Vissza Mikrohullámú sütők
Mikrohullámú sütők

SMW 7023BK Mikrohullámú sütő

  • Flatbed Cavity -  HighTech konstrukció, forgótányér nélkül
  • Diamond Pattern – a mikrohullámok jobb elosztásához
  • Beépített LED érintőpanel
Régi mikrohullámú sütője lassan eléri élettartama végét, és olyan új készüléket keres, amely gazdagítja háztartását? Ismerje meg a Sencor SMW 7023BK mikrohullámú sütőjét. Több szempontból is kellemes meglepetés lesz. Más készülékektől eltérően Flatbed Cavity technológiával működik, ami a megszokottól eltérően nem tartalmaz forgó tányért! A Diamond Pattern rendszer biztosítja a mikrohullámok megfelelő elosztását. Annak ellenére, hogy ez a sütő tele van intelligens technológiával, nagyon könnyen kezelhető. Az intuitív érintőképernyős LED panelen mindent megoldhat a kínált 8 program egyikével. Végül, de nem utolsósorban fontos elmondani, hogy ez a termék 5 különböző teljesítményszinten képes ellátni a feladatát. Így kiolvaszthat, melegíthet, sőt főzhet is benne.

Fejlett Flatbed Cavity technológia

A Sencor egy nagyszerű fűtési rendszert szeretne bemutatni Önnek, belső forgótányér használata nélkül. Ez a high-tech technológia került beépítésre a készülékbe. Hogyan is működik? Az edényeket egyszerűen a mikrohullámú sütőbe helyezi, a mikrohullámok pedig egyszerre több pontról érkeznek. A forgótányér kiiktatásával több pozitívumot is elértünk. Az egyik például a belső tér kibővítése, így nagyobb méretű tányérokat vagy tálakat is be lehet tenni.

Diamond Pattern technológia

Ennek a készüléknek a nagy kiváltsága kétségtelenül a forgótányér nélküli fűtési technológia. De hogyan biztosítható, hogy étele tökéletesen fel legyen melegítve? A válasz a Diamond Pattern technológia. Ez elősegíti a mikrohullámok egyenletes és hatékony eloszlását, így kibocsátásuk után folyamatosan, különböző szögekből visszaverődnek a sütő belsejében. Az étel forgatás nélkül is gyorsan és tökéletesen felmelegszik. Azonban annak érdekében, hogy Ön szabályozni tudja, hogyan szeretné elkészíteni ételét, a Sencor öt különböző intenzitású mikrohullámú teljesítményt készített Önnek, a leggyengébbtől a legerősebbig. Elegendő teljesítményt a sütőnek a fáradhatatlan, 800 W-os teljesítménye ad.

Elegáns, LED érintőképernyős vezérlés

Bár ez a készülék valóban tele van nagyszerű technológiával, mégis nagyon egyszerű a használata. A tervezők ezért a LED érintés vezérelt kijelzővel látták el. Természetesen az első dolog, amit észrevesz, az a háttérvilágítású számlap. Alatta 8 különálló ikon található, amelyek 8 ételkészítési programot jelölnek. Ilyenek például a "mikrohullámú főzés", "leolvasztás" vagy "gyors előkészítés". Könnyedén kiválaszthatja az adott pillanatban legmegfelelőbbet. A gyors és higiénikus kiolvasztás funkció mindenképpen praktikus, és azt is kiválaszthatja, hogy az idő vagy az adott étel súlya szerint kívánja-e a kiolvasztást.

Mikrohullámú főzési lehetőség akár 95 percen át

A mikrohullámú sütési módnak köszönhető. Ezen funkció használatakor a LED kijelző felhívja a figyelmét, hogy válassza ki a kívánt mikrohullámú teljesítményt és mindenekelőtt állítsa be az időt. Időintervallumot választhat rövid 5 másodperctől akár hosszú 95 percig is. Az ilyen hosszú időtartamok különösen alkalmasak olyan ételek elkészítésére, mint a burgonya, hús. A feladat elvégzése után a készülék értesíti Önt hangjelzéssel, így azonnal tudni fogja, hogy az étel elkészült.

Maximálisan 27 cm átmérőjű edények használhatók

A Sencornak nagyon fontos, hogy termékeik mindenekelőtt tökéletesen működőképesek legyenek, és a felhasználók kényelmesen élhessenek velük. Az igazán tágas belsővel rendelkező mikrohullámú sütő maximális űrtartalma 23 liter, ami lehetőséget ad arra, hogy akár viszonylag nagy edényeket is bele tud helyezni. Az edények, tányérok akár 27 cm átmérővel is rendelkezhetnek, vagy éppen ellenkezőleg, olyan szokatlan formájú edények lehetnek, amelyeket egy versenytárs, forgótányéros mikrohullámú sütőben nem lehetne felmelegíteni, mivel forgatáskor a megakadna.

Könnyű karbantartás

A mikró nagy előnye az egyszerű karbantartás. Mivel belső tere kiváló minőségű, strapabíró zománcból készült, a tisztítás teljesen triviális dolog. Belső lemez nélkül még egyszerűbb, hiszen nem kell semmit szétszedni. A sima, résmentes felület megakadályozza az esetleges morzsák felhalmozódását is. Ily módon tökéletes higiéniai szintet érhet el, felesleges erőfeszítés nélkül.
Mikrohullámú sütők

Műszaki paraméterek

Telepítési lehetőségek Szabadon álló
Mikrohullámú sütő típus Alapvető
Kapacitás 23 l
Mikrohullámú sütő teljesítmény (W) 800 W
Grill Nem
Vezérlés Elektronikus
Kijelző Igen
Tányér átmérő 27 cm
Belső felület Zománcozott
Magasság (cm) 30,2 cm
Szélesség (cm) 50,2 cm
Mélység (cm) 42 cm
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás