Mobiltelefonok

Element P012S Mobiltelefon időseknek

  • Micro SDHC kártya-nyílás (akár 32 GB)
  • Kamera
  • SOS segélyhívó gomb
14 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor Element P012S egy praktikus mobiltelefon időseknek, amely könnyű kezelhetőséget és megbízható teljesítményt kínál. Ez a készülék kifejezetten az idősek igényeit szem előtt tartva lett tervezve. Az Sencor Element P012S hasznos funkciókkal rendelkezik, például nagy gombokkal és egyértelműen olvasható kijelzővel, amely segít az egyszerű használatban. A telefon számos praktikus tulajdonsággal rendelkezik, például egyszerű hívásfunkciókkal és üzenetküldési lehetőséggel. Az Sencor Element P012S megbízható akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú üzemidőt biztosít.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner az egyik legnépszerűbb rádióvevő a piacon. Széles frekvenciatartományban, 87,5 és 108 MHz között működik, így lehetőséget nyújt a sokszínű rádióműsorok élvezetére. Akár 10 programhelyet is elmenthet, hogy könnyen hozzáférhessen kedvenc állomásaihoz.

S.O.S GOMB

A mobiltelefon kiemelkedő szolgáltatással rendelkezik, amely gyors segítséget nyújt sürgős helyzetekben. Egyszerűen tartsa lenyomva a gombot, és a telefon azonnal kezdi hívni a korábban beállított SOS telefonszámot. Ez a folyamat ismétlődik, amíg a fogadó válaszol. Ez a funkció biztosítja, hogy segítséget kapjon, amikor szüksége van rá, és nyugodt lehessen, hogy a biztonság mindig előtérben áll.

Sok dolog egy kis készülékben

A mobiltelefon lenyűgöző jellemzőkkel rendelkezik, amelyek tökéletesen kiszolgálják mindennapi kommunikációs és szórakozási igényeit. A 1,77" TFT kijelző éles és részletgazdag képeket biztosít felbontása révén, míg a hatékony MTK6261M processzor sima és gyors működést garantál. A 32 MB RAM és 24 MB ROM pedig elegendő tárhelyet nyújt az alkalmazások és a médiafájlok tárolásához. Ha több tárhelyre van szüksége, akkor egyszerűen bővítheti a kapacitást egy 32 GB-ig terjedő micro SD kártyával. A mobiltelefon a Dual GSM frekvenciákat használja, amelyek biztosítják a stabil és megbízható hálózati kapcsolatot. Emellett számos extra funkcióval is rendelkezik, mint például a hátsó kamera, a zseblámpa, a videó készítő és lejátszó program, a naptár, a számológép és az ébresztőóra. Ezek a funkciók még sokoldalúbbá teszik a mobiltelefont, és lehetővé teszik, hogy mindig minden szükséges eszközt kéznél tartsanak.

Technikai információk:

  • Micro USB 2.0
  • Akkumulátor: Li-Ion 600 mAh
  • Méretek: 116 × 52 × 13 mm
  • Tömeg: 73 g
  • Kiegészítők: töltőadapter-kábel, használati útmutató, dokkoló- és töltőállomás

 

Mobiltelefonok

Műszaki paraméterek

Képátmérő 1,77 "
Kialakítás KLASSZIKUS
Vaku Nem
GPS navigáció
Érintőképernyő Nem
Hátsó kamerák száma 1
Elülső kamerák száma 0
Kártya foglalat 32 GB-ig
Magasság (cm) 11,6 cm
Szélesség (cm) 5,2 cm
Mélység (cm) 1,3 cm
Szín Fekete
Tömeg 73 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás