Mikrohullámú sütők

SMW 6020SS Mikrohullámú sütő

  • 9 előre beállított program + grill funkció
  • Rozsdamentes acél kivitel
  • Tartós és könnyen tisztítható zománcozott belső 
38990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SMW 6020SS egy letisztult, mégis elegáns megjelenésű szabadon álló mikrohullámú sütő. Az akár 700 W mikrohullámú és 900 W grillező teljesítményre képes készülék digitális vezérlésű. A 20 literes kapacitás mellett tíz különböző fokozattal lett felszerelve, továbbá elérhető a kiolvasztási funkció, valamint beépítésre került egy maximum 95 perces időzítő. A működtetését még egyszerűbbé teszi a 9 különböző beépített program. A mikró alapját jelentő forgótányér átmérője 245 mm.

Ízekkel teli grillezés

3 különböző, grillező és sütéssel kombinált program közül választhat. Ezek a programok a mikrohullámú melegítés és a grillezés kombinációjának köszönhetően működnek. Hús sütésére, steak készítésére, grillezésre, de különféle pirítós vagy panini sütésére is használható. A sütőbe épített fűtőelem teszi lehetővé teszi a grillezést.

Programok, amik megkönnyítik a mindennapokat

A Sencor mikrohullámú sütői segítségével egyszerűen, de mégis igen hatékonyan tudja kiolvasztani a különböző élelmiszereket. Az eredmény gyorsan, egyenletesen kiolvadt élelmiszer. A különböző ételek és fogások széles skálájához optimalizált automatikus programok révén, ez a mikrohullámú sütő mindenkor tökéletes eredményeket nyújt. Egyszerűen válassza ki a 8 program közül az Önnek megfelelőt és pár perc elteltével akár már fogyaszthatja is a frissen készült pattogatott kukoricát.

Könnyű mégis digitális vezérlésű készülék

A felhasználást nagyban elősegíti a nagy digitális kijelző, valamint digitális vezérlés. Minden szinte csak egy gombnyomással elérhető. További segítséget jelent a készülék időzíthető funkciója is, amely segítségével akár 95 percig tudja használni a készüléket. Ez az idő elegendő akár különböző ételek tökéletes elkészítésére.

Ajtónyitás egyszerűen

Az ajtóra rögzített nyitó kar segítségével, egyszerűen kinyitható a Sencor mikrohullámú sütő ajtaja. Az oldalra nyíló ajtó kialakításnak köszönhetően hatékonyabban tudja használni szinte minden helyzetben. A szabadonálló kialakításnak köszönhetően a készülék elhelyezése szinte határtalan.

Egyszerű karbantartás

A mikrohullámú sütő kialakításának köszönhetően egyszerűen tisztítható. A rozsdamentes acél kivitelű ház és a zománcozott belső felület nedves ruhával tisztítható. A forgó tányért lehetősége van akár mosogatógépen akár folyó víz alatt elmosni.

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát. A gyermekzár funkció segítségével a működtető panel zárolható, így a készüléket nem lehet véletlenül bekapcsolni, vagy a beállításokat elállítani. A mikrohullámú sütőbe automatikus hűtő rendszer is be van építve. Amennyiben a sütés ideje hosszabb 2 percnél, akkor a készülékbe épített hűtő ventilátor automatikusan bekapcsol, és a program befejezése után még 3 percig üzemel.
Mikrohullámú sütők

Műszaki paraméterek

Telepítési lehetőségek Szabadon álló
Mikrohullámú sütő típus Grill funkcióval
Kapacitás 20 l
Mikrohullámú sütő teljesítmény (W) 700 W
Grill Igen
Grill teljesítmény (W) 900 W
Tányér átmérő 24,5 cm
Ajtónyitás Bal
Magasság (cm) 26,2 cm
Szélesség (cm) 45,2 cm
Mélység (cm) 36 cm
Szín Ezüst

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás