SPR 7200SS Lassan főző készülék

  • 8 automatikus program, a maximálisan komfortos használathoz
  • A hőmérséklet és a főzési idő beállítható
  • Praktikus hőálló konyhai kesztyű
53990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
6
Sencor SPR 7200SS lassú főző készülék
A lassú főzés egy modern főzési technológia, amely megőrzi az alapanyagok ízét és illatát, és akár bármilyen zsiradék hozzáadása nélkül készítheti el kedvenc ételeit, legyen az édes desszert vagy főétel. Ezzel a multifunkciós készülékkel süthet akár olajban, párolhat vagy gőzben készítheti el az ételeket. A digitális LED kijelzőnek és a melegen tartó funkciónak köszönhetően a főzés egyszerűbb és kényelmesebb lesz, mint valaha.
2
/
6
6,0 literes kapacitású főzőedény
A nagy űrtartalommal rendelkező edény ideális akár 8 személyre történő ételkészítésre. Kiváló minőségű tapadásmentes alumínium réteggel van ellátva, így minden irányba tökéletesen vezeti a hőt, akár süt vagy főz. Az edény jól kidolgozott formája lehetővé teszi az összetevők egyenletes hőkezelését. Élvezze a könnyű főzést! Csak össze kell vágni a hozzávalókat, beletenni az edénybe, kiválasztani a módot, a többit pedig intézi a készülék. Mire Ön haza érkezik addigra készen áll az étel felszolgálásra.
3
/
6
Sous Vide -A vákuumban főzés technológiája
Egyre kedveltebb főzési technológia, az alapanyagokat vákuumos zacskóba kell tenni, és a zacskót vízfürdőben, alacsony hőmérsékleten kell megfőzni. Ezzel a módszerrel elsősorban húsféléket, halat, zöldségeket és gyümölcsöket lehet főzni. A főzés ideje akár 72 óra is lehet, aminek köszönhetően az alapanyag megőrzi a természetes ízét, szaftosságát, konzisztenciáját, vitamin- és ásványi anyag tartalmát. A főzéshez használni kell a mellékelt rostélyt is.
4
/
6
Mit tehet a gőzkosárral?
Főzzön gőzben a gőzkosár segítségével! Ezt az ételkészítési módot az egyik legegészségesebbnek tartják, mert a gőznek köszönhetően az elkészített étel minden irányban megtartja a legjobb tápanyagokat. Mivel az ételt nem merítik vízbe, sokkal jobban megőrzi az ízét és színét. Szeretne egy szelet húst párolt zöldségekkel? Csak helyezze az edénybe a gőzkosarat a hozzávalókkal és válassza ki a módot.
5
/
6
8 automata program a könnyű és egyszerű főzéshez
A lassú főzésnek köszönhetően a legcsodálatosabb húslevest 6 órán át, egy ízletes szószt 4 órán át készíti a készülék, és ez csak néhány példa a sok közül. A klasszikus főzést, sütést vagy a párolást testre is szabhatja. Nem szabad megfeledkezni a gőz- és vákuumfőzésről sem. A megbízható edényt a Sencor egy Melegen tartási funkcióval is felszerelt, amivel akár 10 órán keresztül is melegen tartja az ételt, és még a késleltetett indítás funkciót is használhatja.
6
/
6
Mik a további előnyei a készüléknek?
Nemcsak rengeteg időt és fáradságot spórol meg, hanem a pénztárcáját is kíméli! A működési elv alapján energiatakarékosabb, mint egy hagyományos elektromos vagy indukciós tűzhely. Az ételek egyenletesen készülnek el zsír vagy olaj hozzáadása nélkül úgy, hogy nem veszítik el az ízüket vagy lédússágukat.

A Sencor SPR 7200SS egy elektromos lassú főző készülék. A lassú főzés egy modern főzési technológia, amely megőrzi az alapanyagok ízét és illatát, és akár bármilyen zsiradék hozzáadása nélkül készítheti el kedvenc ételeit, legyen az édes desszert vagy főétel. Ezzel a multifunkciós készülékkel süthet akár olajban, párolhat vagy gőzben készítheti el az ételeket. A digitális LED kijelzőnek és a melegen tartó funkciónak köszönhetően a főzés egyszerűbb és kényelmesebb lesz, mint valaha.

6,0 literes kapacitású főzőedény

A nagy űrtartalommal rendelkező edény ideális akár 8 személyre történő ételkészítésre. Kiváló minőségű tapadásmentes alumínium réteggel van ellátva, így minden irányba tökéletesen vezeti a hőt, akár süt vagy főz. Az edény jól kidolgozott formája lehetővé teszi az összetevők egyenletes hőkezelését. Élvezze a könnyű főzést! Csak össze kell vágni a hozzávalókat, beletenni az edénybe, kiválasztani a módot, a többit pedig intézi a készülék. Mire Ön haza érkezik addigra készen áll az étel felszolgálásra.

Sous Vide -A vákuumban főzés technológiája

Egyre kedveltebb főzési technológia, az alapanyagokat vákuumos zacskóba kell tenni, és a zacskót vízfürdőben, alacsony hőmérsékleten kell megfőzni. Ezzel a módszerrel elsősorban húsféléket, halat, zöldségeket és gyümölcsöket lehet főzni. A főzés ideje akár 72 óra is lehet, aminek köszönhetően az alapanyag megőrzi a természetes ízét, szaftosságát, konzisztenciáját, vitamin- és ásványi anyag tartalmát. A főzéshez használni kell a mellékelt rostélyt is. Az edénybe vizet kell tölteni. Sous Vide módszerrel nem főzhető alapanyagok: kínai káposzta, zöldhagyma, spenót, gyorsan puhuló zöldségek (karfiol, brokkoli, kelbimbó).

Mit tehet a gőzkosárral?

Főzzön gőzben a gőzkosár segítségével! Ezt az ételkészítési módot az egyik legegészségesebbnek tartják, mert a gőznek köszönhetően az elkészített étel minden irányban megtartja a legjobb tápanyagokat. Mivel az ételt nem merítik vízbe, sokkal jobban megőrzi az ízét és színét. Szeretne egy szelet húst párolt zöldségekkel? Csak helyezze az edénybe a gőzkosarat a hozzávalókkal és válassza ki a módot.

8 automata program a könnyű és egyszerű főzéshez

A lassú főzésnek köszönhetően a legcsodálatosabb húslevest 6 órán át, egy ízletes szószt 4 órán át készíti a készülék, és ez csak néhány példa a sok közül. A klasszikus főzést, sütést vagy a párolást testre is szabhatja. Nem szabad megfeledkezni a gőz- és vákuumfőzésről sem. A megbízható edényt a Sencor egy Melegen tartási funkcióval is felszerelt, amivel akár 10 órán keresztül is melegen tartja az ételt, és még a késleltetett indítás funkciót is használhatja.

Sauté - Resztelés
Kis mennyiségű olajon, vajon vagy zsíron hirtelen meg lehet pirítani az
alapanyagokat. A húsoknak és zöldségeknek a külsejét hirtelen megsüti, lezárja a pórusokat, a lé nem folyik ki az alapanyagból, jobb lesz a kész étel konzisztenciája.

Slow Cook - Low - Nagyon lassú főzés
Alkalmas ízletes húsfajták vagy hosszan tartó tökéletes húslevesek készítésére.

Slow Cook - High - Lassú főzés
Ideális választás könnyű húsok és mindenféle szószok elkészítéséhez.

Stew - Párolás
A program segítségével a hagyományos kuktában készíthető ételeket lehet megfőzni. A főzés közben nem kell vizet utántölteni. A program segítségével húst, májat, halat vagy zöldségeket lehet párolni.

Steam - Gőzben főzés
A program segítségével gőzben lehet főzni, az így elkészített étel megőrzi a vitaminokat és az alapanyagok ízét.

Rizs
Előfőzött vagy száraz rizs főzéséhez.

Sous vide főzés
Ezzel a módszerrel elsősorban húsféléket, halat, zöldségeket és gyümölcsöket lehet főzni.

Joghurt
Tökéletes joghurtok készítéséhez tehén- és kecsketejből. Készítsen joghurtot pontosan ízlése szerint.
 

Kézi üzemmód és késleltetett indítás

A készüléken saját főzési program is beállítható, a recept, az alapanyag, a mennyiség és az egyéni ízlések szerint. A késleltetett indítás funkció segítségével a főzést későbbi időpontra halaszthatja.

Mik a további előnyei a készüléknek?

Nemcsak rengeteg időt és fáradságot spórol meg, hanem a pénztárcáját is kíméli! A működési elv alapján energiatakarékosabb, mint egy hagyományos elektromos vagy indukciós tűzhely. Az ételek egyenletesen készülnek el zsír vagy olaj hozzáadása nélkül úgy, hogy nem veszítik el az ízüket vagy lédússágukat.

Csomag tartalma

  • Lassan főző készülék
  • Belső edény és fedő 
  • Rozsdamentes acél gőzölő betét 
  • „Sous vide” rostély
  • Sütőforma
  • Konyhai kesztyű
Elektromos edények és rizsfőzők

Műszaki paraméterek

Fedő Igen - Üveg
Termosztát Igen
Hőmérséklet beállítás Igen
Mosogatás mosogatógépben Igen
Abszolút térfogat 7 l
Max. főzési térfogat 5 l
Teljesítmény (W) 1 250 W
Szín Ezüst

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás