Vissza Elektromos edények és rizsfőzők

SPR 5520SS Lassan főző készülék

  • Egyszerű kezelés a kijelzőn és a forgótárcsán keresztül
  • 5,5 literes tartálykapacitás - az egész család számára alkalmas
  • Tapadásmentes alumínium belső edény a többfunkciós használathoz

 

A Sencor SPR 5520SS egy elektromos lassú főző készülék. A lassú főzés egy modern főzési technológia, amely megőrzi az alapanyagok ízét és illatát, és akár bármilyen zsiradék hozzáadása nélkül készítheti el kedvenc ételeit, legyen az édes desszert vagy főétel.  Ezzel a multifunkciós készülékkel süthet akár olajban, párolhat vagy gőzben készítheti el az ételeket. A melegen tartó funkciónak köszönhetően a főzés egyszerűbb és kényelmesebb lesz, mint valaha.

5,5 literes kapacitású főzőedény

A nagy űrtartalommal rendelkező edény ideális akár 6 személyre történő ételkészítésre. Kiváló minőségű tapadásmentes alumínium réteggel van ellátva, így minden irányba tökéletesen vezeti a hőt, akár süt vagy főz. Az edény jól kidolgozott formája lehetővé teszi az összetevők egyenletes hőkezelését. Élvezze a könnyű főzést! Csak össze kell vágni a hozzávalókat, beletenni az edénybe, kiválasztani a módot, a többit pedig intézi a készülék. Mire Ön haza érkezik addigra készen áll az étel felszolgálásra.

 

Határtalan lehetőségek

A lassú főzésnek köszönhetően a legcsodálatosabb húslevest 12 órán át, egy ízletes szószt 8 órán át készíti a készülék, és ez csak néhány példa a sok közül. A klasszikus főzést, sütést vagy a párolást testre is szabhatja. Nem szabad megfeledkezni a gőzben történő főzésről sem. A megbízható edényt a Sencor egy Melegen tartási funkcióval is felszerelt, amivel akár 12 órán keresztül is melegen tartja az ételt.

5 előre beállított főzési funkció:

  • Nagyon lassú főzés
  • Lassú főzés
  • Fehér rizs
  • Párolás
  • Sautírozás

7 ok a lassan főző edény használatához

  1. Egyszerűség: tegyen minden alapanyagot az edénybe. és hagyja a főzést a készülékre.
  2. Víz- és energia-megtakarítás: az alumínium edény szerkezetének köszönhetően egyenletesebb a hőátadás és a hőátvitel, mint a hagyományos kerámia edények esetében, ami energia-megtakarítást is eredményez.
  3. Időmegtakarítás: az alapanyagok edénybe helyezése után a készüléket magára hagyhatja, az mindent elvégez Ön helyett.
  4. Ízesebb és vitaminnal teli ételek: az alacsony hőmérsékleten történő lassú főzés megőrzi az alapanyagok illatát és ízét, valamint a beltartalmi értékeket.
  5. Szaftos hús: a lassú főzés közben a lé a húsban marad.
  6. Kemény húsok puhára főzése: a kemény húsfajták a lassú főzéssel teljesen puhára főzhetők.
  7. Főzés zsiradékok nélkül: az alacsonyabb hőmérsékleten történő főzéshez nem kell zsír vagy olaj, az ételek még ízletesebbek lesznek.
Tartozékok: rizspatula, mérőpohár
 
Elektromos edények és rizsfőzők

Műszaki paraméterek

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás