellenálló képességgel rendelkezik
  • Minimális veszteségekkel járó F kábelcsatlakoztatás
10% kedvezmény az olimpia10 kód megadása után.
Az ajánlat kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes 2024.07.20. és 2024.08.14. között. A kupon kód beírásával a kedvezmény automatikusan levonásra kerül az akcióban szereplő termék vételárából.
6990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SDA 612 kültéri antenna ideális digitális és analóg műsor vételre kiváló minőségben az UHF sávon belül. Magas fokú érzékenységgel és zavarással szembeni ellenálló képességgel rendelkezik. Gyártásához minőségi alapanyagokat használtak fel, amelyek jól bírják az időjárás viszontagságait. Az elérhető UHF sáv tartomány 470 – 790 Mhz az impedancia értéke 75 ohm az erősítés pedig 20 dB. A beépített, alacsony zajszintű erősítő fokozatmentes beállítást tesz lehetővé. 

DVB-T2 VÉTELI LEHETŐSÉG

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheted a tv műsorait. A fogadott csatornák 21-60 közötti tartományba esnek. Az antenna beépített szimmetrizálóval rendelkezik és a vételi tartománya akár 80 km is lehet.  Alacsony jelvételi szintű területeken is használható.

BEÉPÍTETT LTE SZŰRŐ 

Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. A Sencor SDA 612 az antenna polarizációt tekintve vízszintes polarizációs kialakítású.
Kültéri antennák

Műszaki paraméterek

Kialakítás Kültéri
Frekvenciasávok UHF
Antennanyereség 10 dB
RF impedancia 75 Ohm
Frekvenciatartomány UHF 470-790MHZ
Állítható Mechanikus
LTE szűrő Igen
DVB-T támogatás Igen
Polarizáció Horizontális
Szín Szürke

Letöltés

Képek
Töltsön be többet

Tartozékok

Antenna kábel
sav109
Antenna kábel
Kiváló ár/érték arány, 9,5mm Jack, teljesen árnyékolt csatlakozó, 3C-2V koax kábel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás