Mikrohullámú sütők

SMW 4320SS Mikrohullámú sütő

  • 20 literes maximális kapacitás
  • 5 teljesítményszint a különböző főzésekhez és melegítésekhez
  • Gyors és higiénikus élelmiszer felolvasztás
32990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SMW 4320SS egy letisztult, mégis elegáns megjelenésű, szabadon álló mikrohullámú sütő. Az akár 700 W mikrohullámú- és 1.000 W grill teljesítményre képes készülék, amely manuális vezérlésű. A 20 literes kapacitás mellett öt különböző fokozattal lett felszerelve, továbbá elérhető a kiolvasztási funkció, valamint beépítésre került egy maximum 35 perces időzítő. A kezelése és tisztán tartása könnyen és egyszerűen elvégezhető. A forgótányér 255 mm átmérővel rendelkezik.

Több különböző mód a kényelem érdekében

Számos ételt élvezhet anélkül, hogy be kellene kapcsolnia a sütőt vagy a tűzhelyet. Természetesen tudsz ételt melegíteni. Az üzemmódokban megtalálható a mikrohullámú teljesítmény szabályozási lehetősége, de akár 1000 W teljesítményű grill üzemmód, kiolvasztás vagy három kombinált főzési mód is. Egyszerű felhasználói kezelést kínál két vezérlőgombbal. Ezekkel beállíthatod a melegítési időt 35 percre és a kívánt üzemmódot.

Ízekkel teli grillezés

3 különböző, grillező és sütéssel kombinált program közül választhatsz. Ezek a programok a mikrohullámú melegítés és a grillezés kombinációjának köszönhetően működnek. Hús sütésére, steak készítésére, grillezésre, de különféle pirítós vagy panini sütésére is használható. A sütőbe épített fűtőelem teszi lehetővé teszi a grillezést.

Ajtónyitás egyszerűen

Az ajtóra rögzített nyitó kar segítségével, egyszerűen kinyitható a Sencor mikrohullámú sütő ajtaja. Az oldalra nyíló ajtó kialakításnak köszönhetően hatékonyabban tudod használni szinte minden helyzetben. A szabadonálló kialakításnak köszönhetően a készülék elhelyezése szinte határtalan.

Egyszerű karbantartás

A mikrohullámú sütő kialakításának köszönhetően egyszerűen tisztítható. A rozsdamentes acél kivitelű ház és a zománcozott belső felület nedves ruhával tisztítható. A forgó tányért lehetőséged van akár mosogatógépen akár folyó víz alatt elmosni.

Alacsony zajszint

A Sencor mikrohullámú sütője még maximális teljesítmény melletti működés esetén is mindössze 60 dB (A) zajszinttel rendelkezik. Szinte észre se fogja venni, hogy működő a készüléket csak a beállított programok végét jelző hang figyelmezteti, hogy elkészült az étel!

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát. A gyermekzár funkció segítségével a működtető panel zárolható, így a készüléket nem lehet véletlenül bekapcsolni, vagy a beállításokat elállítani.
Mikrohullámú sütők

Műszaki paraméterek

Telepítési lehetőségek Szabadon álló
Mikrohullámú sütő típus Grill funkcióval
Kapacitás 20 l
Mikrohullámú sütő teljesítmény (W) 700 W
Grill Igen
Grill teljesítmény (W) 1 000 W
Vezérlés Mechanikus
Kijelző Nem
Tányér átmérő 25,5 cm
Belső felület Zománcozott
Ajtónyitás Bal
Magasság (cm) 25,9 cm
Szélesség (cm) 44 cm
Mélység (cm) 36,4 cm
Szín Rozsdamentes acél
Tömeg 11,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás