Vissza Mobil klímák
Mobil klímák

SAC MT7020C Mobil klíma

  • Hűtőteljesítmény:  7 000 BTU/óra
  • Max. helyiség méret: 26 m2 / 67 m3 (mennyezet magassága 2,6 m)
  • 3 üzemmód
A Sencor SAC MT7020C mobil klíma segítségével könnyebben fogja elviselni a forró nyári napokat. A hordozható kivitelének köszönhetően ott tudja használni ahol csak szeretné. Ideális a maximum 10 – 18 m2-es* lakásokba, tetőtéri szobákba, üzlethelyiségbe és irodákba. A klímaberendezés nagyszerű funkciókkal büszkélkedhet, jelentős mértékben hozzájárul a levegőminőségének javításához és a praktikus üzemmódoknak köszönhetően tökéletesen igazodik az egyéni igényeidhez.

Akár 7 000 BTU hűtési kapacitás 

A készülék legfőbb előnye, hogy nincs szükség bonyolult telepítésre. A csomagolás tartalmazza az összes olyan alkatrészt, amellyel könnyedén és gyorsan összeszerelhető. A nagy és hatékony, akár 7 000 BTU hűtési kapacitás kb. 2,05 kW teljesítménynek és A energia besorolásnak felel meg. Biztosan elnyeri a tetszését a csendes működés, ami maximális terhelésnél csak 65 dB (A) jelent. A készülék teljes környezetbarát R290 természetes hatékonyságú gáz segítségével működik. 

Mi az a BTU? 

A BTU a British thermal unit rövidítése, ami az energia egyik hagyományos mértékegysége. A mértékegységet főleg az elektromos energiatermelésben a fűtési rendszereknél és a légkondicionálás területén alkalmazzák. Napjainkban a BTU helyét egyre nagyobb mértékben átveszi az energia SI mértékegysége, a joule.

3 különböző üzemmód 

Három üzemmód közül választhat az Ön igényei szerint. Lehetőség van a hűtésre, szellőztetésre vagy akár páramentesítésre is. Kellemes hőmérsékletet tud biztosítani a helyiségben 18 és 32 ° C között, így minden felhasználó számára optimális hőmérsékletet tudja kiválasztani. A páramentesítési üzemmódban gondoskodhat a könnyű és friss levegőről. A ventilátor funkció 4 különböző sebességi fokozatban áll a rendelkezésére. Max. helyiség méret: 26 m2 / 67 m3 (mennyezet magassága 2,6 m).*

Egyszerű és intuitív vezérlés

A mobilklímát lehetősége van a készülék tetején megtalálható LED vezérlő panel segítségével, vagy akár a csomag tartalmát képező távirányítóval működtetni. A beépített 5 különböző funkció is az Ön kényelmét hivatott biztosítani. Működtető panelen lehetősége van beállítani hőmérsékletet, a hűtés, a ventilátor és páramentesítés módját, az automata és Sleep üzemmódot valamint a fordulatszámokat és az időzítő funkcióval.
 
  • 1. Időzítő funkció
A beépített időzítőnek köszönhetően, lehetősége van a be- vagy kikapcsolási idő beállítására. Szabadon választhatja meg az működési időt, így akár már haza érkezés előtt lehűtheti lakását a kiválasztott hőmérsékletre.
  • 2. SLEEP funkció
Az alvó funkció lehetővé teszi, hogy hatékonyan, de mégis csendesen dolgozzon a készülék, ha Ön pihenni vagy aludni szeretne.
  • 3. Önpárologtatás funkció
Normál körülmények között nem kell gondoskodnia a hűtés során keletkező víz kiöntéséről. A mobilklíma önpárologtató funkciójának köszönhetően elpárologtatja azt, miközben megőrzi a helyiség optimális páratartalmát. Beépített gyűjtő tartály (1 literes), elvezető csővel és telítettség kijelzővel (arra az esetre, ha a kondenzátum elpárologtató funkció a magas páratartalom miatt nem tudja ellátni a feladatát). A készülék automatikusan kikapcsol, amennyiben a gyűjtő tartály megtelik vízzel.
  • 4. Automatikus memória az utoljára beállított módra
Amikor Ön bekapcsolja a készüléket, a mobilklíma automatikusan az utoljára elindított módon és hőmérsékleti szinten fog működni.

Ventilátor üzemmód a friss szellőért

Ha szeretné élvezni a friss szellőt, de ugyanakkor nem akarja hűteni vagy fűteni a helyiséget, válassza a Ventilátor üzemmódot. Ebben az üzemmódban választhat nagy és alacsony sebesség között.

Párátlanító üzemmód a kellemes levegőért

A kellemes légzéshez például alvás közben is készen áll a Párátlanítás üzemmód. Az egészséges levegőről rugalmas tömlők és automatikusan meghatározott forgási sebesség gondoskodik. Ily módon a légkondicionálás automatikusan beállítja a páratartalmat, és Ön gond nélkül lélegezhet.

*Számított értékek a Közép-Európára jellemző klimatikus feltételekre. Normál helyiség szabványos belmagassággal. A megadott értékek ettől eltérők lehetnek, ha a helyiség több részre van felosztva, ha a helyiségben több hőforrás is található, vagy ha a helyiségen sok az ablak, vagy nem megfelelő a szigetelés. Amennyiben az előbbieknek megfelelő helyiségben kívánja használni a mobil légkondicionáló készüléket, akkor inkább válasszon nagyobb teljesítményű típust.
Mobil klímák

Műszaki paraméterek

Energia osztály A
Hűtő teljesítmény (W) 890 W
Hűtő teljesítmény (BTU/h) 7 000 BTU/h
Áramló levegő térfogat 330 m3/h
Alkalmazható terület 26 m2
Távirányító Igen
Időzítő Igen
Hűtőanyag R 290
Hordozható Igen
Magasság 69,5 cm
Szélesség 27 cm
Mélység 48 cm
Szín Fehér
Tömeg 27 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Információs lap
Információs lap /HU/
Information sheet /EN/
Energia címke
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás