HD televíziók

SLE 3231TCS LED Televízió

  • A kijelző képátlója 80 cm (32"), felbontása HD Ready
  • HD DVB-T/T2/C/S/S2 tuner 
  • USB-tárolóra való felvétel és lejátszás
Élvezze a különböző filmeket, sorozatokat a Sencor SLE 3231TCS tv készülék segítségével akár HD Ready felbontásban. Hozza létre saját moziját az otthonában. A Sencor HD Ready tv készüléke rendkívül éles és részlet gazdag képeket biztosít. A kiemelkedő designnak köszönhetően bármelyik szobába beilleszthető, s akár egyszerűen a falra is szerelhető. Csatlakoztassa adathordozóját a tv készülékhez és nézzen videókat, hallgasson zenéket vagy tekintse meg az emlékezetes pillanatokat tartalmazó fotóit egyszerűen.

DVB-T2 VÉTELI LEHETŐSÉG

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. A Sencor SLE 3231TCS tv készülék a következő jelek vételére alkalmas DVB-T2 (H.265, max. 1920 x 1080/60p), DVB-T, DVB-C, DVB-S2 (Skylink FastScan hangolás), PAL/SECAM BG/DK/I. Ez elég széles kínálat, amely biztosítja, hogy Ön is megtalálja a megfelelőt.

Minden a részleteken múlik

A készülék 32” (azaz 80 cm) képátlójához egy 1366 x 768 pixeles HD  felbontás társul. A széles 178° betekintési szög, mellett fontos megemlíteni a 180 cd/m² fényerőt, 8,0 ms válaszidőt, valamint a Digitális fésűszűrőt DCF és a Dinamikus zajelnyomó DNR, funkciót. A két beépített hangszóró teljesítménye 2x 8 W  és persze nem hiányozhatnak a hangszínszabályozó módok sem. Számos extra funkcióval találkozhat időeltolási funkció, vagy a több nyelvű menürendszer a magyar nyelvet is beleértve, EPG műsorkalauz, a teletext, az időzítő funkció, a Hotel mód vagy akár a véletlen elállítódásokat megelőző gyermekzár is. 

Csatlakozók, amelyekkel összeköthető a tv készülék

A Sencor tervezői gondoltak mindenféle készülékre, amely csak összeköthető a tv készülékkel. Ennek köszönhetően számtalan csatlakozó került kialakításra a készülék hátoldalán. Többek között megtalálható2× HDMI, Mini AV in, Mini YPbPr, koaxiális, 2x USB 2.0 (5 V ⎓ 0,5 A), fülhallgató jack CI+ interfész is helyett kapott. Az USB csatlakozó segítségével videókat, filmeket, képeket játszhat le MKV, AVI, MP4, MOV, MP3, AAC, JPEG, JPG, TXT formátumokban. Lehetősége nyílik USB tárolóra történő felvételre is.

VESA kompatibilitás

A VESA adat megadja a lyuktávolságot – vagyis a készülék hátoldalán lévő szerelőnyílások függőleges és vízszintes távolságát – és meghatározza, milyen típusú tartó vagy állvány használható az adott készülékhez. A Sencor SLE 3231TCS készülék 100 x 100 VESA kompatibilitással rendelkezik. A készülék teljes mérete – állvánnyal - 732 x 190 x 478 mm, amihez 3,5 kg súly társul.
HD televíziók

Műszaki paraméterek

Smart TV Nem
Képernyő típus LED
Hangrendszer 2.0
Hangszóró teljesítménye 16 W
Képátló inch-ben 32 "
Képátló cm-ban 80 cm
Felbontás HD READY 1366x768
Válaszidő 8 ms
DVB-T földi TV tuner DVB-T/T2
Kábel TV tuner (DVB-C) DVB-C
Műholdas tuner DVB-S DVB-S/S2
2D/3D konverzió
USB Igen
Lejátszás USB-ről HD Video/Foto/MP3
TV adás USB-re rögzítése Igen
Memóriakártya foglalat Nem
Kép a képben (PIP)
Látószög 178°/178°
Beépített DVD Nem
Elalvás időzítő Igen
DLNA Nem
Ethernet (LAN) Nem
WiFi Nem
CI foglalat Igen
VGA csatlakozó Nem
Komponens YPbPr bemenet Igen
Fülhallgató csatlakoztatása Igen
HDMI-portok száma 2
Magasság (cm) 47,8 cm
Szélesség (cm) 73,2 cm
Mélység (cm) 19 cm
Méretek állvány nélk.(MxSzxMé) 732 x 88 x 433 mm
Tömeg 3,5 kg
Energia osztály E

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Information sheet /EN/
Információs lap /HU/
Energia címke
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás