Mobil klímák

SAC MT9013C Mobil klíma

 • Hűtőteljesítmény 9 000 BTU
 • 4 üzemmód / 3 fordulatszám
 • Távirányító, Short Cut funkcióval

Kényeztesse magát a Sencor SAC MT9013C mobil klíma előnyeivel, nem csak a forró napokon. Nyáron klímaberendezésként, máskor a környező levegő megfelelő páratartalmának fenntartásához ideális választás. A Sencor SAC MT9013C mobilklíma számos lehetőséget kínál a helyiségekben, irodákban való felhasználásra. Átlátható vezérlőpanel segítségével és távirányítóval könnyedén beállíthat négy hasznos üzemmódot (Hűtés / Ventilátor / Párátlanítás / Automatikus) és három funkciót (Elalvás / Időzítő / Mentett beállítások). A légkondicionáló 9000 BTU/h teljesítménnyel büszkélkedhet, ami hatékony eszközzé teszi bármelyik helyiségben. Tökéletes választás 31-35 m2 területig.

Könnyű kezelhetőség az érintőképernyős kijelzőnek köszönhetően

A légkondicionálás egyszerű irányítását az áttekinthető érintőképernyős kezelőpanel biztosítja. A kijelző a LED gombjai megvilágíthatók, így mindig egyszerűen végezheti el a szükséges beállításokat. A panelen kényelmesen kiválaszthatja a hőmérsékletet, a ventilátor fordulatszámát, a három funkció és üzemmód valamelyikét.

Állítsa be a hőmérsékletet hűtés üzemmódban

A Cooling (hűtés) üzemmódban 17 és 30 °C közötti hőmérsékletet választhat. Ezt nagyon egyszerűen beállíthatja a Cool és a +/- gombokkal. Látni fogja a beállított hőmérsékletet a légkondicionáló fő paneljén. Hűtés üzemmódban a forgási sebesség is választható, mégpedig alacsony vagy magas fordulatszámon.

Egészséges levegő a páramentesítési módnak köszönhetően

A helyiség megfelelő páratartalmának fenntartásához használja a Párátlanítás üzemmódot, amely a panelen a Párátlanítás (száraz) felirattal rendelkezik. Ebben az üzemmódban a légkondicionáló automatikusan alacsonyan tartja a forgási sebességet, és ideális páratartalmat biztosít az egészséges és nyugodt légzéshez.

Ventilátor üzemmód a friss szellőért

Szeretne kellemes szellőt egy légkondicionált szobában anélkül, hogy hűteni vagy fűteni kellene? Válassza ki a ventilátor üzemmódot, amely alacsony, magas vagy automatikus sebességgel működik.

Távirányító a kényelmes beállításhoz

A távirányítóval egyszerűen és kényelmesen beállíthatja a légkondicionáló üzemmódokat. Választhat ágy vagy kanapé közül. A csatlakozást egy hangjelzés erősíti meg. A távirányítóval a légkondicionáló egyéb funkcióit is beállíthatja.

Zavartalan alvás egy speciális funkciónak köszönhetően

Az éjszakai energiafogyasztást is csökkentheti az alvás funkcióval. A hűtési követelmények nem túl szigorúak, így a funkció zavartalan és nyugodt alvást kínál. A klíma működése megnyugszik, és a kijelző világítása is halványodik.

Automatikus ki- vagy bekapcsolási, időzítő funkció

Az Időzítő funkcióval és annak automatikus be- és kikapcsolásával beállíthatja, hogy az Ön által választott klímaberendezés mennyi időre legyen be- vagy kikapcsolva. Ez lehetővé teszi a hűtés kezdetének késleltetését vagy a kikapcsolási idő beállítását. Az időzítő fél órától 24 óráig állítható.

Beállítások mentése funkció

A korábban elmentett kedvenc beállítások egyszerű eléréséhez készen áll a Beállítások mentése funkció. Lehetővé teszi kedvenc üzemmód- és funkcióbeállításainak elmentését, és az indítás utáni egyszerű újraaktiválását.

Az ablaktömítések megakadályozzák a meleg levegő és a nedvesség bejutását

A mobil klíma egy textil szettet is tartalmaz ablaktömítésként. A tömítést egyszerűen rögzítheti az ablakra és annak keretére a tépőzár segítségével, ami nem korlátozza az ablak funkcionalitását. A tömítési résbe egy helyezze a kivezető tömlőt, amely eltávolítja a felesleges hőt a klímaberendezésből, és garantálja a hideg levegő beáramlását a helyiségbe. A textil megakadályozza a nem kívánt nyári rovarok bejutását is, így zavartalan alvást biztosít. A telepítő készlet alkalmas tetőre, tokos és billenő ablakokra, de erkélyajtóra is

Csomag tartalma

 • Mobil klíma
 • Távirányító (elemek mellékelve)
 • Fali tartó a távirányítóhoz
 • Tömítéskészlet tetőhöz, tokos és tokos ablakokhoz
 • Szövet akadály cipzárral
 • Öntapadós tépőzár tekercs
 • Hab tömítés
 • Széles rugalmas tömlő a meleg levegő elszívásához
 • Bemeneti és kimeneti adapter a leeresztő tömlőhöz
 • Leeresztő tömlő


*Számított értékek a Közép-Európára jellemző klimatikus feltételekre. Normál helyiség szabványos belmagassággal. A megadott értékek ettől eltérők lehetnek, ha a helyiség több részre van felosztva, ha a helyiségben több hőforrás is található, vagy ha a helyiségen sok az ablak, vagy nem megfelelő a szigetelés. Amennyiben az előbbieknek megfelelő helyiségben kívánja használni a mobil légkondicionáló készüléket, akkor inkább válasszon nagyobb teljesítményű típust.

Mobil klímák

Műszaki paraméterek

Energia osztály A
Hűtő teljesítmény (W) 1 000 W
Hűtő teljesítmény (BTU/h) 9 000 BTU/h
Áramló levegő térfogat 295 m3/h
Alkalmazható terület 35 m2
Távirányító Igen
Időzítő Igen
Hűtőanyag R 290
Hordozható Igen
Magasság 70,3 cm
Szélesség 35,5 cm
Mélység 34,5 cm
Szín Fehér
Tömeg 24,7 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Energia címke
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás