Mikrohullámú sütők

SMW 6001DS Mikrohullámú sütő

  • Mikrohullámú sütés / főzés
  • Nemesacél kivitel
  • Digitális vezérlés
34990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SMW 6001DS egy letisztult, mégis elegáns megjelenésű rozsdamentes borítású szabadon álló mikrohullámú sütő. Az akár 700 W mikrohullámú teljesítményre képes készülék digitális vezérlésű. A 20 literes kapacitás mellett öt különböző fokozattal lett felszerelve, továbbá elérhető a kiolvasztási funkció, valamint beépítésre került egy maximum 95 perces időzítő. A forótányér átmérője 245 mm.

8 előre beállított program, késleltetett indítási lehetőség

Fedezze fel a Sencor mikrohullámú sütőjének az SMW 6001DS előnyeit. Többé nem kell azon gondolkodnia, hogy milyen időt vagy teljesítményt kell választania a megfelelő hőmérsékletű étel elkészítéséhez. A beépített digitális időzítőn keresztül végig ellenőrizheti a működési folyamatokat, a forgatható és nyomkodható gombokkal kiválaszthatja a programokat és a funkciókat. 5 mikrohullámú teljesítményfokozat és 3 olvasztási mód közül állathatja be az Önnek éppen megfelelőt.  A 8 automata program számos finomsághoz, például pattogatott kukorica készítéshez ajánlott. Ha hozzáadjuk a korábban felsorolt funkciókhoz a késleltetett indítást és a 95 perces időzítő funkciót is, akkor egyértelmű kiváló választás ez a mikrohullámú sütő.

Ajtónyitás egyszerűen

Az ajtóra rögzített nyitó kar segítségével, egyszerűen kinyitható a Sencor mikrohullámú sütő ajtaja. Az oldalra nyíló ajtó kialakításnak köszönhetően hatékonyabban tudja használni szinte minden helyzetben. A szabadonálló kialakításnak köszönhetően a készülék elhelyezése szinte határtalan.

Egyszerű karbantartás

A mikrohullámú sütő kialakításának köszönhetően egyszerűen tisztítható. A rozsdamentes acél kivitelű ház és a lakozott belső felület nedves ruhával tisztítható. A forgó tányért lehetősége van akár mosogatógépen akár folyó víz alatt elmosni.

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát. A gyermekzár funkció segítségével a működtető panel zárolható, így a készüléket nem lehet véletlenül bekapcsolni, vagy a beállításokat elállítani.
Mikrohullámú sütők

Műszaki paraméterek

Telepítési lehetőségek Szabadon álló
Mikrohullámú sütő típus Alapvető
Kapacitás 20 l
Mikrohullámú sütő teljesítmény (W) 700 W
Grill Nem
Forró levegős rendszer Nem
Vezérlés Elektronikus
Kijelző Igen
Tányér átmérő 24,5 cm
Belső felület Lakkozott
Ajtónyitás Bal
Beépíthető Nem
Magasság (cm) 26,2 cm
Szélesség (cm) 45,2 cm
Mélység (cm) 35,1 cm
Szín Rozsdamentes acél
Tömeg 10,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás