Vissza Álló ventilátorok
Álló ventilátorok

SFT 3113BK Oszlop ventilátor

  • Méret 31”
  • 3 fordulatszám (alacsony / közepes / nagy), vízszintes oszcillálással
  • Érintős panel és távirányító
14990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A csendes Sencor SFT 3113BK oszlopos ventilátor nem csak a forró nyári napokon lesz az Ön segítőtársa. A nem feltűnő kialakítású ventilátor csendességével és helytakarékosságával lepi meg a felhasználót. A maximális zajszint 56 dB, így nem zavarja a felhasználókat nappal vagy akár éjszaka sem. Időzítő funkcióval is rendelkezik, amely 1-7,5 órás tartományban állítható be. A kívánt működési időtartam után a ventilátor automatikusan kikapcsol.  A felső részen egy érintőképernyős vezérlőpanelt is talál. Kényelmesen vezérelhető a csomag tartalmát is képező távirányítóval is. A ventilátor 3 sebességfokozattal rendelkezik. Nagy előnye a ventilátor beállításainak variálhatósága. Vízszintes oszcillációt és függőleges billentést kínál két szögben. Így a légáramlást teljesen az igényeihez igazíthatja.

Számos beállítási lehetőség

Ezen az oszlopventilátoron a légáramlás sebessége 3 fokozatban állítható be - alacsony, közepes és magas. A sebesség az érintőpanelen és a távirányítón is egyetlen gombbal szabályozható. Az oszlop ventilátor egy csendes működésű 50 W teljesítményű motor működteti. A kiváló minőségnek köszönhetően a készülék hosszú ideig szolgálhatja az Ön igényeit.

Manuálisan vagy távolról vezérelheti

A készüléken található érintőképernyős vezérlőpanellel történő vezérlés biztosítja a programok egyszerű és gyors kiválasztását. Egy másik lehetőség a távirányító, amelyen ugyanazok az ikonok találhatók, mint a ventilátoron. Így az működtetéshez nincs szüksége felállni a fotelből vagy a kanapéról.

Tiszta és modern dizájn

Ennek a ventilátornak a kialakítása elegáns és letisztult. A fényes és matt fekete anyag felhasználásával a Sencor időtlen megjelenést ért el, így minden térbe illeszkedik. A ventilátor fogantyúval rendelkezik a könnyű fogás és szükség szerinti áthelyezés érdekében. Stabil alapja biztonságossá teszi a használatát. A változékonyságot a vízszintes oszcilláció és a függőleges dőlés erősíti két szögben. Ez biztosítja a ventilátor használatának kényelmét.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor soha nem becsüli alá készülékeinek védelmi tulajdonságait, ami a ventilátorokra is vonatkozik. A forgó propellerektől egy erős egyben stabil borítás gondoskodik a hosszabb üzemidő esetén pedig túlmelegedés elleni védelemmel fel lett szerelve. A szilárd alap maximális stabilitást biztosít még a legintenzívebb sebességnél is.
Álló ventilátorok

Műszaki paraméterek

Sebességfokozatok száma (fokon) 3
Vízszintes forgás Igen
Függőleges döntés Nem
Teljesítmény (W) 50 W
Magasság (cm) 78,5 cm
Szélesség (cm) 20 cm
Mélység (cm) 20 cm
Szín Fekete
Tömeg 2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás