Fritőzök

SFR 5320WH Forrólevegős fritőz

  • 3 literes kosár kapacitás
  • Sütés olaj nélkül
  • Speciális levegő keringgtetési rendszer
45990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
4
Élvezze a finom ételeket
A Sencor SFR 5320WH forró levegős sütő segítségével valóban ízletes ételeket készítek egy csepp zsiradék hozzáadása nélkül. A forrólevegős keringető technológiának köszönhetően minden étel egyenletesen készül el.
2
/
4
6 előre beállított program
Élvezze a maximális kényelmet! Az érintőképernyős LED kijelzőn keresztül 6 automatikus program, időzítő és hőmérséklet állítható be 60-200 °C tartományban. A vezérlés teljesen egyszerű és intuitív.
3
/
4
3,0 literes maximális kapacitás
A 3 literes maximális kapacitású sütőben akár 350 g étel is elfér egyszerre. Olyan finom ételeket készíthet, mint a ropogós krumpli, házi burgonya, steak, zöldségek, húsok, tavaszi tekercsek, halak, vagy akár süteményeket is.
4
/
4
Akár 1400 W elérhető teljesítmény
Az 1400 W teljesítmény biztosítja az ételek gyors elkészítésnek lehetőségét. Mindössze 3 perc szükséges ahhoz, hogy a készülék a kívánt hőmérsékletet elérje. Töltsön több időt családjával, a sütő hangjelzéssel jelzi Önnek, ha elkészült a vacsora.  

A Sencor SFR 5320WH forrólevegős fritőz a hagyományos olajban sütés egészséges alternatívája. A készülék 1400 W teljesítménnyel 3,0 literes kapacitású kosárral és állítható hőmérséklet szabályzóval lett felszerelve. Mindössze 3 perc szükséges a felfűtéshez és már készítheti is kedvenc fogásait zsiradék hozzáadása nélkül, legyen az hasábburgonya, hal vagy zöldség. A gyárilag beállított 6 program is az Ön kényelmét hivatott szolgálni. A készülék egyik nagy előnye a kivehető sütőkosár, amely tapadásmentes felülettel és hideg érintésű fogantyúval lett ellátva. A Sencor forrólevegős fritőz légszűrővel és speciális levegő keringgető rendszerrel lett ellátva, amely csökkenti a kellemetlen szagok kialakulását.

6 beépített program, ami megkönnyíti a munkáját

Élvezze a maximális kényelmet! Az érintőképernyős LED-kijelzőn keresztül 6 automatikus programot, egy időzítőt és a hőmérsékletet 60-200 °C tartományban állíthatja be.

Programok egy gombnyomásra

  • Hasábburgonya elősütés
  • Házi hasábburgonya
  • Hamburger
  • Csirkecomb
  • Hal
  • Muffin

3,0 literes maximális kapacitás

A 3,0 literes sütőkosár akár 350 g étel elkészítésére alkalmas, gyorsan és egyszerűen elkészítheti a legjobb sült krumplit, burgonya szeleteket, tavaszi tekercseket, zöldségeket, pitéket, köreteket és sok más finomságot. Ugyanakkor a kompakt méretnek köszönhetően, minden konyhai egységbe elfér.

Egy ízletes vacsora gyorsan

Az 1400 W-os teljesítménnyel akár 19 perc alatt elkészíthet egy vacsora menüt. Mindössze 3 perc alatt sütési hőmérsékletre melegszik. Helyezze be az alapanyagokat, és a sütési időt töltse szerettei körében. A készülék hangjelzéssel figyelmezteti Önt, amikor az étel elkészült.

Levegő szűrő a szagtalan sütés érdekében

A beépített levegőszűrő csökkenti a szagokat, és megakadályozza, hogy otthonának és ruháinak kellemetlen szaga legyen. Ezen kívül időt takarít meg az edények mosogatásával, mert a kivehető tapadásmentes sütőkosár tisztítása egyetlen konyhai törlőkendővel is elvégezhető.

Biztonság mindenekelőtt

Számunkra fontos az Ön biztonsága, ezért számos biztonsági mechanizmus került beépítésre a készülékbe. A biztonsági zár védi a kezét a véletlen kosár kiemelés ellen, de egy hőbiztosíték pedig a túlmelegedés ellen garantálja a védelmet.

Fritőzök

Műszaki paraméterek

Kosárkapacitás 3 kg
Mosogatógépben mosható Nem
Kijelző Igen
Időzítő Igen
Teljesítmény (W) 1 400 W
Magasság (cm) 34,5 cm
Szélesség (cm) 35 cm
Mélység (cm) 35,2 cm
Szín Fehér
Tömeg 5,1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás