Mobiltelefonok

Element P013 Mobiltelefon

  • Micro SDHC kártya-nyílás (akár 32 GB)   
  • Kamera
  • DUAL SIM
9490 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor Element P013 egy praktikus mobiltelefon időseknek, amely könnyű kezelhetőséget és megbízható teljesítményt kínál. Ez a készülék kifejezetten az idősek igényeit szem előtt tartva lett tervezve. Az Sencor Element P013 hasznos funkciókkal rendelkezik, például nagy gombokkal és egyértelműen olvasható kijelzővel, amely segít az egyszerű használatban. A telefon számos praktikus tulajdonsággal rendelkezik, például egyszerű hívásfunkciókkal és üzenetküldési lehetőséggel. Az Sencor Element P013 megbízható akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú üzemidőt biztosít.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner az egyik legnépszerűbb rádióvevő a piacon. Széles frekvenciatartományban, 87,5 és 108 MHz között működik, így lehetőséget nyújt a sokszínű rádióműsorok élvezetére. Akár 10 programhelyet is elmenthet, hogy könnyen hozzáférhessen kedvenc állomásaihoz.

Sok dolog egy kis készülékben

A mobiltelefon lenyűgöző jellemzőkkel rendelkezik, amelyek tökéletesen kiszolgálják mindennapi kommunikációs és szórakozási igényeit. A 1,77" TFT kijelző éles és részletgazdag képeket biztosít felbontása révén, míg a hatékony MTK6261D processzor sima és gyors működést garantál. A 32 MB RAM és 32 MB ROM pedig elegendő tárhelyet nyújt az alkalmazások és a médiafájlok tárolásához. Ha több tárhelyre van szüksége, akkor egyszerűen bővítheti a kapacitást egy 32 GB-ig terjedő micro SD kártyával. A mobiltelefon a Dual GSM frekvenciákat használja, amelyek biztosítják a stabil és megbízható hálózati kapcsolatot. Emellett számos extra funkcióval is rendelkezik, mint például a hátsó kamera, a zseblámpa, a videó készítő és lejátszó program, a naptár, a számológép és az ébresztőóra. Ezek a funkciók még sokoldalúbbá teszik a mobiltelefont, és lehetővé teszik, hogy mindig minden szükséges eszközt kéznél tartsanak.

Technikai információk:

  • Micro USB csatlakozó
  • Bluetooth 3.0
  • Hátsó kamera: 0,08 Mpx (VGA)
  • Tölthető elem: Li-Ion 600 mAh
  • Méretek: 114 × 48 × 14,2 mm   
  • Tömeg: 75 g
Mobiltelefonok

Műszaki paraméterek

Képátmérő 1,77 "
Kialakítás KLASSZIKUS
Fényképezőgép felbontás 0,08 MPx
Kapcsolódás Bluetooth
Lejátszó MP3/VIDEÓ
GPS navigáció
FM tuner
Hátsó kamerák száma 1
Dual SIM Igen
Kártya foglalat 32 GB-ig
Fokozott ellenállás Nem
Magasság (cm) 11,4 cm
Szélesség (cm) 4,8 cm
Mélység (cm) 1,42 cm
Szín Fekete
Tömeg 75 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás