Vissza Fritőzök
Fritőzök

SFR 5400WH Multifunkciós forrólevegős fritőz

 • Egészséges alternatívája az olajban sütésnek
 • 11 literes kosár kapacitás
 • 12 sütő program
62990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
5
Készítsen ízletes és tápanyagban gazdag ételeket
Ismerje meg a többfunkciós olajsütőt, amely forró levegővel működik. Számtalan étel készíthető el olaj hozzáadása nélkül. A készülékkel készült ételek tökéletes autentikus ízűek, majdnem feleakkora zsírtartalommal, mint a normál olajsütős eljárás esetén.
2
/
5
11,0 literes maximális kapacitás
Nagy családosak vagy nagyobb baráti összejövetelek alkalmával gyorsan és egyszerűen készíthet el egészséges ételeket, időt és munkát spórolva. A 11 literes kapacitás már elég nagyobb összejövetelekre történő ételkészítésre.
3
/
5
12 előre beállított sütési program
Valóban kompakt készülék! A számos tartozéknak köszönhetően az ételkészítésnek csak a képzelete szabhat határt. 12 előre beállított program közül kiválaszthatja az Önnek éppen megfelelőt, mely automatikusan a beállítja a szükséges időt és hőmérsékletet a tökéletes étel elérése érdekében.
4
/
5
Egyszerű használat
Az érintés vezérlésű kezelőpanel és LED kijelző segítségével a használata szinte már gyerekjáték. Minden program két sorban, intuitív ikonok segítségével van megjelenítve. Nem kell semmit keresnie vagy bonyolult beállításokat végeznie, csak egyszerűen nyomja meg gombot!
5
/
5
Tökéletes biztonsági rendszer
Természetesen túlmelegedés elleni védelemmel, csúszásmentes lábakkal, üresjáratban készenléti üzemmóddal és különösen jó minőségű anyagokkal garantált a biztonságos működés.

A Sencor SFR 5400WH multifunkciós forrólevegős fritőz a hagyományos olajban sütés egészséges alternatívája. A készülék 1800 W teljesítménnyel 11,0 literes kapacitású kosárral és állítható hőmérséklet szabályzóval lett felszerelve. Mindössze 3 perc szükséges a felfűtéshez és már készítheti is kedvenc fogásait zsiradék hozzáadása nélkül, legyen az hasábburgonya, hal vagy zöldség. A gyárilag beállított 12 program is az Ön kényelmét hivatott szolgálni. A készülék egyik nagy előnye a kivehető sütőkosár, amely tapadásmentes felülettel és hideg érintésű fogantyúval lett ellátva. A Sencor forrólevegős fritőz nano kerámia szűrővel és speciális levegő keringgető rendszerrel lett ellátva, amely csökkenti a kellemetlen szagok kialakulását.

11 literes kapacitás ideális nagy családosok számára

Rengeteg munkát és időt takaríthat meg az SFR 5400WH használatával. A maximális kapacitása elég nagy ahhoz, hogy egyszerre több személyes finom ételeket készítsen, sőt, a készülő ételtől függően elég gyorsan is. A forró levegőt egyenletesen oszlatja el a belső térben. A sütési munkálatokkal megtakarított időt fordítsa inkább magára vagy családjára.

12 beépített program, ami megkönnyíti a munkáját

Élvezze a maximális kényelmet! Az érintőképernyős LED-kijelzőn keresztül 12 automatikus programot, egy időzítőt és a hőmérsékletet 60-200 °C tartományban állíthatja be.

Programok egy gombnyomásra

 • Krumpli
 • Hamburger
 • Csirkecomb
 • Hal
 • Muffin
 • Pizza
 • Steak
 • Házi burgonya
 • Torta - Kalács
 • Zöldség
 • Olvasztás
 • Csirke

Egy ízletes vacsora gyorsan

Az 1800 W-os teljesítménnyel akár 16 perc alatt elkészíthet egy vacsora menüt. Mindössze 3 perc alatt sütési hőmérsékletre melegszik. Helyezze be az alapanyagokat, és a sütési időt töltse szerettei körében. A készülék hangjelzéssel figyelmezteti Önt, amikor az étel elkészült.

Levegő szűrő a szagtalan sütés érdekében

A beépített levegőszűrő csökkenti a szagokat, és megakadályozza, hogy otthonának és ruháinak kellemetlen szaga legyen. Ezen kívül időt takarít meg az edények mosogatásával, mert a kivehető tapadásmentes sütőkosár tisztítása egyetlen konyhai törlőkendővel is elvégezhető.

Biztonság mindenekelőtt

Számunkra fontos az Ön biztonsága, ezért számos biztonsági mechanizmus került beépítésre a készülékbe. A biztonsági zár védi a kezét a véletlen kosár kiemelés ellen, de egy hőbiztosíték pedig a túlmelegedés ellen garantálja a védelmet.

Fritőzök

Műszaki paraméterek

Mosogatógépben mosható Nem
Tároló felülete Tapadásmentes
Kijelző Igen
Teljesítmény (W) 1 800 W
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás