Mobilklímák

SAC MT7013C Mobilklíma

 • Hűtőteljesítmény 7 000 BTU
 • 4 üzemmód / 3 fordulatszám
 • Távirányító, Short Cut és Follow Me funkciókkal
Archivált termék
Nem elérhető

Készüljön fel a forró nyári szezonra, és próbálja ki ezt a nagy teljesítményű, SAC MT7013C mobilklímát a Sencortól. Lehet akár milyen meleg a lakásán kívül, otthona minden körülmények között kényelmes lehet. Ezzel a termékkel a hőmérséklet szabadon választható, és a 17 és 30 °C között. 7000 BTU hűtőteljesítményével önmagában akár 26 m² területű helyiségeket is le tud hűteni, de ha ez nem lenne elég az Ön számára, akkor a további előnye kétségtelenül a mobilitása! Mert négy beépített kerékkel és praktikus fogantyúval rendelkezik, aminek köszönhetően bárhová mozgathatja. Ráadásul négy üzemmóddal van felszerelve és három sebességgel működik. Kényelmesen és egyszerűen vezérelhető, különösen a hozzáadott távirányítóval.

A energiaosztályú besorolás

Azon gondolkodik, hogy megéri-e Önnek a klíma üzemeltetése? Teljes mértékben igen! Ez a termék A energiaosztályú, ami azt jelenti, hogy az energiafogyasztása a teljesítményéhez képest igen kedvező. Ezenkívül természetes eredetű, ökológiai R290 típusú hűtőközegű gázzal működik. Így ebben az értelemben is lehet környezetbarát működésről beszélni.

Mindent megtalál a csomagban

A klímaberendezés megbízható és hatékony működéséhez természetesen döntő szempont a hűtési teljesítménye. Ebben az eszközben akár 7000 BTU értéket is elérhet. Nagyobb ingatlanokat is gond nélkül kezel. A csomagban a terméken kívül minden fontos alkatrészt is megtalál, amire a beszereléséhez szüksége lesz. Ez nagyon egyszerű, így mindent megtehet egyedül. A lépésről lépésre szóló útmutató mindent leír, amit tudnia kell.

 

Mi az a BTU? 

A BTU a British thermal unit rövidítése, ami az energia egyik hagyományos mértékegysége. A mértékegységet főleg az elektromos energiatermelésben a fűtési rendszereknél és a légkondicionálás területén alkalmazzák. Napjainkban a BTU helyét egyre nagyobb mértékben átveszi az energia SI mértékegysége, a joule.

A készülék nagyobb terek kezelésére is alkalmas

Nagyobb háza vagy tágas lakása van? Ez a légkondicionáló tökéletes választás lesz az Ön számára. Nemcsak 26 m²-es helyiségek kezelésére alkalmas, hanem rendkívül mobil is. Szabadon mozgathatja a szobák között. Például a nappaliból, ahol nappal dolgozott, a hálószobába, ahol éjszaka aludni fog majd. Az egyszerű mozgást a 4 integrált 360°-ban forgó kerekek és a széles fogantyú biztosítja. Mindazonáltal, bárhová is helyezi, mindig kellemes légkört teremt a 4 előre meghatározott szellőztetési, hűtési, alvási és automatikus programjával, amelyeket tetszés szerint vezérelhet.

Az ablaktömítések megakadályozzák a meleg levegő és a nedvesség bejutását

A mobil klíma egy textil szettet is tartalmaz ablaktömítésként. A tömítést egyszerűen rögzítheti az ablakra és annak keretére a tépőzár segítségével, ami nem korlátozza az ablak funkcionalitását. A tömítési résbe egy helyezze a kivezető tömlőt, amely eltávolítja a felesleges hőt a klímaberendezésből, és garantálja a hideg levegő beáramlását a helyiségbe. A textil megakadályozza a nem kívánt nyári rovarok bejutását is, így zavartalan alvást biztosít. A telepítő készlet alkalmas tetőre, tokos és billenő ablakokra, de erkélyajtóra is.

Csendes működés

Bár első pillantásra úgy tűnhet, hogy a légkondicionáló működése zajos, ennek az ellenkezője igaz. Ez a termék nagyon csendes és hatékony működésre képes. Maximális terhelés mellett a 62 dB-es zajszintet éri el. 17 és 30 °C közötti hőmérsékleti tartományban működik, attól függően, hogy hány fokot szeretne. A párátlanító üzemmód friss és könnyű levegőt is biztosít, amelyet kényelmesen lélegezhet be.

Funkciók a kényelem érdekében

Minden felhasználó kétségtelenül értékelni fogja a termék vezérlési lehetőségeit. Lehetősége van egy praktikus távirányító segítségével, mellyel anélkül állíthatja a klíma funkcióit, hogy oda kellene mennie. A második lehetőség a légkondicionáló tetején található LED-kijelző közvetlen vezérlése. Mindkét esetben Ön kívánsága szerint szabályozhatja a készülék működését számos nagyszerű üzemmódon és funkción keresztül.
 

 • 1. Automatikus memória az utoljára beállított módra
Amikor Ön bekapcsolja a készüléket, a mobilklíma automatikusan az utoljára elindított módon és hőmérsékleti szinten fog működni.
 • 2. Hűtési mód
A hőmérséklet kényelmesen beállítható 17-30 °C között, és a ventilátor fordulatszáma Auto (automatikus fordulatszám) / Alacsony (alacsony fordulatszám) / Magas (nagy sebesség) között.
 • 3. Időzítő funkció
A beépített időzítőnek köszönhetően, lehetősége van a be- vagy kikapcsolási idő beállítására. Szabadon választhatja meg az működési időt, így akár már haza érkezés előtt lehűtheti lakását a kiválasztott hőmérsékletre.
 • 4. SHORTCUT funkció
Ez a funkció a korábbi beállítások visszaállítására szolgál. Nagyszerű, ha már kellően lehűlt, és például emelni kell a hőmérsékletet.
 • 5. Follow me - Kövess engem funkció
Ebben az esetben a fő szerepet a távirányító játssza, amely távoli termosztátként szolgál, amely lehetővé teszi a helyiség hőmérsékletének szabályozását. Ha a hőmérsékletnek megfelelően kell beállítania a teljesítményt a szoba egy másik részén, mint ahol jelenleg vagyok, egyszerűen helyezze a távirányítót arra a részre, és indítsa el ezt az üzemmódot. A szobahőmérséklet-információkat ezután a szabályozó által megadott adatok szabályozzák.
 • 6. SLEEP funkció
Az alvó funkció lehetővé teszi, hogy hatékonyan, de mégis csendesen dolgozzon a készülék, ha Ön pihenni vagy aludni szeretne.
 • 7. Önpárologtatás funkció
Normál körülmények között nem kell gondoskodnia a hűtés során keletkező víz kiöntéséről. A mobilklíma önpárologtató funkciójának köszönhetően elpárologtatja azt, miközben megőrzi a helyiség optimális páratartalmát. Beépített gyűjtő tartály (1 literes), elvezető csővel és telítettség kijelzővel (arra az esetre, ha a kondenzátum elpárologtató funkció a magas páratartalom miatt nem tudja ellátni a feladatát).
A készülék automatikusan kikapcsol, amennyiben a gyűjtő tartály megtelik vízzel.
 • 8. Ventilátor üzemmód
Szeretne egy hideg szellő segítségével lehűlni? Válasszon alacsony, magas vagy automatikus fordulatszám között, és hagyja, hogy a hőmérséklet változása nélkül kellemesen szellőzőn. Ehhez az üzemmódhoz nem szükséges szívótömlőt sem csatlakoztatni.
 • 9. Automata üzemmód
Az automatikus üzemmód gondoskodik a kényelemről. Tehát csak válassza ki azt a hőmérsékletet, amelyben jól érzi magát, és a légkondicionáló gondoskodik a többiről. A hideg levegő diszperzió intenzitásának optimalizálásával biztosítja a kívánt hőmérsékletet.
 • 10. Párátlanítási mód
Ha úgy érzi, hogy a helyiség levegője túl nedves és nehéz, csak aktiválja a páramentesítő rendszert, és pillanatok alatt élvezheti a könnyű és friss levegőt.

Csomag tartalma

• Légkondicionáló készülék
• Távirányító
• Fali tartó a távirányítóhoz
• Tömítéskészlet (szövet akadály cipzárral, lemez tépőzárral)
• Hab tömítés
• Széles tömlő a forró levegő elszívásához
• Bemeneti adapter a leeresztő tömlőhöz
• Kimeneti adapter a leeresztő tömlőhöz
• Leeresztő tömlő
• Műanyag ablakkészlet toló- és tetőablakhoz
 

*Számított értékek a Közép-Európára jellemző klimatikus feltételekre. Normál helyiség szabványos belmagassággal. A megadott értékek ettől eltérők lehetnek, ha a helyiség több részre van felosztva, ha a helyiségben több hőforrás is található, vagy ha a helyiségen sok az ablak, vagy nem megfelelő a szigetelés. Amennyiben az előbbieknek megfelelő helyiségben kívánja használni a mobil légkondicionáló készüléket, akkor inkább válasszon nagyobb teljesítményű típust.
Mobilklímák

Műszaki paraméterek

Energia osztály A
Hűtő teljesítmény (W) 980 W
Hűtő teljesítmény (BTU/h) 7 000 BTU/h
Áramló levegő térfogat 272 m3/h
Alkalmazható terület 26 m2
Távirányító Igen
Időzítő Igen
Hűtőanyag R 290
Hordozható Igen
Magasság (cm) 63,4 cm
Szélesség (cm) 32,9 cm
Mélység (cm) 31,8 cm
Szín Fehér
Tömeg 21,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Information sheet /EN/
Információs lap /HU/
Energia címke
Töltsön be többet

Tartozékok

Ablaktömítés készlet mobil klímához
SAX W001
Ablaktömítés készlet mobil klímához
Ablaktömítés készlet mobil klimákhoz 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás