Lamináló készülékek

SLA 210 Laminálógép A4

  • Hideg és meleg lamináláshoz egyaránt
  • 150 - 250 mikronos fóliákhoz
  • 50%-kal kevesebb energiát igényel
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SLA 210 lamináló segítségével megvédheti fényképeit vagy egyéb dokumentumait a nedvességtől és egyéb környezeti hatásoktól. A készülék ideális választás 150 - 250 mikronos fóliák (2x75 - 2x125) használatához. A gyors felmelegedési idő leteltével a laminálógép azonnal használatra kész. A laminálás folyamata rendkívül egyszerű és csendes. A felületbevonási sebessége kb. 300 mm/percenként. A készülék meleg és hideg laminálásra alkalmas egyaránt alkalmas, így az összes bizonyítványt, képet, dokumentumot, rajzot, nyomtatott papírt, meghívót, fényképet, naptárt és térképet egészen A4-as méretig is védelemmel tudja ellátni. A kéthengeres tolórendszer köszönhetően a megakadt dokumentumok gyorsan és egyszerűen kiszabadíthatók. 50%-kal kevesebb energiát igényel a konvencionális laminálóhoz képest.

MIRE KELL FIGYELNI A LAMINÁLÓGÉP KIVÁLASZTÁSAKOR?

Papírméret

A laminálógépek különböző szélességű papírlapokkal tudnak dolgozni. Általában az A4 és A3 formátumot támogatják, léteznek nagyobbak és kisebbek is. A megadott méret mindig a maximális papírméretet jelenti.

A laminálás magassága

Néha a laminált anyag vastagságának is nevezik, ez a méret a laminálható papír maximális vastagságát jelzi. A lamináló gépekben a normál sima irodai papírnál vastagabb papír is behelyezhető.

A lamináló fólia maximális vastagsága

A gép által használt lamináló fólia maximális vastagságát jelzi. A fólia vastagságát mikronban (1 mikron = ezredmilliméter) fejezzük ki. A leggyakoribb fóliavastagság 80, 100 és 125 mikrométer. Általában minél vastagabb a fólia, annál merevebb a laminált dokumentum.

A laminálógép felfűtési ideje

Gyakori lamináláskor fontos paraméter. Azt jelzi, hogy mennyi időre van szüksége a készüléknek az első dokumentum fóliázásáig. Alkalmi lamináláshoz elég a hosszabb bemelegítési idővel rendelkező laminálógép.
Lamináló készülékek

Műszaki paraméterek

Maximális papírméret A4
Max. fólia vastagság 250 MICRON (2X125)
Magasság (cm) 5,7 cm
Szélesség (cm) 33 cm
Mélység (cm) 19 cm
Szín Fekete/Fehér
Tömeg 0,8 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

A4-es lamináló fólia
SLA FA4M200
A4-es lamináló fólia
A4-es lamináló fólia / Vastagság: 2 x 100 micron / 25 db fólia / Fénykép, digitális kép és dokumentumok laminálásához / Fényes, átlátszó és tartós / Biztonságos lekerekített élek
A4-es lamináló fólia
SLA FA4B200
A4-es lamináló fólia
A4-es lamináló fólia / Vastagság: 2 x 100 micron / 100 db fólia / Fénykép, digitális kép és dokumentumok laminálásához / Fényes, átlátszó és tartós / Biztonságos lekerekített élek
Lamináló fólia A4
SLA FA4M250
Lamináló fólia A4
Fényes / Áttetsző / Tartós fólia / Biztonságos, lekerekített sarkok / A4-es méret / 2 x 125 mikron vastagság
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás