Konyhai mérlegek

SKS 0804BK Barista mérleg

  • Gravitáció-beállítással a pontos mérés érdekében
  • Nagy pontosságú súlyérzékelő
  • Mérési kapacitás 0,3 g és 2 kg között

Ismerje meg a Sencor SKS 0804BK Barista mérleget - a tökéletes kiegészítőt minden kávé szerelmese számára, hogy tökéletesítsék otthoni kávézási élményüket! Ez a barista mérleg kifejezetten a pontos mérések és az állandó minőség elérésére lett tervezve, így minden csésze kávé tökéletes lesz.
 
A Sencor Barista mérleg gravitáció-beállítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos mérést minden alkalommal. A nagy pontosságú súlyérzékelő révén a mérleg képes 0,3 g és 2 kg közötti súlyokat mérni, a D=0,1 g (0-200 g) és d=1 g (200 g-2 kg) mérési pontossággal. Ez a mérleg a g mértékegységben mér.
 
Az LCD-kijelző segítségével könnyedén nyomon követheti a méréseket, míg a tára funkció lehetővé teszi az összetevők egyszerű összeadását. Az automatikus nullázás/kikapcsolás funkcióval pedig energiát takaríthat meg, míg a gyenge elem és túlterhelés kijelzés gondoskodik a mérleg biztonságos és hatékony használatáról.
 
A mérleg működéséhez 3 darab AAA elemre van szükség, így könnyen hordozható és használható bárhol, ahol szükség van rá. Tegye tökéletessé otthoni kávézását a Sencor Barista mérleggel, és élvezze a precíziós méréseket és a kifinomult ízeket minden egyes csészében!

Konyhai mérlegek

Műszaki paraméterek

Max. teherbírás 2 kg
Mértékegységek g
TÁRA funkció Igen
Tápellátás Elem

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás