Időjárás állomások

SWS 9300 Professzionális meteorológiai állomás

  • 5 az 1-ben vezeték nélküli érzékelő
  • 5,4" (13,8 cm) képátlójú kijelző
  • A légnyomás és a levegő hőmérsékletének változásán alapuló 12 ~ 24 órás előrejelzés
37990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A professzionális Sencor SWS 9300 meteorológiai állomás rendkívül egyedülálló a több színű 5,4” kijelzőjével és a 3 különböző fényerősség beállításával. Ezen felül számos extra funkcióval rendelkezik, amelyek meghaladják a szokásos hőmérséklet- és páratartalom mérését. Az állomás 24 órás időjárás előrejelzést nyújt, és olyan felszerelésekkel van ellátva, mint a barométer, szélmérő, csapadékmérő, ónos eső előtti figyelmeztetés. Természetesen nem hiányoznak a klasszikus idő funkciók sem, mint az ébresztőóra, dátum és idő berendezés DCF szignállal. Az időjárás állomás a fő egységből és egy 5 az 1-ben vezeték nélküli érzékelőből áll, amely képes mérni a szél sebességét és irányát, a csapadék mennyiségét, valamint a hőmérsékletet és páratartalmat.

5 különböző funkció egyetlen érzékelőben

Az 5 az 1-ben kültéri egység elengedhetetlen része a professzionális Sencor SWS 9300 időjárás állomásnak. Ez a részletes meteorológiai információkat rögzíti, beleértve a szél sebességét és irányát, a légnyomást, a hőmérsékletet és a csapadék mennyiségét. A vezeték nélküli adatátvitel révén az adatok valós időben továbbítódnak a vezérlő egységnek, amely azonnal megjeleníti azokat. Az adatok alapján a rendszer képes előrejelzést készíteni az időjárásra a következő 12-24 órában, figyelembe véve a hőmérséklet és légnyomás változásait. Az érzékelő akár 150 méteres távolságról is kommunikálhat a központi meteorológiai állomással, így lehetőség nyílik az egység elhelyezésére például a garázsban, kerti házban vagy akár egy kerítés oszlopán.

Időjárás előrejelzés

A Sencor SWS 9300 meteorológiai állomás megbízható 12-24 órás előrejelzést készít Önnek a légnyomás és a levegő hőmérsékletének változásain alapulva. Az előrejelzések könnyen értelmezhető időjárási ikonok segítségével jelennek meg, például napos, enyhén felhős, felhős, esős, viharos vagy havas időt jelezve. Emellett a meteorológiai állomás tájékoztatja Önt a barometrikus nyomás relatív és abszolút értékéről (hPa, inHg, mmHg), valamint a külső időjárási indexekről, mint az "Érzékszervi hőmérséklet", a tényleges hőmérséklet, a harmatpont és a hőmérsékleti index.

Belső és külső hőmérséklet és páratartalom mérése

A Sencor SWS 9300 időjárás állomás megbízható előrejelzéseket nyújt a levegő hőmérsékletének változásai alapján. A 12-24 órás előrejelzések könnyen áttekinthetőek az időjárás ikonok segítségével, amelyek napos, enyhén felhős, felhős, esős és havas időjárást jelölnek. Ezáltal mindig naprakész információkkal rendelkezik a várható időjárásról.

Beaufort skála

A Beaufort-skála, vagy teljes nevén Beaufort szélerősség-skála, egy hatékony rendszer a tengeri szél erősségének megfigyelésére és osztályozására. Ez a skála ma is rendkívül hasznos, különösen vitorlázók és szörfösök körében, akik nagy területen szeretnék megbecsülni a szél jellegét. A Beaufort-skála segítségével meghatározhatjuk a szél erejét és sebességét, még akkor is, ha nincsenek rendelkezésre szélsebességet mérő eszközök.

Mért adatok mentése

A Sencor SWS 9300 időjárás állomás lehetőséget biztosít a minimális és maximális értékek mentésére, így mindig pontos adatokkal rendelkezhet. Az adatok mentése gyorsan elvégezhető, mindössze egy pillanat alatt. Akár 24 órára visszamenőleg is tárolhatja a mért értékeket. A hőmérsékleti adatok megjeleníthetők °C vagy °F fokokban is.

Kommunikáció DCF-77 és 433 MHz-es frekvencián

A Sencor meteorológiai állomás külső és belső egységei 433 MHz-es frekvencián keresztül kommunikálnak egymással, biztosítva a megbízható adatátvitelt. Az adó és az állomás közötti hatótávolság akár 150 méter is lehet, ami lehetővé teszi a készülék távoli elhelyezését is. A kijelzőn található ikon figyelmeztet, ha a kültéri érzékelő elemének a cseréjére van szükség. Fontos figyelmet fordítani a telepítés során arra, hogy hasonló frekvencián működő eszközök ne okozzanak zavart. A Sencor időjárás állomás külön ikonnal jelzi a DCF77 jelvételét, amely a nagy pontosságú időszinkronizációért felelős. Az állomás automatikusan frissíti a nyári időszámítást (DST) a DCF jel segítségével.

Statisztikák, riasztások

Az Ön által korábban beállított riasztásokra a LED kijelző villogásával hívjuk fel a figyelmét. A meteorológiai állomás lehetőséget nyújt magas vagy alacsony figyelmeztetések beállítására külső és belső hőmérsékletre, páratartalomra, szélerősségre, jegesedésre és csapadékmennyiségre. A készülék grafikonos megjelenítést is kínál az elmúlt 5 nap csapadékmennyiségére vagy a nyomásváltozásra (-1, -3, -6, -12, -24 óra), valamint az aktuális széllökésre vagy átlagos szélerősségre (mph, m/s, km/h, csomó), beleértve a szélirányt is, 16 különböző értékben. A csapadék mérése a napi, heti és havi mennyiséget is rögzíti (mm/in).

Beépített naptár

A Sencor meteorológiai állomás naptár funkciója lehetővé teszi, hogy mindig naprakész legyen. Az aktuális dátum és a hét napja mindig látható a kijelzőn, amely 5 különböző nyelven (angol, olasz, spanyol, német, francia) áll rendelkezésre. Emellett kiemelkedően fontos, hogy folyamatosan nyomon követhesse a holdfázisokat. A holdfázisok a kijelzőn fokozatosan megjelennek, ahogy a különböző fázisok megvilágított részei átmennek egymásba. A holdciklus a következő sorrendben jelenik meg: Újhold, Növekvő sarló, Első negyed, Növekvő Hold, Telihold, Fogyó Hold, Harmadik negyed, Fogyó sarló.
Időjárás állomások

Műszaki paraméterek

Beltéri hőmérséklet jelző Igen
Külső hőmérséklet jelző Igen
Ébresztőóra
Légköri nyomás Igen
Magasság (cm) 19,25 cm
Szélesség (cm) 11,8 cm
Mélység (cm) 2,1 cm

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet

Tartozékok

Alkáli elem AA
SBA LR6 4S AA Alk
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 10BP AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 10 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 4BP AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 8S AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 8 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Szén-cink elem AA
SBA R6 4BP AA
Szén-cink elem AA
AA elem LR6 / 4 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás