Léghűtők

SFN 9011SL Léghűtő

  • Nyári ventillátor
  • Légnedvesítő
  • Léghűsítő
Ismerje meg a Sencor SFN 9011SL léghűtő készüléket. De szeretnénk leszögezni, hogy sokkal több, mint egy átlagos léghűtő, hiszen számos extra funkció is megtalálható benne. Kifejezetten három funkciót kínál egy készülékben - ventilátor, párásító és léghűtő egyben! Ezen túlmenően ezeket a képességeket három üzemmódban tudja kihasználni, amelyek az aktuális igényekhez és az évszakhoz igazodnak. Kényelmesen irányíthatja akár távolról a távirányítónak köszönhetően. Ha csak egy bizonyos ideig szeretné használni, akkor az időzítő funkcióval ez is megoldható.

Különböző üzemmódok, amelyek alkalmasak nappali és éjszakai használatra is

A légáramlást az adott helyzethez tudja igazítani, amikor szüksége van rá. A Sencor három praktikus móddal szerelte fel. NORMÁL üzemmódban ventilátorként működik az Ön által beállított sebességgel. A TERMÉSZETES opcióval a szellő a friss levegőre fogja emlékeztetni, a változtatott sebességnek köszönhetően. Léghűtőként úgy működik, hogy a levegő keringése a lehető legtermészetesebb legyen. Éjszaka viszont értékelni fogja a néma ALVÁS üzemmódot, amely alatt a készülék ügyel arra, hogy a levegő áramlás miatt ne fázzon meg.

Párásító és léghűtő egyben, időzítő funkcióval

A Sencor léghűtő a nyári forró hőmérsékletet egy kicsit elviselhetőbbé teszi. Csomagban egy hűtőpatron készletet talál, amit használat előtt a fagyasztóba kell helyezni, majd a vízzel feltöltött tartályba. Ezután a léghűtő garantálja a kellemesen hűvös levegőt. Használhat jégkockát is, de a Sencor megoldása egyszerűbb. Léghűtőnek hívják, de a párásítóként is megállja a helyét. Az 5,5 l-es vízszintjelzővel ellátott tartálynak köszönhetően működés közben vizet juttat a levegőbe, és így gyorsan párásíthatja otthona levegőjét. Ha elfogy a víz, automatikusan kikapcsolja ezt a funkciót. A vezérlőn megtalálható TIMER gombbal beállíthatja, hogy mennyi ideig működjön a készülék, 30 perc és 7,5 óra között.

Három fokozat a tökéletes élményért

Egy másik előnye a kifinomult háromsebességes rendszer. Alacsony, közepes és nagy sebességet állíthat be. A léghűtők nem okoz huzatot a szobában, csak keringeti a levegőt, hogy kényelmes legyen. A Sencor lehetővé tette az elülső hűtőrács automatikus elforgatásának lehetőségét a SWING gomb segítségével, amely támogatja a levegő egyenletes elosztását a ventilátor segítségével otthonában.

Átlátható LED kijelző és kényelmes távirányító

Léghűtő, amihez nem kell felkelni a kanapéról a hűtés, a levegőáramláshoz vagy párásítás elindításához, beállításához. A praktikus távirányító, ami passzol a vezérlőpanelhez. A Sencor szeretné megkönnyíteni az életét, ezért a hat gombos távirányítóval, könnyedén vezérelheti az összes funkciót. A kék háttérvilágítású digitális LED-kijelzőn ezután az ikonok segítségével ellenőrizheti, hogy éppen melyik üzemmódba van állítva.

Praktikus kialakítás, kerekek és fogantyúk a könnyű mozgatáshoz

Nemcsak elegáns dizájnnal, hanem nagyon praktikus kialakítással rendelkezik. A készülék súlya 7 kilogramm körül van, de nem kell aggódni a cipelés miatt. A Sencor gondolt rá, és a léghűtőt felszerelte oldalsó fogantyúkkal és görgőkkel, hogy könnyed legyen a költözés egyik szobából a másikba. Nem kell sokáig keresgélnie a távirányítót se, mert kényelmesen tárolhatja a készülék hátoldalán kialakított helyen. A karbantartása is egyszerű, csak egy nedves kendőre és tiszta vízre van szüksége.
Léghűtők

Műszaki paraméterek

Elhelyezés Álló
Sebességfokozatok száma 3
Állítható magasság Nem
Vízszintes forgás Nem
Függőleges döntés Nem
Teljesítmény (W) 110 W
Magasság 88,9 cm
Szélesség 40,8 cm
Mélység 28,2 cm
Szín Fekete/Ezüst
Tömeg 7,2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás