1. július 2019

TÁJÉKOZTATÁS SENCOR SAC MT1221CH, ILL. SAC MT1222CH MOBIL KLÍMA PIACRÓL TÖRTÉNŐ ÖNKÉNTES VISSZAVONÁSÁRÓL

TÁJÉKOZTATÁS SENCOR SAC MT1221CH, ILL. SAC MT1222CH MOBIL KLÍMA PIACRÓL TÖRTÉNŐ ÖNKÉNTES VISSZAVONÁSÁRÓL
Társaságunk, a FAST Hungary Kft. (a továbbiakban: Társaság) arra kéri az ügyfeleit, akik a közelmúltban SAC MT1221CH, ill. SAC MT1222CH mobil klímát vásároltak, hogy vegyék fel a Társaságunkkal a kapcsolatot (az alábbi elérhetőségek valamelyikén). Kérjük, hogy ne használják a termékeket és azokat áramtalanítsák, mert a készülék tűzveszélyes lehet!
Saját vizsgálatunk alapján Társaságunk arra a megállapításra jutott, hogy bizonyos műszaki feltételek mellett a szóban forgó termékek működése során, azok belső elektromos rendszerének károsodása lehetséges. Társaságunkhoz a mai napig 2 hasonló bejelentés érkezett.

A termékbiztonság Társaságunk számára kiemelt prioritást jelent. Valamennyi termékünknek meg kell felelnie a nemzetközi és nemzeti törvényeknek, rendeleteknek, valamint a vonatkozó szabványoknak. A SENCOR SAC MT1221CH, ill. a SAC MT1222CH mobil klíma termékeket alávetették az összes szükséges tesztnek (mechanikus, elektromos és kémiai vizsgálatok), jóváhagyott dokumentumokkal rendelkezik az EU piacán történő forgalmazáshoz, illetve CE megfelelősségi jelöléssel.

A fentebb említett bejelentések kézhezvételét követően vizsgálatot indítottunk, amely a meghibásodás beazonosításához vezetett a SENCOR SAC MT1221CH, ill. a SAC MT1222CH mobil klíma modelleknél, valamint a termékek értékesítésének beszüntetését eredményezte.

A bővebb információkért vagy bármely probléma esetén a szóban forgó termék visszaküldésével kapcsolatban ügyfeleink kereshetik a társaság kapcsolatfelvételi központját e-mailben info@sencor.hu, vagy az alábbi telefonszámon: 06 23 330 830 (8:00 és 17:00 óra között, munkanapokon).

Társaságunk célja a továbbiakban is, hogy sok ember számára teremtsen jobb életet, jól megtervezett, működőképes, megfizethető áru és kiváló minőségű mindennapi használati cikkek kínálatával, amelyeket az emberekre és a környezetre egyaránt tekintettel gyártottak.
Az esetleges kellemetlenségért elnézésüket kérjük.


Szigetszentmiklós, 2019.július 1.

Nagy Tamás
Szerviz vezető
FAST Hungary Kft.
2310 Szigetszentmiklós, Kántor út 10.
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás