Lamináló készülékek

SLA 301 Laminálógép A3

  • Hideg és meleg lamináláshoz egyaránt
  • 150 - 250 mikronos fóliákhoz
  • Egyszerű használat
13 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SLA 301 lamináló segítségével megvédheti fényképeit vagy egyéb dokumentumait a nedvességtől és egyéb környezeti hatásoktól. A készülék ideális választás 150 - 250 mikronos fóliák (2x75 - 2x125) használatához. A gyors felmelegedési idő leteltével a laminálógép azonnal használatra kész. A laminálás folyamata rendkívül egyszerű és csendes. A felületbevonási sebessége kb. 250 mm/percenként. A készülék meleg és hideg laminálásra egyaránt alkalmas, és így az összes bizonyítványt, képet, dokumentumot, rajzot, nyomtatott papírt, meghívót, fényképet, naptárt és térképet egészen A3-as méretig is védelemmel tudja ellátni. A kéthengeres tolórendszer köszönhetően a megakadt dokumentumok gyorsan és egyszerűen kiszabadíthatók. 50%-kal kevesebb energiát igényel a konvencionális laminálóhoz képest.

MIRE KELL FIGYELNI A LAMINÁLÓGÉP KIVÁLASZTÁSAKOR?

Papírméret

A laminálógépek különböző szélességű papírlapokkal tudnak dolgozni. Általában az A4 és A3 formátumot támogatják, léteznek nagyobbak és kisebbek is. A megadott méret mindig a maximális papírméretet jelenti.

A laminálás magassága

Néha a laminált anyag vastagságának is nevezik, ez a méret a laminálható papír maximális vastagságát jelzi. A lamináló gépekben a normál sima irodai papírnál vastagabb papír is behelyezhető.

A lamináló fólia maximális vastagsága

A gép által használt lamináló fólia maximális vastagságát jelzi. A fólia vastagságát mikronban (1 mikron = ezredmilliméter) fejezzük ki. A leggyakoribb fóliavastagság 80, 100 és 125 mikrométer. Általában minél vastagabb a fólia, annál merevebb a laminált dokumentum.

A laminálógép felfűtési ideje

Gyakori lamináláskor fontos paraméter. Azt jelzi, hogy mennyi időre van szüksége a készüléknek az első dokumentum fóliázásáig. Alkalmi lamináláshoz elég a hosszabb bemelegítési idővel rendelkező laminálógép.
Lamináló készülékek

Műszaki paraméterek

Maximális papírméret A3
Max. fólia vastagság 250 MICRON (2X125)
Magasság (cm) 6,3 cm
Szélesség (cm) 44 cm
Mélység (cm) 14,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 1,6 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Lamináló fólia A4
SLA FA4M250
Lamináló fólia A4
Fényes / Áttetsző / Tartós fólia / Biztonságos, lekerekített sarkok / A4-es méret / 2 x 125 mikron vastagság
Lamináló fólia A3
SLA FA3M150
Lamináló fólia A3
Fényes hatású lamináló fólia / Biztonságos lekerekített sarkok / A3 méret / 2 x 75 mikron vastagság
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás