Fritőzök

SFR 3220WH Forrólevegős fritőz

  • Akár 1 500 W teljesítmény
  • A sütőkosár 2,6 literes kapacitással
  • Gyors felfűtés, akár 3 perc alatt
29990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
4
Sencor légkeveréses sütő
Készítse el kedvenc sült ételét mindössze csak fél teáskanál olajjal vagy akár a zsiradék hozzáadás nélkül. A forrólevegős keringető technológiának köszönhetően az ételek egyenletesen elkészíthetők, ízletesek és egészségesek lesznek.
2
/
4
2,6 literes maximális kapacitás
A 2,6 literes maximális kapacitású sütőben akár 400 g étel is elfér egyszerre. Olyan finom ételeket készíthet, mint a ropogós krumpli, házi burgonya, steak, zöldségek, húsok, tavaszi tekercsek, halak, vagy akár süteményeket is.
3
/
4
Akár 1500 W elérhető teljesítmény
Az 1500 W teljesítmény biztosítja az ételek gyors elkészítésnek lehetőségét. Mindössze 3 perc szükséges ahhoz, hogy a készülék a kívánt hőmérsékletet elérje. 
4
/
4
Sütés-főzés kellemetlen szagok nélkül
A beépített szűrő csökkenti a kellemetlen szagokat, és megakadályozza, hogy a lakás és a ruhák a sütés illatát magukba szívják. 

A Sencor SFR 3220WH forrólevegős fritőz a hagyományos olajban sütés egészséges alternatívája. A készülék 1500 W teljesítménnyel 2,6 literes kapacitású kosárral és állítható hőmérséklet szabályzóval lett felszerelve. Mindössze 3 perc szükséges a felfűtéshez és már készítheti is kedvenc fogásait zsiradék hozzáadása nélkül, legyen az hasábburgonya, hal vagy zöldség. A készülék egyik nagy előnye a kivehető sütőkosár, amely tapadásmentes felülettel és hideg érintésű fogantyúval lett ellátva. A Sencor forrólevegős fritőz légszűrővel és speciális levegő keringgető rendszerrel lett ellátva, amely csökkenti a kellemetlen szagok kialakulását.

2,6 literes maximális kapacitás

A 2,6 literes sütőkosár akár 400 g étel elkészítésére alkalmas, gyorsan és egyszerűen elkészítheti a legjobb sült krumplit, burgonya szeleteket, tavaszi tekercseket, zöldségeket, pitéket, köreteket és sok más finomságot. Ugyanakkor a kompakt méretnek köszönhetően, minden konyhai egységbe elfér.

Egy ízletes vacsora gyorsan

Az 1500 W-os teljesítménnyel akár 20 perc alatt elkészítheti egy vacsora menüt. Mindössze 3 perc alatt sütési hőmérsékletre melegszik. Helyezze be az alapanyagokat, és a sütési időt töltse szerettei körében. A készülék hangjelzéssel figyelmezteti Önt, amikor az étel elkészült.

Levegő szűrő a szagtalan sütés érdekében

A beépített levegőszűrő csökkenti a szagokat, és megakadályozza, hogy otthonának és ruháinak kellemetlen szaga legyen. Ezen kívül időt takarít meg az edények mosogatásával, mert a kivehető tapadásmentes sütőkosár tisztítása egyetlen konyhai törlőkendővel is elvégezhető.

Biztonság mindenekelőtt

Számunkra fontos az Ön biztonsága, ezért számos biztonsági mechanizmus került beépítésre a készülékbe. A biztonsági zár védi a kezét a véletlen kosár kiemelés ellen, de egy hőbiztosíték pedig a túlmelegedés ellen garantálja a védelmet.

Fritőzök

Műszaki paraméterek

Kosárkapacitás 2,6 kg
Mosogatógépben mosható Nem
Kijelző Nem
Időzítő Igen
Teljesítmény (W) 1 500 W
Magasság (cm) 26 cm
Szélesség (cm) 31 cm
Mélység (cm) 31,5 cm
Szín Fehér
Tömeg 3,8 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás