Vissza Fritőzök
Fritőzök

SFR 6200SS Fritőz

  • Fedél betekintő nyílással a sütés folyamatos ellenőrzéséhez
  • 130°C és 190°C között beállítható termosztát
  • Akár 900 W teljesítmény
14 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
5
Ismerje meg a Sencor olajsütőjét
Élvezze kedvenc sült ételeit otthona kényelmében a Sencor SFR 6200SS olajsütővel. A kiváló minőségű olaj használatával házi sült krumplit, hagymakarikát, fánkot, langoustine-t, valamint lédús steaket is készíthet.
2
/
5
Sütőkosár
A Sencor tökéletesen kompakt, mégis nagy kialakítású sütőkosárral szerelte fel a készüléket. A kosár maximális űrtartalma 1,5 literes és ez ideális 600 g krumpli elkészítésére.
3
/
5
Állítható hőmérséklet
Többé nem kell attól tartania, hogy túl sokat vagy túl keveset süt egyszerre. Az olajsütők lehetővé teszi, hogy a sütési hőmérsékletet úgy állítsa be, hogy a legtörékenyebb ételek is megfelelően süljenek át. A termosztátot szabadon beállíthatja 130 és 190°C között.
4
/
5
Rozsdamentes acél kivitel
Letisztult, elegáns külsővel rendelkező olajsütő, így szinte bármilyen konyhába egyszerűen beilleszkedik. Méreteivel és kis súlyával tökéletesen tárolható, ráadásul minőségi rozsdamentes acélból készült.
5
/
5
Biztonságos használat
A fedélen kialakított betekintő nyílásnak köszönhetően az egész sütési folyamat nyomon követhető. A fogantyúk tökéletesen hőszigeteltek és a beépített hőbiztosíték megakadályozza túlmelegedés lehetőségét.

A Sencor SFR 6200 olajsütő készülék segítségével, szinte bármikor könnyen és egyszerűen készíthet finomabbnál finomabb ételeket. Az olajsütő akár 900 W teljesítménnyel, 1,5 literes kapacitású sütőkosárral és állítható hőmérséklettel lett ellátva. A tapadásmentes felületnek és a kivehető kosárnak köszönhetően a tisztítása is rendkívül egyszerű. A 1,5 literes kapacitással körülbelül 600 g hasábburgonya készíthető el egyszerre.  

Akár 600 g étel készítése egyszerre

Az 1,5 literes kapacitású olajsütő edénybe akár 600 g étel is belefér. Nagyon jó minőségű anyagból készült, akár mosogatógépben is mosható. Ezen kívül a kompakt kialakításnak köszönhetően, kényelmesen elfér egy kisebb konyhában is.

Állítható hőmérséklet

Többé nem kell attól tartania, hogy túl sokat vagy túl keveset sült az étele. Az olajsütők lehetővé teszi, hogy a sütési hőmérsékletet úgy állítsa be, hogy a legtörékenyebb ételek is megfelelően átsüljenek. A termosztátomat szabadon beállíthatja 130 és 190 °C között.

Praktikus betekintő nyílás

A praktikus, ablakos fedélnek köszönhetően nem kell aggódnia a sült ételek túlzott szaga miatt, ugyanakkor a teljes sütési folyamat az Ön felügyelete alatt zajlik. Ezenkívül a fogantyúk is tökéletesen hőszigeteltek.

Biztonság mindenekelőtt

A készülék túlmelegedés ellen minden esetre biztosítva van, és abban a pillanatban, amikor egy időre abbahagyja a sütést és a hőmérséklet el kezd emelkedni, kikapcsolódik. Fontos, hogy soha ne kapcsolja be olaj nélkül, és soha ne hagyja felügyelet nélkül bekapcsolt állapotban.

Fritőzök

Műszaki paraméterek

Tároló felülete Tapadásmentes
Teljesítmény (W) 900 W
Magasság (cm) 21 cm
Szélesség (cm) 27 cm
Mélység (cm) 22 cm
Tömeg 1,9 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás