Párásítók

SHF 2001GR Párásító

  • Alkalmas max. 30 m2 helyiségbe
  • Működési idő 12 óra, víz utántöltésének szüksége nélkül
  • Párásító teljesítmény 250 ml/ó.
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SHF 2001GR párásító készülék a magas frekvenciájú ultrahangos oszcillátor elvén működik. A légzés megkönnyítése érdekében hideg párát termel, de nem befolyásolja a helyiség hőmérsékletét. Rendkívül csendes működésének köszönhetően, a hálószobákba is alkalmas. Teljesítménye fokozatosan szabályozható, szállítása és feltöltése egyszerű. A kettős védelmet fényjelzés biztosítja. Automatikusan kikapcsol a víz kiürülése és a víztartály kivétele esetén is. A vízkő képződést egy speciális szűrő gátolja meg.

A levegő párásítása könnyen és egyszerűen

A beépített vezérlő gombok segítségével a készülék működtetése, szinte gyerekjáték lesz. A párásító egy praktikus időzítővel is fel lett szerelve, aminek köszönhetően kiválaszthatja azt az intervallumot, ameddig a készülék párásítsa a levegőt. Választhat egyórás, háromórás és hatórás üzemmódok közül. Továbbá pillanatok alatt állíthatja be az Önnek megfelelő párolgási sebességet. A praktikus éjszakai lámpának köszönhetően, még sötétben is jól láthatja a vezérlőgombokat.

A kibocsátott hideg gőz nem befolyásolja a szoba hőmérsékletét

Nyilván párásítóként gőzt képez. De mivel a készülék hideg párát képez, így nincs hatása az adott helyiség hőmérsékletére. A Sencornak köszönhetően a gőz kibocsátása 360°-os tartományon belül biztosított, így egyszerűen beállíthatja, hogy milyen irányban dolgozzon. Az egészségét és az egészséges levegőt helyezzük az előtérbe.

EGYSZERŰEN KEZELHETŐSÉG

A készülék feltöltése igen egyszerű. Egy pohár segítségével, töltse a készülékbe a vizet a feltüntetett maximum jelzésig. Nincs szüksége forró vízre, ezzel is megelőzve az esetleges forrázási baleseteket. Amikor a tartályból a víz kritikus szint alá esik, akkor egy LED jelző fény villan fel. A teljes kiürülés után a készülék automatikusan kikapcsol. 

CSENDES ÜZEMMÓD

A készülék működési zajszintje 30 dB. Így szinte észrevehetettlen, nem jelent problémát akár éjszaka is használni, hisz egyáltalán nem fogja Önt zavarni a pihenésben.
Párásítók

Műszaki paraméterek

Max. működési idő 12 h
Antibakteriális védelem Nem
Időzítő Nem
Automatikus program
Kijelző Nem
Vízfogyasztás 250 ml/h
Teljesítmény (W) 30 W
Magasság (cm) 26,4 cm
Szélesség (cm) 25 cm
Mélység (cm) 25,9 cm
Tömeg 1,7 kg
Szín Fehér/Zöld

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Szűrő légnedvesítőbe
SHX 002
Szűrő légnedvesítőbe
Tartalék szűrő a Sencor SHF 200X ultrahangos párásító készülékhez
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás