Léghűtők

SFN 9011SL Léghűtő

  • Nyári ventillátor
  • Légnedvesítő
  • Léghűsítő
Ismerd meg a Sencor SFN 9011SL léghűtő készüléket. Szeretnénk leszögezni, hogy sokkal több, mint egy átlagos léghűtő, hiszen számos extra funkció is megtalálható benne. Kifejezetten három funkciót kínál egy készülékben - ventilátor, párásító és léghűtő egyben! Ezen túlmenően ezeket a képességeket három üzemmódban tudod kihasználni, amelyek az aktuális igényekhez és az évszakhoz igazodnak. Kényelmesen irányíthatod akár távolról a távirányítónak köszönhetően. Ha csak egy bizonyos ideig szeretnéd használni, akkor az időzítő funkcióval ez is megoldható.

Különböző üzemmódok, amelyek alkalmasak nappali és éjszakai használatra is

A légáramlást az adott helyzethez tudod igazítani, amikor szükséged van rá. A Sencor három praktikus móddal szerelte fel. NORMÁL üzemmódban ventilátorként működik az általad beállított sebességgel. A TERMÉSZETES opcióval a szellő a friss levegőre fog emlékeztetni, a változtatott sebességnek köszönhetően. Léghűtőként úgy működik, hogy a levegő keringése a lehető legtermészetesebb legyen. Éjszaka viszont értékelni fogod a néma ALVÁS üzemmódot, amely alatt a készülék ügyel arra, hogy a levegő áramlás miatt ne fázz meg.

Párásító és léghűtő egyben, időzítő funkcióval

A Sencor léghűtő a nyári forró hőmérsékletet egy kicsit elviselhetőbbé teszi. A csomagban egy hűtőpatron készletet találsz, amit használat előtt a fagyasztóba kell helyezni, majd a vízzel feltöltött tartályba. Ezután a léghűtő garantálja a kellemesen hűvös levegőt. Használhatsz jégkockát is, de a Sencor megoldása egyszerűbb. Léghűtőnek hívják, de párásítóként is megállja a helyét. Az 5,5 l-es vízszintjelzővel ellátott tartálynak köszönhetően működés közben vizet juttat a levegőbe, és így gyorsan párásíthatja otthonod levegőjét. Ha elfogy a víz, automatikusan kikapcsolja ezt a funkciót. A vezérlőn megtalálható TIMER gombbal beállíthatod, hogy mennyi ideig működjön a készülék 30 perc és 7,5 óra között.

Három fokozat a tökéletes élményért

Egy másik előnye a kifinomult háromsebességes rendszer. Alacsony, közepes és nagy sebességet állíthatsz be. A léghűtő nem okoz huzatot a szobában, csak keringeti a levegőt, hogy kényelmes legyen. A Sencor lehetővé tette az elülső hűtőrács automatikus elforgatásának lehetőségét a SWING gomb segítségével, amely támogatja a levegő egyenletes elosztását a ventilátor segítségével otthonodban.

Átlátható LED kijelző és kényelmes távirányító

Léghűtő, amihez nem kell felkelni a kanapéról a hűtés, a levegőáramlás, vagy a párásítás elindításához, beállításához. Tartalmaz egy praktikus távirányítót, ami passzol a vezérlőpanelhez. A Sencor szeretné megkönnyíteni az életed, ezért a hat gombos távirányítóval, könnyedén vezérelheted az összes funkciót. A kék háttérvilágítású digitális LED-kijelzőn ezután az ikonok segítségével ellenőrizheted, hogy éppen melyik üzemmódba van állítva.

Praktikus kialakítás, kerekek és fogantyúk a könnyű mozgatáshoz

Nemcsak elegáns dizájnnal, hanem nagyon praktikus kialakítással rendelkezik. A készülék súlya 7 kilogramm körül van, de nem kell aggódni a cipelés miatt. A Sencor gondolt rá, és a léghűtőt felszerelte oldalsó fogantyúkkal és görgőkkel, hogy könnyed legyen a költözés egyik szobából a másikba. Nem kell sokáig keresgélned a távirányítót se, mert kényelmesen tárolhatod a készülék hátoldalán kialakított helyen. A karbantartása is egyszerű, csak egy nedves kendőre és tiszta vízre van szükséged.
Léghűtők

Műszaki paraméterek

Elhelyezés Álló
Sebességfokozatok száma (fokon) 3
Állítható magasság Nem
Vízszintes forgás Nem
Függőleges döntés Nem
Teljesítmény (W) 110 W
Magasság (cm) 88,9 cm
Szélesség (cm) 40,8 cm
Mélység (cm) 28,2 cm
Szín Fekete/Ezüst
Tömeg 7,2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Szűrő
SFX 002
Szűrő
Kompatibilis a Sencor SFN 9021WH modellel
CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 1BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 1 db-os kiszerelés 
CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 2BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 2 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás