Mikrohullámú sütők

SMW 4317SS Mikrohullámú sütő

  • Mikrohullámú sütő és Grillsütési funkció
  • Rozsdamentes acél kivitel, az attraktív külső
  • Tartós és könnyen tisztítható zománcozott belső felületek
Archivált termék
Nem elérhető
1
/
4
Sencor mikrohullámú sütő
Bemutatjuk a Sencor SMW 4317SS mikrohullámú sütőt. 17 literes maximális kapacitással, akár 700 W működési teljesítménnyel és 5 különböző üzemmóddal áll az Ön rendelkezésére. Minőségi, rozsdamentes acélból készült, így mindenhova beilleszthető.
2
/
4
9 különböző működési módok
Számos ételt élvezhet anélkül, hogy be kellene kapcsolnia a sütőt vagy a tűzhelyet. Hogy ne legyen hétköznapi ez a mikró, tud valami extrát! Természetesen az étel melegítésen túl, 9 különböző üzemmód közül választhat, aminek köszönhetően rendkívül egyszerű a működtetése.
3
/
4
Alacsony zajszint
Nagyon halkan dolgozik, ami mindössze 58 dB(A)-t jelent maximális mikrohullámú teljesítmény mellett. Működése senkit nem fog zavarni, még ha sokáig dolgozik is, ha befejezte a munkát halk hangjelzéssel jelzi.
4
/
4
Biztonságos működés
A biztonságos mikrohullámú sütő, megbízható mikrohullámú sütő! Teljes ellenőrzést tesz lehetővé az egész működési folyamat felett. Szuper láthatóságot biztosít minden lépésben a belső tér megvilágításával és a mikrohullámú hullámok egyenletes terjedésével, emellett teljes mértékben stabil kialakítású.
A Sencor SMW 4317SS egy letisztult, mégis elegáns megjelenésű rozsdamentes borítású szabadon álló mikrohullámú sütő. Az akár 700 W mikrohullámú- és 900 W grill teljesítményre képes készülék, amely manuális vezérlésű. A 17 literes kapacitás mellett öt különböző fokozattal lett felszerelve, továbbá elérhető a kiolvasztási funkció, valamint beépítésre került egy maximum 30 perces időzítő. A kezelése és tisztán tartása könnyen és egyszerűen elvégezhető. A forgótányér 245 mm átmérővel rendelkezik.

9 mód a kényelem érdekében

Számos ételt élvezhet anélkül, hogy be kellene kapcsolnia a sütőt vagy a tűzhelyet. Természetesen tud ételt melegíteni, de 9 üzemmóddal is tud dolgozni, aminek köszönhetően már sok minden el tud készülni. Az üzemmódokban megtalálható a mikrohullámú teljesítmény szabályozási lehetősége, de akár 900 W teljesítményű grill üzemmód, kiolvasztás vagy három kombinált főzési mód is. Egyszerű felhasználói kezelést kínál két vezérlőgombbal. Ezekkel beállíthatja a melegítési időt 30 percre és a kívánt üzemmódot.

Ízekkel teli grillezés

3 különböző, grillező és sütéssel kombinált program közül választhat. Ezek a programok a mikrohullámú melegítés és a grillezés kombinációjának köszönhetően működnek. Hús sütésére, steak készítésére, grillezésre, de különféle pirítós vagy panini sütésére is használható. A sütőbe épített fűtőelem teszi lehetővé teszi a grillezést.

Ajtónyitás egyszerűen

Az ajtóra rögzített nyitó kar segítségével, egyszerűen kinyitható a Sencor mikrohullámú sütő ajtaja. Az oldalra nyíló ajtó kialakításnak köszönhetően hatékonyabban tudja használni szinte minden helyzetben. A szabadonálló kialakításnak köszönhetően a készülék elhelyezése szinte határtalan.

Egyszerű karbantartás

A mikrohullámú sütő kialakításának köszönhetően egyszerűen tisztítható. A rozsdamentes acél kivitelű ház és a zománcozott belső felület nedves ruhával tisztítható. A forgó tányért lehetősége van akár mosogatógépen akár folyó víz alatt elmosni.

Alacsony zajszint

A Sencor mikrohullámú sütője még maximális teljesítmény melletti működés esetén is mindössze 60 dB (A) zajszinttel rendelkezik. Szinte észre se fogja venni, hogy működő a készüléket csak a beállított programok végét jelző hang figyelmezteti, hogy elkészült az étel!

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát. A gyermekzár funkció segítségével a működtető panel zárolható, így a készüléket nem lehet véletlenül bekapcsolni, vagy a beállításokat elállítani.
Mikrohullámú sütők

Műszaki paraméterek

Telepítési lehetőségek Szabadon álló
Mikrohullámú sütő típus Grill funkcióval
Kapacitás 17 l
Mikrohullámú sütő teljesítmény (W) 700 W
Grill Igen
Grill teljesítmény (W) 900 W
Forró levegős rendszer Nem
Vezérlés Mechanikus
Kijelző Nem
Tányér átmérő 25 cm
Belső felület Zománcozott
Magasság (cm) 26,2 cm
Szélesség (cm) 45,2 cm
Mélység (cm) 35,5 cm
Szín Rozsdamentes acél
Tömeg 11,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás