Vissza Időjárás állomások
Időjárás állomások

SWS 5400 Meteorológiai állomás

  • Időjárás előrejelzési ikonok (napos, enyhén felhős, felhős, esős, havas)
  • Az időjárás-előrejelzés kivetítése az idővel vagy a hőmérséklettel
  • 1 érzékelő a csomag része
18990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SWS 5400 vezeték nélküli időjárás állomás ideális választás az alap időjárási viszonyok gyors és egyszerű megismerésére. A színes LCD kijelzőn több ikon segítségével könnyedén áttekinthetjük a várható időjárást. Akár 3 nappal előre is megtudhatjuk a várható időjárási körülményeket. Az állomás beépített projektorral is rendelkezik, amely képes vetíteni az aktuális hőmérsékletet és időt. Emellett lehetőség van ismételt ébresztés beállítására a szundi funkcióval. A hold különböző fázisait is nyomon követhetjük, és a készülék naptári funkciójának köszönhetően mindig tájékozottak lehetünk az aktuális napról. Az időjárás-előrejelzést akár az idővel, akár a hőmérséklettel együtt is kivetíthetjük, és a vetítési irány is állítható.

Időjárás előrejelzés

A Sencor SWS 5400 időjárás állomás a levegő hőmérsékletének és légnyomásának változásán alapuló 12-24 órás előrejelzést készít Önnek. Az előrejelzések könnyen értelmezhető időjárás ikonokkal jelennek meg, mint például napos, enyhén felhős, felhős, esős vagy viharos időjárás.

Belső és külső hőmérséklet és páratartalom mérése

A Sencor SWS 5400 időjárás állomás pontosan méri a belső és külső hőmérsékletet, valamint a páratartalmat. A páratartalom kijelzése a %-os értékek segítségével történik. A 20 és 40% közötti értékek száraz levegőt jeleznek a helyiségben, míg az ideális értékek a 45 és 65% között vannak. Ha a kijelzett adatok 66 és 95% közé esnek, akkor pedig igen párás a levegő az adott helyiségben.

Mért adatok mentése

A Sencor SWS 5400 időjárás állomás lehetőséget biztosít a minimális és maximális értékek mentésére, így mindig pontos adatokkal rendelkezhet. Az adatok mentése gyorsan elvégezhető, mindössze egy pillanat alatt. Akár 24 órára visszamenőleg is tárolhatja a mért értékeket. A hőmérsékleti adatok megjeleníthetők °C vagy °F fokokban is.

Ébresztő és szundi funkció

A Sencor időjárás állomás új funkcióval bővült, amely az okostelefonokról ismert szundi funkciót nyújtja. Ha az ébresztő megszólal a beállított időpontban, de még szeretne egy kicsit tovább aludni, egyszerűen nyomja meg az "Ébresztés ismétlése" gombot, és élvezze további pihenését. Pár perccel később az ébresztő újra megszólal. Választható 12 vagy 24 órás időformátum, és az időjárás állomás a dátumot és a hét napját is megjeleníti Önnek.

Holdfázisok

A Sencor SWS 5400 időjárás állomás lehetővé teszi Önnek, hogy folyamatosan kövesse a holdfázisokat. A kijelzőn megjelenő holdfázisok valósághűen ábrázolják az egyes fázisok fokozatos átmenetét, így könnyen nyomon követheti a holdciklus következő sorrendjét: Új, Növekvő sarló, Első negyed, Növekvő Hold, Telihold, Fogyó Hold, Harmadik negyed, Fogyó sarló.
 

Kommunikáció DCF-77 és 433 MHz-es frekvencián

A Sencor meteorológiai állomás külső és belső egységei 433 MHz-es frekvencián keresztül kommunikálnak egymással, biztosítva a megbízható adatátvitelt. Az adó és az állomás közötti hatótávolság akár 30 méter is lehet, ami lehetővé teszi a készülék távoli elhelyezését is. A kijelzőn található ikon figyelmeztet, ha a kültéri érzékelő elemének a cseréjére van szükség. Fontos figyelmet fordítani a telepítés során arra, hogy hasonló frekvencián működő eszközök ne okozzanak zavart. A Sencor időjárás állomás külön ikonnal jelzi a DCF77 jelvételét, amely a nagy pontosságú időszinkronizációért felelős. Az állomás automatikusan frissíti a nyári időszámítást (DST) a DCF jel segítségével.
Időjárás állomások

Műszaki paraméterek

Falra vetítés Igen
Rádióvezérlésű idő Igen
Beltéri hőmérséklet jelző Igen
Külső hőmérséklet jelző Igen
Dátum
Ébresztőóra
Ismételt ébresztés Igen
Érzékelő a csomagban Igen
Magasság (cm) 9,2 cm
Szélesség (cm) 14,1 cm
Mélység (cm) 5,1 cm
Tömeg 173 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet

Tartozékok

Alkáli elem AA
SBA LR6 4BP AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 10BP AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 10 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 8S AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 8 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 4S AA Alk
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Szén-cink elem AA
SBA R6 4BP AA
Szén-cink elem AA
AA elem LR6 / 4 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás