Vissza Időjárás állomások
Időjárás állomások

SWS 4270 Meteorológiai állomás

  • Időjárás előrejelzés ikon (napos, enyhén felhős, felhős, esős, vihar)
  • 12 ~ 24 órás előrejelzés a változó levegő (légköri nyomás) alapján
  • Belső / külső hőmérséklet és páratartalom mérése
15% kedvezmény az S15 kód megadása után.
Az akció kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes,
2024.05.13 – 2024.06.02. 
14990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SWS 4270 időjárás állomás kényelmes és pontos méréseket nyújt a bel- és kültéri hőmérsékletről és páratartalomról. A színes LCD kijelzőn jelenik meg a pontos idő, dátum és nap, valamint lehetőség van ismétlődő ébresztés beállítására. Az állomás rugalmasan használható 12 vagy 24 órás időformátumban, és a hőmérséklet °C és °F fokban is megjeleníthető. A készülék memóriájában rögzíti a maximális és minimális értékeket, valamint lehetőség van a háttérvilágítás programozására. A fagyveszélyre történő figyelmeztetés külön funkcióval rendelkezik. Az állomás praktikus kialakítása lehetővé teszi az asztalon történő elhelyezést, de falra is akasztható. A vezeték nélküli érzékelő akár 50 méteres hatótávolsággal is kommunikál.

Időjárás előrejelzés

A Sencor SWS 4270 időjárás állomás megbízható előrejelzést nyújt a levegő hőmérsékletének és légnyomásának változása alapján. Az állomás kijelzőjén színes időjárás ikonok segítségével jelennek meg az előrejelzések, így könnyedén átláthatja a következő 12 ~ 24 óra időjárási körülményeit.

Belső és külső hőmérséklet és páratartalom mérése

A Sencor SWS 4270 időjárás állomás pontosan méri a belső és külső hőmérsékletet, valamint a páratartalmat. A páratartalom kijelzése a %-os értékek segítségével történik. A 20 és 40% közötti értékek száraz levegőt jeleznek a helyiségben, míg az ideális értékek a 45 és 65% között vannak. Ha a kijelzett adatok 66 és 95% közé esnek, akkor pedig igen párás a levegő az adott helyiségben.

Mért adatok mentése

A Sencor SWS 4270 időjárás állomás lehetőséget biztosít a minimális és maximális értékek mentésére, így mindig pontos adatokkal rendelkezhet. Az adatok mentése gyorsan elvégezhető, mindössze egy pillanat alatt. Akár 24 órára visszamenőleg is tárolhatja a mért értékeket. A hőmérsékleti adatok megjeleníthetők °C vagy °F fokokban is.

Ébresztő és szundi funkció

A Sencor időjárás állomás új funkcióval bővült, amely az okostelefonokról ismert szundi funkciót nyújtja. Ha az ébresztő megszólal a beállított időpontban, de még szeretne egy kicsit tovább aludni, egyszerűen nyomja meg az "Ébresztés ismétlése" gombot, és élvezze további pihenését. Pár perccel később az ébresztő újra megszólal. Választható 12 vagy 24 órás időformátum, és az időjárás állomás a dátumot és a hét napját is megjeleníti Önnek.

Kommunikáció 433 MHz-es frekvencián

A Sencor meteorológiai állomás külső és belső egységei megbízható kommunikációt biztosítanak egymással a 433 MHz-es frekvencián keresztül. Az adó és az állomás közötti hatótávolság kb. 50 méter, így akár távolabb is elhelyezheti az érzékelőt. A kijelzőn egy ikon jelzi, ha a kültéri érzékelő elemlemerülésre figyelmeztet. Fontos megjegyezni, hogy telepítéskor figyeljen a hasonló frekvencián működő készülékek zavaró hatására, és legfeljebb 3 érzékelőt csatlakoztasson egyszerre a készülékhez.
Időjárás állomások

Műszaki paraméterek

Beltéri hőmérséklet jelző Igen
Külső hőmérséklet jelző Igen
Ébresztőóra
Ismételt ébresztés Igen
Időjárás előrejelzés 2 NAP
Érzékelő a csomagban Igen
Magasság (cm) 14,6 cm
Szélesség (cm) 9,4 cm
Mélység (cm) 5 cm
Tömeg 155 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Vezeték nélküli érzékelő
SWS TH270-4270-5270
Vezeték nélküli érzékelő
Kültéri érzékelő a Sencor SWS 270, SWS 4270 és SWS 5270 meteorológiai állomásokhoz. A hőmérsékleti és páratartalomi mérési adatokat 30 másodpercenként továbbítja az időjárás állomás központjába. Az adatávitel hatótávolsága maximum 50 m.
Alkáli elem AAA
SBA LR03 4BP AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AAA
SBA LR03 10BP AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 10 db-os csomagolás / Alkáli elem
Alkáli elem AAA
SBA LR03 8S AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 8 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AAA
SBA LR03 4+2BP AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 4 +2 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AAA
SBA LR03 4S AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Szén-cink elem AAA
SBA R03 4BP AAA
Szén-cink elem AAA
AAA elem LR03 / 4 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás