Mikrohullámú sütők

SMW 6022 Mikrohullámú sütő

  • Programozható sütés-főzés (8 menü)
  • Többfázisú sütés/főzés
  • Gyorsindítás funkció
34990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SMW 6022 egy letisztult, mégis elegáns megjelenésű rozsdamentes borítású szabadon álló mikrohullámú sütő. Az akár 800 W mikrohullámú teljesítményre képes készülék digitális vezérlésű. A 20 literes kapacitás mellett öt különböző fokozattal lett felszerelve, továbbá elérhető a kiolvasztási funkció, valamint beépítésre került egy maximum 95 perces időzítő. A kezelése és tisztán tartása könnyen és egyszerűen elvégezhető. A mikró alapját jelentő forgótányér átmérője 245 mm.

Programok, amik megkönnyítik a mindennapokat

A Sencor mikrohullámú sütői segítségével egyszerűen, de mégis igen hatékonyan tudja kiolvasztani a különböző élelmiszereket. Az eredmény gyorsan, egyenletesen kiolvadt élelmiszer. A különböző ételek és fogások széles skálájához optimalizált automatikus programok révén, ez a mikrohullámú sütő mindenkor tökéletes eredményeket nyújt. Egyszerűen válassza ki a 8 program közül az Önnek megfelelőt és pár perc elteltével akár már fogyaszthatja is a frissen készült pattogatott kukoricát.

Könnyű mégis digitális vezérlésű készülék

A felhasználást nagyban elősegíti a nagy digitális kijelző, valamint digitális vezérlés. Minden szinte csak egy gombnyomással elérhető. További segítséget jelent a készülék időzíthető funkciója is, amely segítségével akár 95 percig tudja használni a készüléket. Ez az idő elegendő akár különböző ételek tökéletes elkészítésére.

Ajtónyitás egyszerűen

A kezelőpanelbe integrált ajtónyitó gomb megnyomásával egyszerűen kinyitható a Sencor mikrohullámú sütő ajtaja. Az oldalra nyíló ajtó kialakításnak köszönhetően hatékonyabban tudja használni szinte minden helyzetben. A szabadonálló kialakításnak köszönhetően a készülék elhelyezése szinte határtalan.

Egyszerű karbantartás

A mikrohullámú sütő kialakításának köszönhetően egyszerűen tisztítható. A rozsdamentes acél kivitelű ház és a zománcozott belső felület nedves ruhával tisztítható. A forgó tányért lehetősége van akár mosogatógépen akár folyó víz alatt elmosni.

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát. A gyermekzár funkció segítségével a működtető panel zárolható, így a készüléket nem lehet véletlenül bekapcsolni, vagy a beállításokat elállítani. A mikrohullámú sütőbe automatikus hűtő rendszer is be van építve. Amennyiben a sütés ideje hosszabb 2 percnél, akkor a készülékbe épített hűtő ventilátor automatikusan bekapcsol, és a program befejezése után még 3 percig üzemel.
Mikrohullámú sütők

Műszaki paraméterek

Telepítési lehetőségek Szabadon álló
Mikrohullámú sütő típus Alapvető
Kapacitás 20 l
Mikrohullámú sütő teljesítmény (W) 800 W
Grill Nem
Forró levegős rendszer Nem
Vezérlés Elektronikus
Kijelző Igen
Tányér átmérő 24,5 cm
Belső felület Lakkozott
Ajtónyitás Bal
Beépíthető Nem
Magasság (cm) 26 cm
Szélesség (cm) 45 cm
Mélység (cm) 39 cm
Szín Rozsdamentes acél
Tömeg 14 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás