Vissza Páramentesítők
Páramentesítők

SDH 1020WH Páramentesítő

  • Akár napi 14 literes teljesítmény 
  • 31 m² területet képes kezelni
  • 2,1 literes gyűjtőtartály
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SDH 1020WH párátlanító készülék segítségével akár 31 m2 területet tud szabályozni. A készülék két sebességi fokozattal lett ellátva, mely közül Ön választhatja ki a megfelelőt. (okos funkció / turbó üzemmód). A vezérlése egy beépített elektronikus panellel történik és az Ön által beállított páratartalom automatikus szabályozással. A gyűjtőtartályban lévő víz mennyiséget folyamatosan nyomon tudja követni az indikátornak köszönhetően, az esetleges maximális kapacitása elérésekor a készülék automatikusan kikapcsol. 24 óra alatt akár 10 literes páramentesítési teljesítménnyel rendelkezik. 

2,1 literes maximális kapacitással akár két napon keresztül

Két különböző üzemmód áll a rendelkezésre. Az egyik a nagynak számító 2,1 literes kondenzvíztartály segítségével történik, amely normál felhasználási feltételek mellett csere nélkül akár 24 órán keresztül is működtethető. A második a folyamatos ürítés lehetősége rögzített lefolyóhoz való csatlakozással. A készülék a víz folyamatos elvezetésével folyamatosan tud működni, hogy a lehető leghatékonyabban távolítsa el a nedvességet anélkül, hogy folyamatosan ellenőriznie kelljen kondenzátumtartály telítettségét. A speciális szűrő egyszerűen kivehető és tisztítható.

Hasznos és praktikus funkciók

Azt már tudjuk, hogy a SDH 1020W tisztességes területet tud lefedni, szuper párátlanítási teljesítményt nyújt. De ismerje meg a további beépített praktikus funkciót is.

1. Beállított páratartalom szinten tartása
Ezzel a programmal a készülék tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez. Állítsa be az Önnek legmegfelelőbb páratartalmat. A beállítás egyszerű, 35-85% tartományban választhatja ki, 5%-os lépésekben történő lépésekben.
 
2. Elektronikus időzítő
Természetesen nem hiányozhat egy elektronikus időzítő sem, amely akár 24 órára ki- vagy bekapcsolható. Az időzítővel csak az Ön által beállított ideig működik.

Digitális kijelző, páratartalom kijelzéssel

Teljes mértékben egyszerűen irányíthatja a páramentesítőt, egy áttekinthető kezelőpanellel és a digitális kijelző segítségével. Mivel a Sencor páratartalom-jelzővel is felszerelte a készüléket, így a kijelzőn keresztül tudja nyomon követni a helyiség páratartalmát. Ami jó, hogy a beállított funkciókat vagy az aktuális tevékenységet is meg tudja tekinteni.

Élvezze a csendes és maximálisan biztonságos működést

A Sencor SDH 1020WH páramentesítő zajszintje nem haladja meg a 54 dB(A) értéket. Ennek köszönhetően nem fogja Önt zavarni, ha éppen egy könyvet olvas, vagy ha aludni szeretne. Biztonságosan működik minden helyzetben, még akkor is, ha Ön nincs az adott helyiségben. Automatikusan kikapcsol, ha a kondenzvíztartály eléri a maximális kapacitását, sőt beépítésre került egy automata fagyálló üzemmód is.
Páramentesítők

Műszaki paraméterek

Helység területe 31 m2
Időzítő Nem
Teljesítmény (W) 340 W
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás