Mikrohullámú sütők

SMW 5517WH Mikrohullámú sütő

  • LED működtető panel
  • 8 előre beállított programmal+grill
  • Tartós és könnyen tisztítható zománcozott belső felületek
34990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SMW 5517WH mikrohullámú sütő nemcsak az ételek melegítésében segít, hanem kiolvasztási, grillezési és főzési funkciókat is kínál. A sütő belső térfogata 17 liter, a forgó üvegtányér pedig 27 cm átmérővel rendelkezik. A mikrohullámú sütő 5 teljesítményszinttel felszerelt. 3 leolvasztási programot kínál az étel típusának megfelelően, és 3 grillezési program közül választhat. A fő vezérlőpanelen 8 előre beállított program közül választhat. A mikrohullámú sütő 60 perces időzítővel is rendelkezik, amely széles időtartománnyal rendelkezik.

Funkciókban gazdag

A fehér és a fekete szín kombinációja ezt a mikrohullámú sütőt minden konyha ékességévé teszi. A funkcióinak és a beépített programok változatosságának köszönhetően a legtöbb étel elkészítésével megbirkózik. A kiolvasztás esetén három mód közül választhat, mégpedig egy a hús, a szárnyas vagy tenger gyümölcsei lehetőségei közül. Nagy előnyt jelent a késleltetett indítási funkció használatának lehetősége is.

Előre telepített programok, amik megkönnyítik a hétköznapokat

A mikrohullámú sütő 8 teljesen automatikus programmal rendelkezik, ahol nem kell kiválasztani az időt vagy a hőmérsékletet, ezek a következők: pattogatott kukorica, melegítés, ital, pizza, burgonya, zöldség, hús és hal. Így élvezheti a tökéletesen főtt burgonyát, és kipróbálhatja a különféle húsok és zöldségek elkészítését is.

Ízekkel teli grillezés

3 különböző, grillező és sütéssel kombinált program közül választhat. Ezek a programok a mikrohullámú melegítés és a grillezés kombinációjának köszönhetően működnek. Hús sütésére, steak készítésére, grillezésre, de különféle pirítós vagy panini sütésére is használható. A sütőbe épített fűtőelem teszi lehetővé teszi a grillezést.

Biztonsági zár

A mikrohullámú sütő megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Az átlátszó üvegű ajtó, biztonsági zárral van felszerelve a nem kívánt nyitás ellen. A kiválasztott funkciók használat közbeni megőrzése érdekében a mikrohullámú sütő gombjait az úgynevezett gyerekzárral is lezárhatja.

Gyors és egyszerű karbantartás

A sütő belseje egy nagyon tartós anyagból készült, amely megakadályozza a korróziót. A zománcozott felület pedig biztosítja az egyszerű takarítást. A forgótányér kényelmesen eltávolítható és folyó víz alatt mosható. A külső része nedves ruhával törölhető.
Mikrohullámú sütők

Műszaki paraméterek

Szín Fehér
Telepítési lehetőségek Szabadon álló
Mikrohullámú sütő típus Grill funkcióval
Kapacitás 17 l
Mikrohullámú sütő teljesítmény (W) 800 W
Tányér átmérő 27 cm
Belső felület Zománcozott
Magasság (cm) 25,6 cm
Szélesség (cm) 45,1 cm
Mélység (cm) 35,4 cm

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás