Mikrohullámú sütők

SMW 5117BK Mikrohullámú sütő

  • LED működtető panel, 8 előre beállított programmal
  • Mikrohullámú sütés az egyszerű és gyors főzéshez és étel melegítéshez
  • Tartós és könnyen tisztítható zománcozott belső felületek
33990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
4
Sencor mikrohullámú sütő
A Sencor egyszerű kezelőszervekkel, LED panellel és nyolc automata programmal szerelte fel. Tegye teljessé konyháját egy nagy teljesítményű mikrohullámú sütővel, és válasszon három diszkrét szín közül.
2
/
4
8 különböző üzemmód
A LED panelen és a digitális órán keresztül a teljes folyamatot nyomon tudja követni, a forgó szabályozóval programokat és funkciókat állíthat be. 5 fokozatú mikrohullámú teljesítmény, 3 kiolvasztási mód és 8 automatikus program van a különféle finomságokhoz, mint például a pattogatott kukorica.
3
/
4
Alacsony zajszint
Nagyon halkan dolgozik, ami mindössze 65 dB(A)-t jelent maximális mikrohullámú teljesítmény mellett. Működése senkit nem fog zavarni, még ha sokáig dolgozik is, ha befejezte a munkát halk hangjelzéssel jelzi.
4
/
4
A biztonságos működés magától értetődő!
A mikrohullámokat és a világítást egyenletesen oszlatja el a belső térben, így a melegítés, főzés és kiolvasztás teljes folyamatát irányítani tudja. Még a kis kíváncsi kezek számára is biztonságos. A gyerekzárnak köszönhetően nem lesz nem kívánt indítás, nyitás vagy a beállított értékek/funkciók megváltoztatása.
Tedd teljessé konyhádat egy nagy teljesítményű mikrohullámú sütővel, és válassz három diszkrét szín közül. A 17 literes maximális kapacitás, a 800 W elérhető mikrohullámú teljesítmény és a számtalan extra funkciónak köszönhetően, nem csak egy szép mikrohullámú sütőről beszélünk, hanem egy hasznos konyhai készülékről. A vezérelhetősége egyszerű attól függetlenül, hogy beépített LED kezelőfelülettel és 8 beépített programmal rendelkezik.

Késleltetett indítás és 8 előre beállított program

Fedezze fel a Sencor minőségi mikrohullámú sütőjének az SMW 5117BK előnyeit. Többé nem kell azon gondolkodnod, hogy milyen időt vagy teljesítményt kell választanod a megfelelő hőmérsékletű étel elkészítéséhez. A beépített LED vezérlőpanelen és digitális időzítőn keresztül végig ellenőrizheted a működési folyamatokat, a forgatógombbal kiválaszthatod  programokat és a funkciókat. 5 mikrohullámú teljesítményfokozat és 3 olvasztási mód közül állíthatod be a Neked éppen megfelelőt.  A 8 automata program számos finomsághoz, például pattogatott kukorica készítéshez ajánlott. Ha hozzáadjuk a korábban felsorolt funkciókhoz a késleltetett indítást és a 60 perces időzítő funkciót is, akkor egyértelmű kiváló választás ez a mikrohullámú sütő.

Edények és tálak

A mikrohullámú sütőbe olyan edények használata az ideális, amelyek átlátszóak és semmi sem akadályozza a mikrohullámok szabad terjedését. Fém edényeket vagy fém díszítésű tányérokat a sütőbe ne tegyen be, mert a fém nem engedi át a mikrohullámokat. Lehetőség szerint kerek vagy ovális edényeket használj. A mikrohullámú sütőben használható edényekről részletes tájékoztatást olvashatsz a készülék használati útmutatójában. Krünk figylmesen olvasd el! 

Ajtónyitás egyszerűen

Az ajtóra rögzített nyitó kar segítségével, egyszerűen kinyitható a Sencor mikrohullámú sütő ajtaja. Az oldalra nyíló ajtó kialakításnak köszönhetően hatékonyabban tudja használni szinte minden helyzetben. A szabadonálló kialakításnak köszönhetően a készülék elhelyezése szinte határtalan.

Alacsony zajszint

A Sencor mikrohullámú sütője még maximális teljesítmény melletti működés esetén is mindössze 65 dB (A) zajszinttel rendelkezik. Szinte észre se fogod venni, hogy működő a készüléket csak a beállított programok végét jelző hang figyelmezteti, hogy elkészült az étel!

Egyszerű karbantartás

A sütő belseje egy nagyon tartós anyagból készült, amely megakadályozza a korróziót. A zománcozott felület pedig biztosítja az egyszerű takarítást. A forgótányér kényelmesen eltávolítható és folyó víz alatt mosható. A külső része nedves ruhával törölhető.

Biztonság mindenekelőtt

Nagyszerű láthatóságot és irányítást tesz lehetővé minden lépésnél! Egyenletesen oszlatja el a mikrohullámokat sütő belsejében és a belső világítást biztosítja Önnek az étel folyamatos ellenőrizhetőségét. Még a fiatal kíváncsi kezektől is védve van, a gyerekzárnak köszönhetően véletlenül sem tud elindulni a készülék, továbbá nem állítható és nem nyitható ki a készülék.
Mikrohullámú sütők

Műszaki paraméterek

Telepítési lehetőségek Szabadon álló
Mikrohullámú sütő típus Alapvető
Kapacitás 17 l
Mikrohullámú sütő teljesítmény (W) 800 W
Grill Nem
Vezérlés Mechanikus
Belső felület Zománcozott
Ajtónyitás Bal
Magasság (cm) 25,6 cm
Szélesség (cm) 45,1 cm
Mélység (cm) 35,4 cm
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás