Légtisztítók

SHA 6400WH-EUE3 Légtisztító

  • 4-fokozatú szűrés a legjobb hatékonyság eléréséhez
  • UV-C sugárzás: elpusztítja a mikroorganizmusokat, baktériumokat, vírusokat és a penészgombákat
  • 3 tisztítási sebesség
42990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SHA 6400WH légtisztító készülék az elegáns megjelenése mellett, kellemes levegőt garantál és ideális választás légúti betegségben szenvedő felhasználó számára. A 4 fokozatú szűrési rendszer biztosítja a lehető legnagyobb hatékonyságot. A bemeneti szűrő felfogja a durva szennyeződéseket és az allergén anyagokat, a szénszűrő elnyeli a formaldehideket, a benzolt és az egyéb káros gázokat. A kulcsfontosságú HEPA filter hatékonyan megszűri a különböző baktériumok, porszemcsék és pollenek majdnem 99%-át. A beépített UV-C sugárzás, megöli a baktériumokat, vírusokat és penészgombákat, beleértve a toxinjaikat is. Lehetősége van 3 tisztítási sebesség közül választani és az időzítő kapcsolóval beállítható automatikus kikapcsolási funkció is. (2, 4 és 8 óra üzemelés után).

4 fokozatú szűrőrendszer

Már az első tisztítás után könnyebben és jobban lélegezhető levegőt fog érezni. A 4 fokozatú szűrési eljárás nagyon hatékony, és jelentősen megkönnyíti az allergiás felhasználók életét. Ezenkívül a szűrők könnyen eltávolíthatók és tisztíthatók a további használathoz.

És miből áll a SHA 6400WH légtisztító szűrőrendszere?

1. Bemeneti szűrő
Felfogja a levegőben szálló durva porszennyeződéseket, allergéneket, hajat és szöszöket, egy úgynevezett védőszűrő, mellyel a H13 fő HEPA szűrőt hivatott védeni, biztosítani annak a hosszú élettartamát

2. HEPA szűrő
A HEPA szűrőt a por, allergének, pollen és atkák mikrorészecskéinek a legnagyobb hatékonysággal történő összegyűjtésére fejlesztették ki
 
3. Szénszűrő
A szénszűrővel hatékonyan távolíthatja el a szagképző molekulákat és a méreganyagokat

4. UV-C lámpa
A levegőt speciális UV-C sugárzással fertőtlenítheti, 254 nm hullámhosszon. Ezt a sugárzást az egészségügyben használják, és elpusztítja a mikroorganizmusok, például a különböző baktériumok, vírusok és gombák 99,92%-át

Egyszerű kezelőpanel és praktikus funkciók

A készülék vezérlés egyszerű, egyértelmű, és pillanatok alatt üzembe helyezhető. A menüben 3 tisztítási sebesség közül választhat és beállíthat 2, 4 és 8 órás időzítést is. A tisztítási sebesség szabályozásának lehetősége nemcsak normál használat során, hanem akut helyzetekben is jól jöhet, mint például pollenszezon vagy fokozott porosodás következtében.

Gazdaságos és egyben csendes működés

Nem kell aggódnia a nagy fogyasztás vagy a zajos működés miatt. Egyszerre hatékony, gazdaságos és csendes. Az energiafogyasztás mindössze 60 W, és az alacsony, 32 dB(A) zajszintnek köszönhetően a készülék nem fogja zavarni, amikor Ön éppen alszik vagy egy könyvet olvas.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHA 6400WH légtisztító készülék működése teljes mértékben biztonságos. Számos biztonsági funkció került beépítésre, mint a túlmelegedés elleni hőbiztosíték.
Légtisztítók

Műszaki paraméterek

Helység területe 15 m2
Időzítő Igen
Teljesítmény (W) 60 W
Magasság (cm) 24,2 cm
Szélesség (cm) 32,4 cm
Mélység (cm) 18,1 cm
Tömeg 3,2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

3 az 1-ben szűrő
SHX 005
3 az 1-ben szűrő
3in1 tartalék szűrő a Sencor SHA 6400WH légtisztító készülékhez
3 az 1-ben szűrő HEPA 13
SHX 135
3 az 1-ben szűrő HEPA 13
3 az 1-ben szűrő HEPA 13 A SENCOR SHA 6400WH légtisztítóhoz
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás