Léghűtők

SFN 5011WH Léghűtő

  • 3 az 1-ben: hűtés, párásítás és levegő tisztítás
  • 3 fordulatszám, 3 üzemmód és csendes működés 
1
/
3
Léghűsítő
Az SFN 5011WH léghűsítővel otthon vagy az irodában, a 3 komfortos funkció segítségével hűteni, párásítani és tisztítani lehet a levegőt. A készülék nem csak a forró nyári napokon használható előnyösen.
2
/
3
Távirányító
A készülék a jól áttekinthető LED kijelző segítségével, vagy a távirányítóval intuitív módon működtethető. A 3 fordulatszám kényelmesen beállítható, kiválasztható a kívánt üzemmód, vagy az időkapcsoló segítségével a készülék automatikus kikapcsolása 1/2/4/8 órára állítható be.
3
/
3
Kompakt
méretek
A készülék kompakt méretei és formatervezése lehetővé teszi a kényelmes mozgatást. A készüléket ott állíthatja fel, ahol arra szüksége van. A fogantyúnál megfogva - akár teli tartállyal is kényelmesen áthelyezhető vagy eltolható a készülék.

A Sencor SFN 5011WH készülék jól áttekinthető LED kijelző segítségével, vagy a távirányítóval intuitív módon működtethető. A 3 fordulatszám kényelmesen beállítható, kiválasztható a kívánt üzemmód, vagy az időkapcsoló segítségével a készülék automatikus kikapcsolása 1/2/4/8 órára állítható be. A kijelzőn vagy a távirányítón egyszerűen bekapcsolható az első rács oszcilláló mozgása (swing). Így a készülék egyenletesen osztja el a levegőt a helyiségben. A levegő függőleges áramlásának iránya kézzel állítható be. A készülék tartályába 3 liter vizet lehet betölteni. A tartály kivehető, kényelmesen tölthető és tisztítható. A hűtés hatékonysága tovább növelhető a készülékhez mellékelt akkumulátorok segítségével (használat előtt a fagyasztóba kell tenni).

Három módot kínál, köztük egyet a nyugodt és egészséges alváshoz

Engedd meg, hogy bemutassuk, mire is képes a készülék. A Sencor három üzemmóddal szerelte fel a készüléket. A Normál mód folyamatosan hűti a levegőt az általad választott intenzitásra, a Natural mód a természetes szellőt imitálja, a Sleep mód pedig a Natural mód és a fokozatos sebességcsökkentés kombinációja – így még alvás közben is kellemes klímát biztosít.

Három sebességfokozat és nagyobb hatékonyság a hűtőpatronokkal

Három sebességfokozatot állíthatsz be - alacsony, közepes és magas. Megfelelő léghűtőként 6 m/s-ra tudja növelni az áramlási sebességet. A Swing funkcióval meghatározhatod, hogy a levegőnek egyenletesen kell-e áramolnia (egyenesen egyik oldalról a másikra). A függőleges áramlás mechanikusan biztosítható. A Sencor egy 3 literes víztartállyal szerelte fel, ráadásul kivehető, így könnyen tölthető és tisztítható. A léghűtő hatékonyságát a csomagban található hűtőpatronok használatával is növelheted.

Szűrőszárítás és az automatikus kikapcsolás

A szűrő szárító funkcióval rendelkező léghűtő a hosszabb tárolás, pl. tél utáni tisztításhoz tökéletes választás. Ebben az esetben a szűrőt alaposan meg kell szárítani, hogy megvédje a penésztől. Csak egy gombnyomásra és 20 percre van szükséged. A léghűtő automatikus kikapcsolási funkciót is biztosít neked - 15 óra üzemidő után, amikor egyik vezérlőgombot sem nyomják meg, akkor automatikus kikapcsolás következik be.

Irányítsd a fotelből vagy a LED kijelzőről

A megfelelő Sencor léghűtő intuitív módon vezérelhető akár távirányítóval akár az átlátható LED kijelzőről. Könnyedén beállíthatod a sebességet, módot vagy egyéb funkciók kombinációját. A távirányítóról küldött jel maximális hatótávolsága 6 m, így akár kényelmesen a fotelből vagy kanapéról is irányíthatod.

Mind a tisztítás, mind a kezelés egyszerű

A Sencor egy kivehető és könnyen tisztítható szűrővel szerelte fel a készüléket. Az egészséges levegő és a hosszú élettartam érdekében célszerű havonta legalább egyszer a szűrőket megtakarítani a portól és szennyeződésektől. Az integrált fogantyúnak és a 4 keréknek köszönhetően a léghűtő könnyen mozdítható akár az egyik szobából a másikba.

Léghűtők

Műszaki paraméterek

Elhelyezés Álló
Sebességfokozatok száma (fokon) 3
Teljesítmény (W) 45 W
Magasság (cm) 59,5 cm
Szélesség (cm) 22,7 cm
Mélység (cm) 22 cm
Szín Fehér
Tömeg 3,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Légszűrő
SFX 003
Légszűrő
Légszűrő / hűtőbetét a SENCOR SFN 5011WH készülékbe
CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 1BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 1 db-os kiszerelés 
CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 2BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 2 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás