Vissza Légtisztítók
Légtisztítók

SHA 8640WH Légtisztító és párásító készülék

  • 2 funkció: légtisztító & párásító
  • 4 tisztítási üzemmód, ultra csendes Sleep üzemmód
  • HEPA H13 filtr, CADR 290 m3/óra 
157990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab

A Sencor SHA 8640WH légtisztító és párásító készülék az elegáns megjelenése mellett, kellemes levegőt garantál és ideális választás légúti betegségben szenvedő felhasználók számára. Egy készülék, amely tisztítja a lakás levegőjét és biztosítja a megfelelő páratartalmat is. A több fokozatú szűrő rendszer biztosítja a lehető legnagyobb hatékonyságot. A kulcsfontosságú HEPA filter hatékonyan megszűri a különböző baktériumok, porszemcsék és pollenek majdnem 99%-át. A beépített UV-C fény, megöli a baktériumokat, vírusokat és penészgombákat, beleértve a toxinjaikat is. Lehetősége van 4 tisztítási sebesség közül választani és az időzítő kapcsolóval beállítható automatikus kikapcsolási funkció is. Ideálisan használható 42 m2 területű térben. A párásító funkció üzem óránként akár 290 m3 teljesítményre is képes. Optimálisan növeli a környezet páratartalmát és kényelmes légzést tesz lehetővé.

Válassza ki az optimális levegőtisztítási sebességet

Válassza ki a ventilátor sebességét az aktuális igényeinek megfelelően. Az készülék 4 lehetőséget kínál. Nagy teljesítmény, közepes és alacsony sebesség, valamint nagyon csendes működés. Ne feledkezzünk meg a párásító funkcióról sem, amely a tisztító fordulatszámától függően akár 16 órás üzemidőre is beállítható.

Alaposan tisztítsa meg a teret többlépcsős szűréssel

A Sencor többfunkciós levegőtisztító egyik legfontosabb funkciója a többlépcsős levegőszűrés. A bemeneti szűrő képes kezelni a durva szennyeződéseket. A szénszűrő elnyeli a konyhából származó kellemetlen szagokat, valamint például a formaldehidet. A tisztítási folyamatban nélkülözhetetlen a HEPA szűrő, amely eltávolítja a por, pollen, allergének és penészspórák akár 99,97%-át. UV lámpával kombinálva biztonságos környezetet teremt, amely pozitív hatással van az egészségére. Az SHX 137 többfokozatú szűrő, valamint a párásító funkcióhoz az SHX 007 szűrő egyszerűen megvásárolható a készülék hosszú távú használatához.

Alvó mód az Ön kényelme érdekében

Az alvó gomb be- és kikapcsolja a nagyon csendes működési funkciót, mindössze 28 dB zajszinttel a nyugodt és zavartalan alvás érdekében. Pihenjen egy hosszú nap után, és tapasztalja meg a légtisztító csendes működését, ahol a ventilátorok nagyon alacsony sebességre kapcsolnak, és az LCD-kijelző automatikusan elsötétül.

AUTO üzemmód az energiatakarékosság érdekében

Automatikus üzemmódban a készülék a helyiség aktuális levegőminőségének megfelelően állítja be működési beállításait és teljesítményét. Az AUTO funkcióval energiát takaríthat meg. A porrészecske-érzékelők határozzák meg a környezeti levegő minőségét. A kék szín a legjobb szintet, a sárga a jó, a piros a rossz minőséget jelzi.

UV sugárzás és ionizációs funkció

Az UV-C sugárzás a mikroorganizmusok utolsó maradványait is hatékonyan elpusztítja. Ilyenek például a baktériumok és a vírusok. Az UV lámpa funkciójával teljes tereket fertőtlenít, és steril környezetet teremt otthon és a munkahelyén egyaránt. Emellett az ionizációs funkció felfrissíti a levegőt, és egészségvédő negatív ionokkal dúsítja azt.

Működési idő, időzítő kapcsoló

Az érintőképernyős kezelőpanel és a digitális kijelző a készülék hasznos felszerelései közé tartozik. A vezérlés nagyon egyszerű, egy pillantással láthatja a választható lehetőségeket. Érdemes megemlíteni az időzítő funkciót, itt állíthatja be a kívánt működési időt kívánsága szerint. Ezután a tisztító automatikusan kikapcsol.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHA 8640WH légtisztító és párásító készülék működése teljes mértékben biztonságos. Számos biztonsági funkció került beépítésre, mint a túlmelegedés elleni hőbiztosíték vagy akár a praktikus kialakítású gyerekzár, melynek segítségével lezárhatja az érintés vezérelt kezelőpanelt a véletlen elkapcsolások elkerülése érdekében. Amennyiben a 3,0 literes víztartály a kiürül, akkor a párásító funkció automatikusan leáll.

Légtisztítók

Műszaki paraméterek

Helység területe 42 m2
Megtisztított levegő mennyisége 290 m3
Időzítő Igen
Kijelző Igen
Teljesítmény (W) 50 W
Magasság (cm) 62,5 cm
Szélesség (cm) 41,6 cm
Mélység (cm) 25,1 cm
Szín Fehér
Tömeg 10,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Párásító szűrő
SHX 007
Párásító szűrő
SHX 007 Párásító szűrő a SENCOR SHA 8640WH légtisztító és párásító készülékhez
 3 az 1-ben szűrő
SHX 137
3 az 1-ben szűrő
SHX 137  3 az 1-ben szűrő a SENCOR SHA 8640WH légtisztító és párásító készülékhez
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás