Léghűtők

SFN 6011WH Léghűtő

  • A levegő párásító funkció kikapcsolható
  • Vízszivattyú a levegő párosító/léghűsítő körben
  • 3 fordulatszám (alacsony, közepes és nagy)
45990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SFN 6011WH léghűtő 3 funkciót kínál 1 készülékbe zárva. Nyári ventilátorként, párásítóként, léghűtőként dolgozik. A beépített ionizációs funkciónak köszönhetően friss eső utáni levegő hatását tudja kelteni. A 3 sebesség közül választhatja ki az Ön számára megfelelőt – alacsony, közepes, magas- és 3 működési üzemmód közül választhat. A Normal üzemmód folyamatosan hűt a beállított intenzitás szerint, a Natural üzemmód a természetes szellőt imitálja és a Sleeping üzemmód fenntartja a kellemes klímát alváskor. A légpárásítás természetesen szükség szerint be- és kikapcsolható. A használatot kényelmesebbé teszi az automatikus kikapcsolás időzítője a fennmaradó idő kijelzőjével. Értékelni fogja az áttekinthető LED kijelzőt háttérvilágítással, a vízszint indikátort vagy a 4 kereket a könnyű mozgatásért.

3 sebesség és 3 üzemmód, beleértve az éjszakai üzemmódot is

Engedje meg, hogy bemutassuk, mire is képes a készülék. Azon léghűtők közé tartozik, amelyeknek pontosan három sebességfokozata van – alacsony, közepes, magas. Ennek köszönhetően mindenki kedvére állíthatja be a számára megfelelőt. A Sencor három üzemmóddal szerelte fel A Normál mód folyamatosan hűti a levegőt az Ön által választott intenzitásra, a Natural mód a természetes szellőt imitálja, a Sleep mód pedig a Natural mód és a fokozatos sebességcsökkentés kombinációja – így még alvás közben is kellemes klímát biztosít.

A távirányítón egyszerűen beállíthatja a szükséges üzemmódokat és funkciókat

Távirányítóval tudja irányítani a léghűtőt. Ezután az összes kiválasztott üzemmód megtalálható a tiszta és háttérvilágítású LCD kijelzőn. A módokon kívül beállíthatja, hogy mennyi idő elteltével kapcsoljon ki, mégpedig 1, 2, 4 vagy 8 órás tartományokban. Az üres víztartály esetén pedig automatikusan kikapcsolja a párásítás vagy a hűtés üzemmódot. A Swing funkcióval együtt az első rács úgy állítható, hogy a levegő egyenletesen áramoljon. A távirányító tárolására is kialakításra került egy hely, így soha többé nem kell keresnie.

A kivehető víztartály és hűtőpatron

A Sencor léghűtő kivehető porszűrővel és kivehető 6 literes víztartállyal rendelkezik. A tartály könnyen tisztítható. A vízszintjelző is jól fog jönni, így mindig tudni fogja, mikor kell utántölteni. A Sencor a tartozékok közé hűtőpatront is mellékelt, aminek segítségével növelheti a hatékonyságot. A hűtőpatronokat használat előtt a fagyasztóba kell helyezni, majd a vízzel feltöltött tartályba.

Praktikus kialakítás, kerekek és fogantyúk a könnyű mozgatáshoz

Nemcsak elegáns dizájnnal, hanem nagyon praktikus kialakítással rendelkezik. A készülék súlya 6 kilogramm körül van, de nem kell aggódni a cipelés miatt. A Sencor gondolt rá, és a léghűtőt felszerelte oldalsó fogantyúkkal és görgőkkel, hogy könnyed legyen a költözés egyik szobából a másikba. Nem kell sokáig keresgélnie a távirányítót se, mert kényelmesen tárolhatja a készülék hátoldalán kialakított helyen. A karbantartása is egyszerű, csak egy nedves kendőre és tiszta vízre van szüksége.
Léghűtők

Műszaki paraméterek

Elhelyezés Álló
Sebességfokozatok száma (fokon) 3
Állítható magasság Nem
Vízszintes forgás Nem
Függőleges döntés Nem
Teljesítmény (W) 70 W
Magasság (cm) 67,8 cm
Szélesség (cm) 23,8 cm
Mélység (cm) 30,2 cm
Szín Fehér
Tömeg 5,4 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet

Tartozékok

CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 1BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 1 db-os kiszerelés 
CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 2BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 2 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás