Időjárás állomások

SWS 7300 Meteorológiai állomás

  • 5,4" (13,8 cm) képátlójú kijelző
  • Időjárás előrejelzési ikonok (napos, enyhén felhős, felhős, esős, havas)
  • Beltéri és kültéri hőmérséklet és páratartalom kijelzés, előrejelzéssel
26 890 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SWS 7300 vezeték nélküli időjárás állomás remek választás az alap időjárási viszonyok gyors és könnyű megismerésére. Az 5,4" (13,8 cm) képátlójú LCD kijelzőn több ikon segítségével ábrázolja a várható időjárást. Az ébresztés beállítása is lehetséges, ráadásul szundi funkcióval is rendelkezik. Követheti a hold különböző fázisait, és a készülék naptári funkciójának köszönhetően mindig tájékozott lesz a napokról. Akár 8 érzékelőt is csatlakoztathat a készülékhez.

Belső és külső hőmérséklet és páratartalom mérése

A Sencor SWS 7300 időjárás állomás megbízható előrejelzéseket nyújt a levegő hőmérsékletének változásai alapján. A 12-24 órás előrejelzések könnyen áttekinthetőek az időjárás ikonok segítségével, amelyek napos, enyhén felhős, felhős, esős és havas időjárást jelölnek. Ezáltal mindig naprakész információkkal rendelkezik a várható időjárásról.

Időjárás előrejelzés

A Sencor SWS 7300 a légnyomás és a levegő hőmérsékletének változásán alapuló 12 ~ 24 órás előrejelzést készít el Önnek. Az előrejelzések Időjárás ikonok segítségével jelenítődnek meg (napos, enyhén felhős, felhős, esős, viharos, havas). Ezenkívül a meteorológiai állomás barometrikus nyomást is jelez Önnek relatív és abszolút értékben (hPa, inHg, mmHg), valamint a Harmatpont és Hőmérsékleti index is elérhető lesz.

Mért adatok mentése

A Sencor SWS 7300 lehetőséget nyújt a minimális és maximális értékek mentésére, így mindig pontos adatokkal rendelkezhet. Az adatmentés gyorsan és egyszerűen elvégezhető. A készülék automatikusan menti az elmúlt 24 óra mérési eredményeit, amelyeket óránkénti bontásban is megtekinthet. A mért adatokat dátum és időbélyeg kíséri tárolás közben. Az adatok kényelmesen megjeleníthetők °C vagy °F fokban is.

Ébresztő és szundi funkció

A Sencor időjárás állomás új funkcióval bővült, melyet az okostelefonokon már jól ismerhetünk: a szundi funkcióval. Ha az ébresztő beállított időpontjában felhangzik, de még szeretne egy kis időt pihenni, egyszerűen nyomja meg az "Ébresztés ismétlése" gombot, és élvezze további pihenőjét. Néhány perccel később az ébresztő ismételten megszólal.

Kommunikáció DCF-77 és 433 MHz-es frekvencián

A Sencor meteorológiai állomás külső és belső egységei 433 MHz-es frekvencián keresztül kommunikálnak egymással, biztosítva a megbízható adatátvitelt. Az adó és az állomás közötti hatótávolság akár 150 méter is lehet, ami lehetővé teszi a készülék távoli elhelyezését is. A kijelzőn található ikon figyelmeztet, ha a kültéri érzékelő elemének a cseréjére van szükség. Fontos figyelmet fordítani a telepítés során arra, hogy hasonló frekvencián működő eszközök ne okozzanak zavart. A Sencor időjárás állomás külön ikonnal jelzi a DCF77 jelvételét, amely a nagy pontosságú időszinkronizációért felelős. Az állomás automatikusan frissíti a nyári időszámítást (DST) a DCF jel segítségével.

Riasztások

Az időjárás állomás LED kijelzője villog, hogy felhívja figyelmét az előzetesen beállított riasztásokra. Lehetőség van magas vagy alacsony hőmérsékletre és páratartalomra vonatkozó figyelmeztetések beállítására, valamint jegesedési figyelmeztetésre is.

Beépített naptár

Az időjárás állomás naptár funkciója biztosítja, hogy mindig naprakész legyen az aktuális dátum és a hét napja, melyet 7 különböző nyelven megjelenítünk (angol, olasz, spanyol, német, francia, holland és orosz). A holdfázisok folyamatos nyomon követése is rendelkezésére áll. A holdfázisok a kijelzőn úgy jelennek meg, hogy megvilágított részük átmenetet mutat a különböző fázisok között. A holdciklus a következő sorrendben történik: Újhold, Növekvő sarló, Első negyed, Növekvő Hold, Telihold, Fogyó Hold, Harmadik negyed, Fogyó sarló.
Időjárás állomások

Műszaki paraméterek

Rádióvezérlésű idő Igen
Beltéri hőmérséklet jelző Igen
Külső hőmérséklet jelző Igen
Dátum
Légköri nyomás Igen
Érzékelő a csomagban Igen
Magasság (cm) 19,25 cm
Szélesség (cm) 11,8 cm
Mélység (cm) 2,1 cm
Szín Fekete
Tömeg 280 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Kültéri vezeték nélküli érzékelő
SWS TH8700-8800-7300
Kültéri vezeték nélküli érzékelő
Kültéri érzékelő a Sencor SWS 8700, Sencor SWS 8800 és Sencor SWS 7300 meteorológiai állomásokhoz. A hőmérsékleti és páratartalomi mérési adatokat 60 másodpercenként továbbítja az időjárás állomás központjába. Az adatávitel hatótávolsága maximum 30 m.
Alkáli elem AA
SBA LR6 4BP AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 10BP AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 10 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 8S AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 8 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 4S AA Alk
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Szén-cink elem AA
SBA R6 4BP AA
Szén-cink elem AA
AA elem LR6 / 4 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás