SPR 7200SS Lassan főző készülék

  • 8 automatikus program, a maximálisan komfortos használathoz
  • A hőmérséklet és a főzési idő beállítható
  • Praktikus hőálló konyhai kesztyű

Sencor SPR 7200SS egy elektromos lassan főző készülék. A lassú főzés egy modern főzési technológia, amely megőrzi az alapanyagok ízét és illatát, és akár bármilyen zsiradék hozzáadása nélkül készítheti el kedvenc ételeit. Ezzel a multifunkciós készülékkel süthet akár olajban, párolhat vagy gőzben készítheti el az ételeket. A digitális LED kijelzőnek és a melegen tartó funkciónak köszönhetően a főzés egyszerűbb és kényelmesebb lesz, mint valaha.

 

7 ok a lassan főző edény használatához

  • Egyszerűség: tegyen minden alapanyagot az edénybe, és hagyja a főzést a készülékre.
  • Víz- és energia-megtakarítás: az alumínium ötvözetű edény szerkezetének köszönhetően egyenletesebb a hőátadás és a hőátvitel, mint a hagyományos kerámia edények esetében, ami energia-megtakarítást is eredményez.
  • Időmegtakarítás: az alapanyagok edénybe helyezése után a készüléket magára hagyhatja, az mindent elvégez Ön helyett.
  • Ízesebb és vitaminnal teli ételek: az alacsony hőmérsékleten történő lassú főzés megőrzi az alapanyagok illatát és ízét, valamint a beltartalmi értékeket.
  • Szaftos hús: a lassú főzés közben a lé a húsban marad.
  • Kemény húsok puhára főzése: a kemény húsfajták a lassú főzéssel teljesen puhára főzhetők.
  • Főzés zsiradékok nélkül: az alacsonyabb hőmérsékleten történő főzéshez nem kell zsír vagy olaj, az ételek még ízletesebbek lesznek.




Előre beállított programok

Az előre beállított programoknak köszönhetően a készülék főz, süt, párol, mind magas nyomáson mind gőzzel, mindezt minimális víz vagy olaj felhasználásával.


8 program:

Saute - Resztelés

Kis mennyiségű olajon, vajon vagy zsíron hirtelen meg lehet pirítani az alapanyagokat. A húsoknak és zöldségeknek a külsejét hirtelen megsüti, lezárja a pórusokat, a lé nem folyik ki az alapanyagból, jobb lesz a kész étel konzisztenciája. Például ázsiai ételek, resztelt húsok készítéséhez, kolbász, virsli és tojás sütéséhez használható.

Slow Cook Low  - Nagyon lassú főzés

Nagyon lassú főzés ízletes húsok készítéséhez.

Slow Cook High - Lassú főzés

Lassú főzés könnyű húsok készítéséhez.

Stew - Párolás

A program segítségével a hagyományos kuktában készíthető ételeket lehet megfőzni. A főzés közben nem kell vizet utántölteni. A program segítségével húst, májat, halat vagy zöldségeket lehet párolni

Steam - Gőzölés 

A program segítségével gőzben lehet főzni, az így elkészített étel megőrzi a vitaminokat és az alapanyagok ízét. A programot a hideg vagy fagyasztott ételek felmelegítéséhez is fel lehet használni. A program maximális teljesítménnyel főz, ezért a kivehető edénybe tegye bele a gőzölő betétet és ügyeljen arra, hogy az alapanyag ne érjen hozzá a belső edény falához és aljához.

Rice White / Brown - Fehér / Barna rizs 

Előfőzött vagy száraz rizs főzéséhez

Sous Vide - Vákuumban főzés

Egyre kedveltebb főzési technológia, az alapanyagokat vákuumos zacskóba kell tenni, és a zacskót vízfürdőben, alacsony hőmérsékleten kell megfőzni. Ezzel a módszerrel elsősorban húsféléket, halat, zöldségeket és gyümölcsöket lehet főzni. A főzés ideje akár 72 óra is lehet, aminek köszönhetően az alapanyag megőrzi a természetes ízét, szaftosságát, konzisztenciáját, vitamin- és ásványi anyag tartalmát. A főzéshez használni kell a mellékelt rostélyt is. Az edénybe vizet kell tölteni. Sous Vide módszerrel nem főzhető alapanyagok: kínai káposzta, zöldhagyma, spenót, gyorsan puhuló zöldségek (karfiol, brokkoli, kelbimbó).

Keep Warm - Melegen tartás

A beállított ideig kb. 66-73°C-os hőmérsékleten tartja a kész ételt.

Yogurt - Joghurt

Házi joghurt készítéséhez. A friss tejet két percig főzze gőzben, vagy használjon pasztőrözött tejet. A tejhez adagolja hozzá a joghurt kultúrát, és kapcsolja be a Yogurt programot. A kész joghurtot a kihűlés után tegye a hűtőszekrénybe (besűrűsödik), a joghurtot hidegen szolgálja fel. Joghurt kultúraként friss és ízesítés nélküli joghurtot, szárított joghurtport, vagy reform üzletekben megvásárolható joghurt kultúrát lehet felhasználni.

Manual - Kézi üzemmód

A készüléken saját főzési program is beállítható, a recept, az alapanyag, a mennyiség és az egyéni ízlések szerint.

Preset - Késleltetett indítás

A késleltetett indítás funkció segítségével a főzést későbbi időpontra halaszthatja.




Jellemzők:

  • 6 literes edény a családi ebédek főzéséhez
  • Tapadásmentes felület 
  • Alumínium ötvözet edény, 2,5 mm-es falvastagsággal, garantálja a hosszú élettartamot és a korrózióállóságot
  • Hűtőszekrényben is tárolható
  • Mosogatógépben is elmosható 
  • Állítható hőmérséklet és főzési idő
  • Digitális LED működtető panel biztosítja a rendkívül kényelmes főzést, a készülék nedves kézzel is beállítható
  • A hőszigetelő fogantyút főzés közben is meg lehet fogni, nem kell konyhai kesztyűt használni
  • Az edzett üvegből készült fedő garantálja a hosszú élettartamot
  • A fedő tökéletes tömítése hozzájárul a belső hőmérséklet állandó szinten tartásához
  • „Sous vide” rostély az egyenletes „sous vide” főzési módhoz
  • Szilikon sütőforma
  • Praktikus hőálló konyhai kesztyű
  • Kiválóan használható levesek, gulyásleves, marha és birka húsok, zöldségek, tojás stb. főzéséhez

 



Csomag tartalma:

  • Lassan főző készülék
  • Belső edény és fedő 
  • Rozsdamentes acél gőzölő betét 
  • „Sous vide” rostély
  • Sütőforma
  • Konyhai kesztyű
 

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:

  • Tápfeszültség: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
  • Teljesítmény: 1250 W
  • IP20 védelemmel ellátva
  • Kapacitás: 6 liter
  • Méret: 542 x 342 x 237 mm
  • Súly: 6,0 kg

 
Elektromos edények és rizsfőzők

Műszaki leírás

Lid Igen - Üveg
Termosztát
Hőmérséklet beállítás
Mosogatás mosogatógépben
Abszolút térfogat 7 l
Max. cooking volume 5 l
Teljesítményfelvétel 1 250 W
Szín EZÜST

Letöltés

Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás