Asztali ventilátorok

SFE 2310WH Asztali ventilátor

  • 2 fordulatszám
  • Lapátkerék átmérő 23 cm
  • Automatikus, vízszintes, 90°-os oszcilláló mozgás, kikapcsolható
7990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SFE 2310WH kellemes hűvös szellőt és hűsítő felfrissülést biztosít a forró nyári napokban. Az asztali ventilátor 25 W teljesítményével és 2 különböző sebességi fokozattal áll az Ön rendelkezésére. A 23 cm-es átmérővel rendelkező lapátokat, fém védőráccsal szerelték fel. A kikapcsolható 90°-os automatikus horizontális forgás, az állítható dőlésszög még kényelmessebbé teszi az eszköz használatát.
 

Frissítő szellő gyorsan még a legnagyobb melegben is

Intenzív légáramlást tud létrehozni, amely hatékonyan oszlatja el a frissítő szellőt akár 13,4 m3/perc sebességgel az egész helyiségben. A légteljesítmény két fokozatban történő beállítását teszi lehetővé. Egyszerűen kiválaszthatja a működés intenzitását a saját igényei szerint - enyhe vagy intenzív.
 

Szinte bárhol és bármikor

A 23 cm-es légcsavarok és a kompakt méretek szuper hatékony segítővé teszik a ventilátort még a legnagyobb melegben is, ráadásul könnyen kezelhető egyik helyről a másikra tudja helyezni. Az asztali ventilátor mérete:  284 x 215 x 407 mm. Az oszcillálás periodikusan ismétlődő mozgást jelent. A funkciónak köszönhetően a ventilátor teste 90°-os szögben kezd el üzemelni. Igény szerint a funkció kikapcsolható.
 

Zavartalan éjszakai alvás

Talán mondani sem kell, hogy az alvás minőségének milyen fontos szerepe az életben. A magas hőmérsékletű nyári napokon gyakran szembesülhet kellemetlen hőérzettel, ami megzavarhatja az alvást. Az erőteljes és csendes a légcsavarok speciális kialakításának köszönhetően a készülék zajszintje maximum 51 dB(A). Így bátran használhatja éjszaka is, a készülék hangjára biztosan nem fog felkelni.
 

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor soha nem becsüli alá készülékeinek védelmi tulajdonságait, ami a ventilátorokra is vonatkozik. A forgó propellerektől egy erős egyben stabil kétoldalas fém rács gondoskodik a hosszabb üzemidő esetén pedig túlmelegedés elleni védelemmel fel lett szerelve. A szilárd alap maximális stabilitást biztosít még a legintenzívebb sebességnél is.
Asztali ventilátorok

Műszaki paraméterek

Elhelyezés Asztali
Ventilátor átmérő 23 cm
Sebességfokozatok száma (fokon) 2
Állítható magasság Nem
Vízszintes forgás Igen
Függőleges döntés Igen
Teljesítmény (W) 25 W
Magasság (cm) 40,7 cm
Szélesség (cm) 28,4 cm
Mélység (cm) 21,5 cm
Szín Fehér
Tömeg 1,7 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás