Vissza Légtisztítók
Légtisztítók

SHA 8400WH-EUE3 Légtisztító

  • Ideális 25 m2 területhez
  • 3 fokozatú szűrési rendszer
  • UV-C lámpával felszerelt
48990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SHA 8400WH-EUE3 légtisztító készülék az elegáns megjelenése mellett, kellemes levegőt garantál és ideális választás légúti betegségben szenvedő felhasználó számára. A 3 fokozatú szűrési rendszer biztosítja a lehető legnagyobb hatékonyságot. A bemeneti szűrő felfogja a durva szennyeződéseket és az allergén anyagokat, a szénszűrő elnyeli a formaldehideket, a benzolt és az egyéb káros gázokat. A kulcsfontosságú HEPA filter hatékonyan megszűri a különböző baktériumok, porszemcsék és pollenek majdnem 99%-át. A beépített UV-C sugárzás, megöli a baktériumokat, vírusokat és penészgombákat, beleértve a toxinjaikat is. Lehetősége van 3 tisztítási sebesség közül választani és az időzítő kapcsolóval beállítható automatikus kikapcsolási funkció is. (2, 4 és 8 óra üzemelés után).

4 fokozatú szűrőrendszer

Már az első tisztítás után könnyebben és jobban lélegezhető levegőt fog érezni. A 4 fokozatú szűrési eljárás nagyon hatékony, és jelentősen megkönnyíti az allergiás felhasználók életét. Ezenkívül a szűrők könnyen eltávolíthatók és tisztíthatók a további használathoz.

És miből áll a Sencor SHA 8400WH szűrőrendszere?

1. Bemeneti szűrő
Felfogja a levegőben szálló durva porszennyeződéseket, allergéneket, hajat és szöszöket, egy úgynevezett védőszűrő, mellyel a H13 fő HEPA szűrőt hivatott védeni, biztosítani annak a hosszú élettartamát
 
2. HEPA szűrő
A HEPA szűrőt a por, allergének, pollen és atkák mikrorészecskéinek a legnagyobb hatékonysággal történő összegyűjtésére fejlesztették ki
 
3. Szénszűrő
A szénszűrővel hatékonyan távolíthatja el a szagképző molekulákat és a méreganyagokat
 
4. UV-C lámpa
A levegőt speciális UV-C sugárzással fertőtlenítheti, 254 nm hullámhosszon. Ezt a sugárzást az egészségügyben használják, és elpusztítja a mikroorganizmusok, például a különböző baktériumok, vírusok és gombák 99,92%-át

Egyszerű kezelőpanel és praktikus funkciók

A készülék vezérlés egyszerű, egyértelmű, és pillanatok alatt üzembe helyezhető. A menüben 3 tisztítási sebesség közül választhat és beállíthat 2, 4 és 8 órás időzítést is. A tisztítási sebesség szabályozásának lehetősége nemcsak normál használat során, hanem akut helyzetekben is jól jöhet, mint például pollenszezon vagy fokozott porosodás következtében. 

Gazdaságos és egyben csendes működés

Nem kell aggódnia a nagy fogyasztás vagy a zajos működés miatt. Egyszerre hatékony, gazdaságos és csendes. Az energiafogyasztás mindössze 55 W, és az alacsony, 30 dB(A) zajszintnek köszönhetően a készülék nem fogja zavarni, amikor Ön éppen alszik vagy egy könyvet olvas.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHA 8400WH légtisztító készülék működése teljes mértékben biztonságos. Számos biztonsági funkció került beépítésre, mint a túlmelegedés elleni hőbiztosíték.
Légtisztítók

Műszaki paraméterek

Helység területe 25 m2
Megtisztított levegő mennyisége 178 m3
Időzítő Igen
Kijelző Igen
Teljesítmény (W) 55 W
Magasság (cm) 40,9 cm
Szélesség (cm) 32,4 cm
Mélység (cm) 16,2 cm
Szín Fehér
Tömeg 3,3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Szűrő
SHX 004
Szűrő
3in1 tartalék szűrő a Sencor SHA 8400WH légtisztító készülékhez
3 az 1-ben szűrő HEPA 13
SHX 134
3 az 1-ben szűrő HEPA 13
3 az 1-ben szűrő HEPA 13 A SENCOR SHA 8400WH légtisztítóhoz
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás