Vissza Walkie Talkies
Walkie Talkies

SMR 131 Mobil rádióadó-vevő

  • Hatótávolság akár 7 km nyílt területen
  • Automatikus csatornakeresés
  • Automatikus sikolás
A Sencor SMR 131 2 db adóvevőt tartalmaz, hogy mással is megoszthassa a szórakozást. A 7 km-es nyílt terepi adók 16 csatornával rendelkeznek, amelyek automatikus kereséssel bírnak. A megbízható kommunikáció még hosszabb távolságokon is biztosítja a zajtalan kommunikációt. Lehetőség van a hangerő szabályozására, a hangjelzés és a háttérvilágítású kijelző beállítására is, amely utóbbi megkönnyíti az eszköz használatát a sötétben. A Sencor SMR 131segítségével nem fog unatkozni. Az adóvevőkkel jól szórakozhat felnőtt és gyerek egyaránt.

446 MHz frekvenciasáv

A PMR446 rádió frekvenciája a 70 cm-es rádióamatőr sáv mellett, 446 MHz-en található. Az analóg PMR446 rádió részére 446,000 – 446,200 MHz közt 16 db 12,5 kHz-es-csatorna van fenntartva. A 16 csatorna azt jelenti, hogy egy területen egyidőben legfeljebb 16 állomás adhat anélkül, hogy zavarnák egymást.

Felhasználást biztosító és kényelmi funkciók 

A Sencor SMR 131 adóvevő átviteli teljesítménye 0,5 W. Lehetősége van a hangerő személyre szabására, az automata csatorna keresésre, csatornafigyelő használatára, a call ring tone funkcióra. A felhasználást könnyíti az átvitelt jelző hang, az opcionálisan használható billentyűzár, az akkumulátor állapotjelző, valamint a megvilágítható kijelző.

Mi van a csomagban? 

A Sencor SMR 131 dobozában 2 db rádióvevőt, 2 db praktikus csipeszt talál, amely egyszerűen az övre helyezhető. A készülékekhez használható fejhallgató, de az külön vásárolható hozzá úgy, mint a működést biztosító 3x AAA alkáli elem.
Walkie Talkies

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 7 km
Csatornakombinációk száma 16
Kihangosító szett Opcionálisan vásárolható
Néma hangolás
Világító kijelző Igen
Újratölthető akkumulátor Nem
Töltő állvány
Zseblámpa
VOX Funkció
Csatornakeresés
Csatorna monitor
Magasság 14,5 cm
Szélesség 5 cm
Mélység 3 cm
Szín Fekete/Zöld

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás