Léghűtők

SFN 9021WH Léghűtő

  • A levegő párásító funkció kikapcsolható
  • Vízszivattyú a levegő párosító/léghűsítő körben
  • 3 fordulatszám (alacsony, közepes és nagy)
64990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
Ismerje meg a Sencor SFN 9021WH léghűtő készülékét, amiben biztos nem fog csalódni. A 4 az 1-ben kialakításnak köszönhetően számos felhasználási lehetőséggel fogja meglepni. Három sebességi fokozat és a hűtőakkumulátor segítségével egyszerűen növelheti a hatékonyságot. Bónusz lehet, hogy távirányítóval irányíthatja, így nem kell felállnia a kanapéról vagy a fotelből a beállítások módosítása miatt.

A Sencor négy funkcióval szerelte fel

Modern Sencor léghűtő számos funkciót kínál Önnek. Használhatja nyári ventilátorként a forró napokon, légnedvesítőként a száraz levegő megakadályozására és nem utolsó sorban léghűtőként. A negyedik funkció az ionizációs lehetőség, amelyet "eső után friss levegő" effektusként képzelhet el. A levegő párásítási funkciója a Sencor átgondolt funkcióinak köszönhetően kikapcsolható.

Három üzemmód és sebesség van

Ami a fordulatszámot illeti, a három sebességfokozatú léghűtőhöz tartozik: alacsony, közepes, magas és 3 különböző működési mód áll a rendelkezésére. Az első NORMAL üzemmód állandó hűtést biztosít a helyiségben az Ön által beállított intenzitással, a második NATURAL természetes szellőt tud utánozni, a harmadik SLEEP mód pedig a legnagyobb sebességet a legalacsonyabbra alakítja, így gondoskodik a pihentető alvásáról. Önről.

A távirányító segítségével minden funkciót működtethet

A Sencor léghűtőt kényelmesen irányíthatod a távirányítóval. A kiválasztott funkciók áttekintésére a háttérvilágítással ellátott LED-kijelző áll rendelkezésre. Az említett funkciókon kívül van még egy időzítő funkció az automatikus kikapcsoláshoz a hátralévő idő kijelzésével (1, 2, 4, 8 óra). Üres tartály esetén a párásítás/hűtés automatikus lekapcsolását is megoldja a készülék. A Swing opcióval pedig még a légáramlás irányát is beállíthatja.

Nem kell aggódnia a karbantartása miatt

Miért könnyű tisztítani a léghűtőt? A Sencor kivehető porszűrővel és víztartállyal (6 literes űrtartalommal) szerelte fel a készüléket, így nem kell aggódnia a tisztítás miatt. A beépítésre került fogantyúval és négy kerékkel, még a hordozhatósága sem nehéz. Ráadásul kialakításra került egy hely a távirányító tárolására.
Léghűtők

Műszaki paraméterek

Elhelyezés Álló
Sebességfokozatok száma (fokon) 3
Állítható magasság Nem
Vízszintes forgás Nem
Függőleges döntés Nem
Teljesítmény (W) 110 W
Magasság (cm) 82,5 cm
Szélesség (cm) 27,9 cm
Mélység (cm) 35,5 cm
Szín Fehér
Tömeg 7,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 1BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 1 db-os kiszerelés 
CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 2BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 2 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás